Elegáns férfi dzsekik

Termékek mennyisége:27
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Sok férfi kedveli a hétköznapibb sportosabb kabátokat, azonban akadnak olyan alkalmak, amikor bizony fontos hogy a megfelelő eleganciát válasszuk egy kabátban is. Mi különbözteti meg őket a sportosabb, hétköznapibb fazonoktól? 

Elegáns férfi dzsekik – mi jellemzi ezeket?

Az elegáns kabát mindig letisztult, sohasem túl pufi hiszen a minimalista és az áramvonalas megjelenés az elegancia egyik ismérve. Készülhet szövetből, bőrből vagy kevertszálas anyagból is. Nem ez határozza meg az elegáns mivoltát. A szabása az, ami a titok. A letisztultsága mellett ugyanis az elegáns kabátok általában követik enyhén a test vonalát. Nincsenek rajta kilógó részletek és mindenféle plusz kiegészítők. A színekre is érdemes kitérni. Az elegánsabb kabátokat mindig sötétebb színekben válasszuk. Leginkább a fekete ajánlott belőlük.

Lásd még:

Mivel viseljük az elegáns férfi kabátokat?

Az elegáns férfi kabát viselését attól függően határozzuk meg, hogy mennyire elegáns. Ebből ugyanis kettő típus létezik. Az alkalmi elegancia kabátjai általában olyan szinte, mint egy elegáns öltöny. Ezeket többnyire félelegáns vagy elegáns megjelenéshez érdemes választani. Viszont a többi szabású elegáns férfi, de női kabátokat is már hordhatjuk hétköznapra. Remekül kiegészítik a hétköznapi viseletet és egészen vagány kombinációk születhetnek. Például egy fekete férfi elegáns kabát nyugodtan hordható farmerre és sneakerrel a hétköznapokon is. Ezekből a típusokból már nem csak a klasszikus hosszú, vagy félhosszú fazonok léteznek. Kifejezetten kaphatóak elegáns dzsekik, és elegáns férfi téli kabátok is. Ezeket nyugodtan hordhatjuk olyan alkalmakra, amelyek nem öltönyös események. Vagyis randira, koncertre és még éttermi megjelenéshez is javallottak.

Hogyan rendelhetek elegáns férfi kabátot a Bolf üzletében?

Ha a Bolf üzletét választjuk az elegáns férfi kabát megvásárlására, akkor nagyon egyszerűen rendelhetünk onnan. A mérettáblázatok nagyon részletesek, ezért szinte azonnal megtaláljuk a tökéletes méretet. A színválaszték is impozáns. A fekete férfi elegáns kabát típusaitól kezdve a piros vagy a kék kabátokig mindenféle színűt találhatunk magunknak. Persze az elegancia jegyében a színek korlátozottak lehetnek, azonban akadnak olyan kivételek, amikor a színes kabát is lehet elegáns. Manapság például egészen népszerűnek számítanak a stílusos szürke és acél sötétkék kabátok. Ezeket a legjobb hasonló árnyalatú, vagy sötétebb kiegészítőkkel kombinálni. Habár manapság már ebben is sokat lazult a divat, ezért nyugodtan kísérletezhetünk a színek kombinálásában.

 

pixel