Férfi cipzáras pulóverek

Termékek mennyisége:155
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 3

A pulóverek akkor igazán praktikusak, ha cipzárral látják el őket. Így ráadásul a férfiak akár ing felé zakó helyett is hordhatják, főleg az elegánsabb darabokat. Ezért a férfi cipzáras pulóver, ha megfelelően választjuk ki, egészen univerzálisan hordható. Milyen típusa létezhet? 

Férfi cipzáras pulóverek – típusok

A klasszikus mellett, ma már kaphatóak kifejezetten slim fit, minimalista stílusú darabok. Ezek a férfi cipzáras pulóverek azok, amelyeket nyugodtan viselhetünk irodába és félelegánsabb alkalmakra is. Letisztultságukkal és eleganciájukkal remekül állnak egy stílusos vászon nadrág-chelsea cipő szetthez. Ezen kívül a hagyományos, sportosabb – kapucnis – cipzáras felsők is ismertek. Az ilyen modelleket leginkább edzéshez, kiránduláshoz és hétköznapokra érdemes felvenni. Aki szereti a praktikumot, azoknak az ilyen kapucnis darabok egyébként is jobban ajánlottak a hétköznapokra. Esős időben ugyanis jól használhatóak esernyő helyett.

Lásd még:

Férfi pulóverek cipzárral – népszerű színek

A férfi pulóverek idei trendjei bőven túlmutatnak azon, hogy mennyire kell visszafogott színekben gondolkodni. A klasszikus fekete férfi cipzáras pulóver persze mindig univerzálisan hordható. Azonban az idei divat szempontjából nyugodtan választhatunk élénket – akár piros, kék, zöld – színű pulóvereket. Ezek között jócskán akad olyan is, amelyeket akár elegánsabb viselethez is felvehetünk. Nem kell tehát kizárólag csak sötét színekben gondolkodnunk. Ezen kívül a sportosabb megjelenéshez kifejezetten divat most a fehér pulóver, akár különféle mintákkal.

Hogyan rendelhetek férfi cipzáras pulóvereket a Bolf üzletében?

Ha még nem találtuk meg a megfelelő cipzáras férfi pulóvert, akkor mindenképp érdemes a Bolf webáruházát felkeresni. Ezek a pulóverek nem csak minőségiek, de olcsók is egyben, ráadásul a pontos mérettáblázatnak köszönhetően azonnal megtaláljuk a megfelelőt. Nincs már dolgunk, mint bedobni a kosárba a jó méretet, és akár már két napon belül nálunk lehet a kinézett termék. A Bolf ráadásul készségesen segít, ha kérdésünk akad a termékekkel kapcsolatban.

 

pixel