Férfi garbók

Termékek mennyisége:42
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A férfi garbó egy olyan ruhadarab, amit vagy imádnak, vagy utálnak. Többnyire azonban elmondható, hogy hazánkban egy kevésbé kedvelt felsőnek számít. Sokan kényelmetlennek találják ugyanis a nyakrésznél. 

A férfi garbó típusai

Ez viszont leginkább egy olyan régi tapasztalatból fakad, amikor kifejezetten minőségtelen garbót választottak. A megfelelő méretű és minőségi garbó ugyanis ugyanolyan kényelmes és jól viselhető, ahogyan egy pulóver. Típusát tekintve pedig többféle fazon létezik belőle. A klasszikus, kötött magas nyakú garbó mellett létezik alacsony nyakú, illetve cipzáras megoldás is. Utóbbi igazán praktikus viselet azok számára, akik nem szeretnék viselni egész nap a garbót, hanem például néha lecipzáraznák – ekkor a garbóból gallér lesz.

Lásd még:

Mivel viseld az elegáns férfi garbót?

A garbó sportos és elegáns stílusban is kapható. A divatban főleg az elegáns, félelegáns viselet részeként ismert. A vékony garbó ugyanis rendkívül jól kombinálható egy zakóval, és szövetnadrággal is. Ez főleg igaz akkor, ha a garbó valamilyen sötét színárnyalattal rendelkezik. A stílusos öltözékhez ezért leginkább fekete garbót szokás választani. A fekete férfi garbó ugyanis mindenféle elegánsabb szetthez passzol. Persze – ahogyan a pulcsiknál – itt is számít a kötött, vagy szőtt garbó vastagsága és fazonja. Az elegánsabb típusok mindig vékonyabbak, finom szövésűek. A vastagabb fazonokat pedig leginkább a hétköznapi viselethez érdemes felvenni.

Hogyan lehet férfi garbót rendelni a Bolf üzletében?

Ha még nem találtuk megfelelő garbót, akkor a Bolf webáruházát mindenképp érdemes felkeresni. A webshop nem csak megbízható, de igazán könnyű benne eligazodni a különféle kategóriák között. Ha nem találunk valamit, akkor szűrős kereső segítségével tudjuk megkeresni. Ezen kívül igazán széles, és minőségi kínálat áll rendelkezésre a bolf.hu üzletében garbóból is. A kis méretektől egészen az XXL méretig választhatunk többféle fazonú garbót és más melegítő felsőt is. A megfelelő méret kiválasztása után, csak a kosárba dobjuk azt és megrendeljük. A futár akár már 1-2 munkanapon belül kiszállítja számunkra a megrendelt termékeket.

 

pixel