Férfi oldalzsebes nadrágok

Termékek mennyisége:200
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Oldalzsebes nadrág - menő vagy ciki?

Az oldalzsebes nadrág már a 90-es években divatba jött, először a férfiaknál, majd a nőknél is. Aztán kissé feledésbe merült, majd napjainkban újra a kedvelt darabok közé soroljuk. Főleg a fiatalok kedvenc ruhaneműje.

Az oldalzsebes nadrágok alaptípusa a lezser cargo nadrág, melyet manapság is viselnek még. Jellemzője, hogy igen bőszáru, és két oldalán hatalmas zsebek találhatóak. Kezdetben a katonai színek és terepmintás változatok jelentek meg. Főleg a fiatalok kedvelt darabja volt és mostanában is ők viselik a leggyakrabban, rövid és hosszú szárú változata is megtalálható. Ezek a nadrágok fesztiválokon és a szabadidős tevékenységeknél igen jó szolgálatot tesznek, mert a zsebek igen hasznosak, ezen felül kényelmesek és strapabírók. Ám viselésük nem mindenhol elfogadott.

Napjaink oldalzsebes férfi nadrágja

Egy-két évvel ezelőtt a katonai stílus kissé lágyult. Kellemesebb anyagból és más színekben kezdett el a köztudatba bekerülni. A cargo nadrágon túl az oldalzsebek megjelentek a joggeren, illetve a kínálatban felbukkantak olyan oldalzsebes nadrágok is, melyeknek hosszú szárai szűkebb fazonban készültek, ezért elfogadottak utcai viseletként, a munkahelyen és esti baráti találkozó alkalmával is. Így találunk sportos és sportosan elegáns fazont is. Ez utóbbi a 30-as korosztályon túl is kedvelt darab.

Oldalzsebes nadrágok jellemzői

Az oldalzsebes jogger pamut és elasztán tartalmú anyagokból készül, így rugalmas, kényelmes és igen kellemes viselet. A nadrágnak általában gumis derék része van, így jól illeszkedik, nem túl szűk és nem is csúszik le. A két oldalt található zsebeken kívül elől és hátul is található még két-két zseb, melyek szintén igen praktikusak. A rejtő színek és egyéb más tónusú katonai mintán túl az egyszínű változatok is igen kedveltek.

Ha ilyen nadrágot választunk, próbáljuk az arany középutat megtalálni. A kiszemelt darab ne legyen túl bő és túl szűk sem, mert akkor kényelmetlen és a nagy zsebekkel igen előnytelenül áll.

Ha a mindig trendi, egyszínű fekete oldalzsebes, számunkra tökéletes fazonú nadrágot választjuk, hozzá inget és megfelelő cipót, egész elegáns és igen divatos öltözetet kapunk.

pixel