Férfi ujjatlan pólók

Termékek mennyisége:164
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Ujjatlan póló

Az férfiaknál is egyre divatosabb és kedvelt ruhadarab az ujjatlan póló. Régen az atlétákat aláöltözőként viselték főleg ingekhez, illetve sportoláshoz. Napjainkban az ujjatlan póló akár hétköznapi viselet is lehet.
Lehet egyszínű, mintás, laza vagy szűkebb fazon, divatos vagy klasszikus fazon, melyek közül bárki megtalálhatja a számára tökéletes darabokat. Mai világunkban már nemcsak ingek alá, vagy a sportpályán viseljük, hanem nyári melegben a mindennapok ruhadarabjává vált, mert igen kényelmes, lenge viselet.
Az ujjatlan pólók anyagában és szabásukban is különbözőek lehetnek. Ettől is függ, hogy az adott darabot milyen alkalommal viseljük.

Atléták

Atlétáknak hívták régen azt az aláöltözőt, melyet a férfiak főleg ingekhez viseltek. Ezek anyaga pamut, színe fehér és hagyományos szabású. Manapság még mindig sokan viselik, és nem csak alkalmanként, az ing alá, hanem télen is. A hideg időben az atléta az egészségünk megőrzésében is segít.

Trikók a hétköznapokra

A trikót sokan hordják nyári napokon, illetve sportoláshoz egyaránt. A fiatalok egyik kedvenc ruhadarabja. Az ujjatlan pólók különböző színben és a legkülönbözőbb mintával vásárolhatóak meg. Szabásuk is különböző lehet, választhatunk kivágottabbat is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően igen trendi ruhadarab. Anyaga általában pamut és elasztán keverék, mely viselése kellemes, rugalmas a melegben napokon.

Ujjatlan pólók sportoláshoz

A kimondottan sportoláshoz tervezett ujjatlan pólók a férfiak és a nők nagy kedvence. Ezek anyaga még rugalmasabb, a varrás megerősített így tökéletes bennük a szabad mozgás és elnyűhetetlen darabok. Ezek is különféle színekben kaphatóak, így kedvünk szerint válogathatunk közülük. A sport ujjatlan pólók egyik kedvenc modellje a tank atléták, melyek napjainkban az utcai divatba is begyűrűztek.
Az ujjatlan pólók nem hiányozhatnak egyetlen férfi szekrényéből sem, mert jól kombinálhatóak, és kedvelt darabok sportoláshoz ugyan úgy, mint a hétköznapokba. Viszont tudni kell róla, hogy munkahelyi viseletként nem igazán elfogadottak, illetve vannak alkalmak, ahova szintén nem viselhetőek. Inkább a szabadidőben viseljük azokat, a számunkra kedvelt színekben és szabásban.

pixel