Férfi ingek

Termékek mennyisége:586
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A férfi ing először ránézve roppant egyszerű ruhadarabnak tűnik, ám valójában számtalan fazonja létezik, ráadásul mind más alkalomhoz illik. Sok idő lenne végigvenni a divatos férfi ingek típusait, de röviden annyi elmondható, hogy minél szűkebb szöget zár be a gallérja egy ingnek, annál alkalmibb lehet.

Persze a férfi mintás ing esetében a mintázatot is figyelni kell, valamint az anyagát. Ebből a szempontból megkülönböztetünk téli, nyári, alkalmi, félelegáns és hétköznapi ingeket. Előbbiek általában letisztult színvilággal és visszafogott mintával, továbbá finom szövéssel rendelkeznek. A félelegáns és hétköznapra valóak viszont egészen sokféle textilből készülhetnek. A férfi divatos ing hétköznapra hordható változatai leginkább kényelmes pamutból készülnek. Ugyanakkor műszálas és farmer ingeket is találhatunk a kínálatban. Szabását tekintve választhatóak a klasszikus egyenes vonalú mellett testhez simuló slim fit, body fit, vagy regular fazonokat is. A szinte sztreccsesen simuló slim fit ing kivételével az összes fazon jól mutat minden alkaton. Előbbi szabás inkább azoknak javasolt, akik lapos hassal és kifejezetten széles vállakkal rendelkeznek, vagyis a sportosabb testalkatúaknak lehet előnyös, habár még nekik sem minden esetben.

Lásd még:

Hétköznapi férfi ingek – mit vegyek fel?

Ha tavaszra, vagy nyárra keresünk megfelelő modellt az ingek közül, akkor figyeljük az anyag vastagságát. Ez egy online webshop esetében már a fotókon is észrevehető. Ezen kívül érdemes az ingek ujjáról is szót ejteni. Létezek rövid, hosszú vagy háromnegyedes ujjú fazonok is. Ezek között pedig igazán változatos mintákkal találkozhatunk. Ha a szettünket szeretnénk összeállítani, akkor érdemes olyan ingfajták közül választani, amelyek elsősorban a nadrágunkhoz passzolnak. Egy ing ugyanis még rövidnadrághoz is felvehető, sőt póló fölé is, de nem mindegy, milyen mintát és színt választunk hozzá. Ha ugyanis az ing túlzottan mintás, akkor már a nadrág ne legyen az.

Hogyan találjuk meg a legjobb rövid ujjú férfi inget?

Mindenképp érdemes a rövid ujjú daraboknál a saját karunk vastagságát is beleszámítani. Ugyanis ha túlzottan szűk a méret, az egyrészt csúnyán bevágja a karunkat, másrészt állandóan fel fog gyűrődni az ing ujja. Ha túl bő, az sem szerencsés, mert a karunkat vékonyítja, aminek valószínű férfiként senki sem örülne. A legjobb, ha az ilyen ing fazonú termék pontos méretvétel után kerül kiválasztásra, és ha lehetőségünk adódik rá, egy szabóságnál magunkra igazítjuk. Hiszen, ahogy az öltöny is, az ing is – főleg a prémium márkák esetében – akkor áll a legjobban, ha az tökéletesen passzol ránk.

Lásd még:

pixel