Elegáns férfi dzsekik

Termékek mennyisége:20
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta

Elegáns férfi dzsekik

Az elegáns dzseki nem hiányozhat egyetlen férfi ruhásszekrényből sem. Ha kéznél van, bármikor varázsolhat egy olyan stilizációt, amely passzol majd az adott szituációhoz. Kockás flanel inggel, klasszikus farmerral és sportcipővel a legdivatosabb streetwear szettet alkottuk meg, amely ideális a hétköznapokra, akár munkába is -hogyha a cégnél nincsenek a dress code által megalapított szabályok, baráti találkozókra, vagy mozis randira. Az elegáns dzseki chino nadrággal, egyszínű inggel és bőr félcipővel viselve nagyszerűen beválik a formálisabb stilizációkban.
A legdivatosabb elegáns férfi dzsekik közt évek óta ugyanazok a fazonok uralkodnak, de az aktuális trendek által inspirálva egy keveset változhat a dizájn. A széles választékunkból nem hiányozhat az időtálló ütős ajánlatunk, amely stílusával hasonlít a husky típusú dzsekihez. Lehet, hogy a neve titokzatosan hangzik, de a kinézete mindenki számára ismerős. Jelenleg a legnépszerűbb elegáns férfi dzsekik közé tartozik, de a dzseki megszületése és története eleinte egyáltalán nem jósolt ennyire hatalmas sikert a divat világában. A prototípusa a kényelmes, falusi életre gondolva lett megalkotva. Az efféle klasszikus dzsekit szívesen viselték lovagolásnál, vadászaton, horgászáshoz és sétához a természetben. Kezdetben csak két színben volt elérhető – sötétkékben és sötétzöldben, ugyanis főként a szabadban használták. Kitűnik az egyenes és széles szabással, rombusz steppeléssel és a zakóhoz hasonló vágással hátul, azzal a különbséggel, hogy a dzseki patentkapoccsal rendelkezik. Jellegzetes a dzseki eleje is a két nagy, rávarrott, fedő nélküli zsebbel, a kordbársonnyal körbevarrott gallérral és a sárgaréz patentos zárral. Ami érdekessé teszi, az a megalkotója, egy nyugdíjas ezredes Nagy-Britaniából – Sir Stephen Guylas, aki a hadi szolgálata alatt tervezett katonai ruhákat, és az intenzív munkával töltött évek után döntött úgy, hogy véglegesen elköltözik az egyik britaniai megyébe, közel a természethez, ahol továbbiakban is a hobbijával foglalkozhat.
A kezdeti prototípus egyes jellemzői az összes elegáns dzsekin fellelhetők, bár a mai modellek kifejezetten változatosabbak. A bolt polcain ezen típus többféle színben is megtalálható, nem csak rombusz steppeléssel – de akár kordbársony részletek nélkül is, ehelyett viszont más díszítő elemekkel (pl. kontrasztos színű varrásokkal). A modern, elegáns dzseki ideálisan passzol a nagyváros karakteréhez, kiemelve minden stilizációt, függetlenül attól, hogy tipikus streetes vagy inkább elegáns, casual.
A legnagyobb érdeme az időtálló, mindig divatos stílus, univerzális használati lehetőség és funkcionalitás. A kínálatunkból láthatóan nem hiányzik az átmeneti férfi felső ruházat – az ilyen dzsekiket lehet viselni tavasszal vagy ősszel elegánsnak és trendinek mutatkozva.

pixel