Női kapucnis pulóverek

Termékek mennyisége:121
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 3

A női kapucnis pulóverek már a megjelenésük óta nagy népszerűségnek örvendenek. Akár a sima belebújós hoodie-król, akár a cipzáras kapucnis felsőkről beszélünk, a divatvilág oszlopos tagjai. Ráadásul akadnak olyan fazonok is a női változatoknál, mint a különféle hosszított kapucnis felsők, amik akár egészen szoknyaszerűek is lehetnek, ezek ugyanis néha jóval hosszabbak, mint a férfi változatok hosszított darabjai. Miért olyan népszerűek tehát ezek a ruhadarabok? A válasz egyszerű! Olyan praktikus és kényelmes viseltet jelentenek, ami miatt méltán lettek a divatvilág közkedvelt szereplői. Egy bővebb szabású hoodie-ba ugyanis elég csupán belebújnunk, és nem csak a hideg, de a szemerkélő eső ellen is azonnali védelmet találunk. Ráadásul a modern dizájnnal tervezett darabok rendkívül stílusosak is. Számtalan színvariáció és gazdag mintaválaszték jellemzi a kapucnis pulóverek világát, így garantáltan mindenki találhat olyan stílusos darabokat, amelyek beleillenek a ruhatárába.

Hogyan viseljük, mivel kombináljuk a női pulóvereket?

Egy női kapucnis pulóver szinte bármilyen hétköznapi viselethez passzolhat. Hordhatjuk őket farmernadrággal, melegítőalsóval, sőt akár különféle szoknyákkal is – főleg a vékonyabb cipzáras változatokat. Azonban itt is érvényesek azok az alapelvek, amelyek bármilyen ízléses összeállításnál megkerülhetetlenek. Tehát igyekezzünk valamilyen színharmóniát találni az egyes ruhadarabok, például a pulóver és a nadrág között. Továbbá a stílusjegyeket is vegyük figyelembe. Egy vékony, cipzáras felső univerzális darab, amely akár feszülős farmer és nőiesebb cipő mellé is passzolhat. Azonban a klasszikus oversize hoodie-knál már teljesen más a helyzet. Ezeket inkább hagyjuk meg az edzőterembe vagy az otthoni ejtőzéshez, hiszen legfeljebb egy sportos melegítővel állnak jól a hölgyek számára.

Lásd még:

Hogyan válasszam ki a tökéletes női pulcsit, és hogyan rendeljem meg a Bolftól?

A tökéletes kapucnis pulóver kiválasztásánál a megfelelő fazon, valamint szín- és mintavilág megtalálása az első mérföldkő. Ha sikeresen kiválogattuk azokat a darabokat, amelyek elnyerték a tetszésünket, akkor pedig meg kell találnunk a számunkra megfelelő méretet. A Bolf weboldalán például minden kapucnis pulóverhez egyedi mérettáblázat tartozik, amely centiméterben megadott pontos adatokat biztosít számunkra az ideális méret megtalálásához. Így pedig egyszerűn rendelhetünk a webáruházból pár kattintással, amelyet villámgyors kiszállítás követ.

pixel