Szállítás módja és díja

Ingyenes kiszállítás 23000 Ft fölött

A kiválasztott termék kosárba helyezését és megrendelését követően, a megrendelés feldolgozásra kerül és előkészítjük feladásra. Magyarországon a szállítás abban az esetben ingyenes, ha a megrendelés értéke eléri a 23 000 Ft-ot. A teljes ár tartalmazza a termékek árát és a szállítási költségeket.
Ezt követően csomagodat átadjuk a Postąnak/DPD futárszolgálatnak. A tervezett szállítási idő körülbelül 4-5 munkanap. Ha nem kapod meg a terméket 6 munkanapon belül, vedd fel velünk a kapcsolatot. Kivizsgáljuk, hogy mi történhetett a csomagoddal. Ezen felül követheted csomagodat a futárszolgálat weboldalán keresztül a csomagszám beírásával.
Mielőtt a futár kiszállítja a csomagodat, felveszi veled a kapcsolatot. Ha a futár nem tudja átadni a csomagodat a megbeszélt címen, akkor a csomagodat a lakhelyedhez legközelebb eső raktárba továbbítja. Üzenetben értesítést kapsz, és személyesen átveheted a csomagodat. Ha valamilyen okból nem tudod ezt megtenni 14 napon belül, a termék visszaküldésre kerül üzletünkbe és újra feladásra kerülhet.
A megrendeléseket csak munkanapokon adjuk fel (hétfőtől – péntekig). Minden csomag biztosítva van.

Szállítás módja
A megrendelés értéke Utánvét

Magyar Posta

23000 Ft-tól 0 Ft
22990 Ft-ig 1290 Ft

DPD

23000 Ft-tól 0 Ft
22990 Ft-ig 1290 Ft
pixel