Férfi uszóruhák

Termékek mennyisége:48
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Újra itt a nyár és meleg az idő - elő az úszónadrágokkal

A strandidő beköszöntével érdemes körülnézi a fürdőnadrág trendek között és ideje kiválasztani kedvencünket. Egy jól megválasztott fürdő short ráadásul nem csak a strandon, hanem akár az úszodában vagy a kertben is jó szolgálatot tesz a meleg időben.
A strandszezonra hónapokat készülünk, igyekszünk a legjobb formánkat hozni mindannyian. Manapság már a férfiaknak is fontos a kinézet, és nem jelennek meg bármiben még a strandon sem. A széles úszónadrág választéknak köszönhetően nem is kell akármivel beérni, hiszen bátran válogathatnak különféle hossz és fazon közül.
Jó pár évig a nagyon bő, térdig érő fürdőnadrágok voltak a legnépszerűbbek, azonban funkciójukat tekintve nem bizonyultak a legjobb választásnak. Nem csak a nők kiváltsága ugyanis a szép, egyenletes barna bőr, azonban bizonyos nadrághossz mellett nem egyszerű elérni a kívánt színt.

Ki húzza a rövidebbet?

Nem szükséges azonban a klasszikus fecskéhez nyúlni abban az esetben sem, ha barna combokra vágyunk, hiszen ma már rengeteg különféle hosszban elérhetőek a fürdőnadrágok. A megfelelő választás tényleg már csak ízlés kérdése, nehéz olyan úszónadrágot választani, ami ne állná meg a helyét bárhol.
Minden kor más és más divatot hozott magával, azonban aki manapság igazán jó megjelenésre vágyik az a rövidebb és szűkebb szabású shortok között válogat. Az ideális úszónadrág hossz már nem ér térdig, de nem is túl rövid, sokkal inkább a combközépig érő vagy annál is rövidebb fazonok örvendenek nagy népszerűségnek.

Mintás vagy egyszínű?

A férfi úszónadrágok túl sok kreativitást nem rejtenek magukban - azaz nem rejtenének, ha nem lehetne megtalálni a kínálatban a legkülönfélébb színeket és mintákat. Ma már bárki megtalálja a kedvére való shortot, legyen szó a kifinomultabb, egyszínű, vagy akár a bohókás, mintás darabokról.
Bármely fazon választásánál fontos, hogy vagy megfelelő gumirozással vagy egy megbízható megkötővel ellátott darabot válasszunk, elkerülve ezzel a nem kívánt strand baleseteket.

pixel