Férfi melegítő szettek

Termékek mennyisége:138
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 3

Lassan itt a jó idő, ezért férfiként is érdemes beszerezni pár olyan fontos ruhadarabot, amiben kényelmesen edzhetünk, vagy éppen leugorhatunk a városba. Már nem kell mindenáron télikabátban járni, ezért még a hűvösebb napokon is megteszi egy stílusos és minőségi férfi melegítő együttes. Érdemes tehát már most beszerezni a legtrendibb darabokat belőle.

Edzős ruhából is többfélét ismerünk, és választhatunk attól függően, hogy mire fogjuk azt használni. Ha valóban edzéshez keresünk a férfi szabadidőruha modellek között, akkor figyeljünk oda a fazonjára és az összetételére. Nem jó, ha edzéshez túl bő a ruházatunk, mert az akadályozhat minket a mozgásban. Anyagösszetétel tekintetében pedig mindenképp olyan férfi szabadidő szett mellett tegyük le a voksunkat ilyenkor, amely nem 100 százalék pamut anyagból áll. A legjobb a kevert műszálas anyag az edzéshez, ugyanis az gyorsan szárad és elvezeti az izzadtságot. Egy pamut nadrág hajlamos arra, hogy megszívja magát nedvességgel, ezáltal az edzésünk sem lehet elég komfortos, és nagyon nehezen szárad meg az ilyen anyag. A pamut melegítők közül inkább laza sétákhoz, vagy hétköznapokhoz, na meg otthonra válasszunk.

Lásd még:

Hogyan válasszunk férfi tréningruhát?

A megfelelő melegítő szett férfi modelljei attól függenek, hogy mi mit szeretnénk benne csinálni. Ha tényleg az edzés a cél, akkor a műszálasabb és testvonalat jobban követő fazonok mellett a színre is érdemes figyelni. A túl világos melegítő nem biztos, hogy a legjobb edzéshez, mert gyorsan meglátszik rajta a koszolódás. Ezért mindenképp egy minimum sötétszürke, vagy más sötétebb színű férfi melegítő szett beszerzése indokoltabb. Viszont ha csak otthonra keresünk valamilyen típust a férfi szabadidő szett darabjai közül, akkor már bátran választhatunk világosabb színeket is. Ráadásul ebben az esetben a pamut férfi szabadidőruha típusai sokkal jobbak lesznek, mint az edzéshez inkább praktikusabb műszálasak.

Férfi tréningruhák rendelése a Bolf áruház kínálatában

A Bolf tréningruha kategóriák igazán minőségi márkák által gyártott melegítőket kínálnak. Érdemes nézelődni és kiválasztani a legjobbakat. A részletes méretismertető lehetővé teszi, hogy pontosan kiválasszuk a nekünk megfelelő méretet. Amennyiben elégedetlenek lennénk, a vásárolt termékek könnyen visszaküldhetőek. A témában további részletekért kövess minket valamely közösségi médiás felületünkön!

pixel