Férfi melegítők

Termékek mennyisége: 56
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat

Melegítők télen-nyáron

Melegítőt régen csak sportoláshoz hordtunk, majd később otthoni viseletként is megjelent, hidegebb időben. Manapság már bekerült a mindennapok ruhatárába is, főleg szabadidős tevékenységeknél, bár viselése nem mindenhol elfogadott.

A hétköznapokban igyekszünk csinosan és divatosan öltözködni. Az utcai ruházat - gondoljunk csak a farmerra - anyaga sokszor strapabíró és meleget tartó, ezért merev, így némiképp feszélyeznek minket viselésükkor. Ezért ha hazaértünk, szeretünk mindnél előbb laza, otthoni ruhába bújni. A melegítő kényelmes volta miatt ez napjainkban már nemcsak sportoláskor viselt darab. A mai divatnak és a gyártóknak köszönhetően a tréningruha együttesek manapság nem csak az edzőtermekben, vagy otthoni viseletként állják meg a helyüket. Aki a sportos stílust kedveli, szívesen megy szabadidő ruhában kutyát sétáltatni, baráti találkozókra a parkban, vagy éppen kirándulni.

A kényelmes és sokszínű férfimelegítők

A melegítők szabása laza, anyaga a pamutnak köszönhetően puha és kellemes viselet a bőrnek, de mégis rugalmas, így a szabad mozgásnak semmi nem állja útját. Sokan úgy vélekednek, hogy a nőknek jóval színesebb tréningek készülnek, de ez nem igaz. A férfimelegítők között is sok színből választhatunk, ízlésünknek megfelelően. A szetteken található nyomott mintának köszönhetően, mely a pulóver és a nadrág részen is megtalálható, igen divatos, stílusos együttest alkothatnak ezek a szabadidő darabok. A melegítő felsők kiválasztásánál is több lehetőségünk van, attól függően, hogy melyik fazont részesítjük előnyben. Lehet az adott verzió cipzáras, vagy bebújós. A derékrészen található, elbújtatott megkötő segítségével könnyen a derekunkra igazíthatjuk a nadrágot, így akkor is viselhetjük ezeket a melegítőket, ha nem vagyunk ‘konfekció méretűek’.

Férfimelegítő nem csak a meleg napokra

Újdonságnak számít, de igen praktikus, kényelmes és trendi a rövid melegítő együttes. A könnyű tank felső a karok szabad mozgását biztosítja, amíg a rövid, lezser, kétzsebes nadrág praktikus és igen komfortos érzést biztosít a nyári napokon. Elől-hátul a topon, és a nadrágon is található nyomott minta, mely még divatossá teszi a szettünket. Kiváló lehet ez az együttes akár edzőtermi, akár szabadban végzett sportoláshoz.

Bátran válogassunk a fazonok és színek között. Divatos szettünkben komfortosan érezhetjük magunkat és biztosan kitűnünk a tömegből.

pixel