Női hosszú télikabátok

Termékek mennyisége:47
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Muchy
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A hideg idő beálltával ideje a megfelelő női téli kabátot is beszereznünk. Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a télikabát kiválasztásánál? Az első fontos szempont a kabát bélése. A túl vastag kabát nem biztos, hogy megfelelő lesz, hiszen az nem szellőzik olyan jól.

Női téli kabátok – kényelmes és meleg felsőruházat

Azonban ha például egy olyan pehelykabátot, vagy modern technológiával készült thermokabátot, illetve szövetkabátot választunk, amely képes levegőzni is, akkor ezzel biztos, hogy nem nyúlhatunk félre. Az igazán meleg télikabátok általában pehelykabátok, thermodzsekik vagy szövetből készült kabátok, vagyis ebből a szempontból érdemes ezen három kategórián belül nézelődni. A másik lényeges szempont a kabát hossza. Egy olyan típus, amely csak derékig ér nem biztos, hogy a legjobb választás lesz. 

Lásd még:

Az ilyen kabátokban ugyanis akkor is könnyen megfázhatunk, ha egyébként extra meleg anyagból készül. A legjobb, ha legalább combközépig érő típust keresünk, amely megfelelően véd a hideg ellen. Ezen kívül a kabát vízhatlanságát sem árt figyelembe vennünk. A könnyen elázó kabátokkal sok bajunk lehet, ha a városban sétával hirtelen esni kezd a hó. Ezért a legjobb, ha valamennyire nedvességálló modellt nézünk.

Mit viseljünk a női téli kabáthoz?

A téli kabátok esetében mindig érdemes rétegesen öltözködni. Ha megfelelően vastag anyagból készült ruházatunk van, akkor szinte mindenféle szett jól mutat egy téli kabáthoz. Például felöltözhetünk egy oversize kötött pulóverbe, ami úgy működhet, mint egy meleg tunika és ehhez nagyon jól mutat a vastag leggings, na meg egy csizma. 

Ezen kívül a klasszikus farmernadrág, kardigán öltözék is megfelelő választás lesz természetesen. A lényeg azonban az, hogy igazán meleg csak akkor lesz a kabát, ha felsőnkhöz minimum egy vékony pulcsit is felveszünk alá.

Hogyan rendelhetek tökéletes női télikabátot a Bolftól?

A Bolf webáruháza számtalanféle különleges és trendi télikabátot kínál. Azon kívül, hogy a felsőknél akár különleges feliratos pólók is kaphatóak, a Bolfban megvásárolhatjuk az egész komplett téli szettünket is. Csupán csak be kell rakni a kosárba a kiszemelt termék típust, majd pár kattintással megvásárolni.

pixel