A termékek színe és mérete

A TERMÉKEK SZÍNE ÉS MÉRETE

Termékek színei

Mindig ügyelünk arra, hogy a bolf.hu oldalon található termékfotók professzionálisak legyenek. Saját fotóstúdióval rendelkezünk, amely törődik a készített fotók minőségével. Mindegyik professzionális fotótechnikai eszközök és stúdiólámpák felhasználásával készül.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a színek a legjobban tükrözzék a termékek tényleges megjelenését. Az egyéni beállításokból és a monitor színkalibrációjából adódó színeltérésekre azonban nincs befolyásunk. A modern LCD-monitorok és a különféle mobil eszközök kijelzői gyakran nagyon világos képeket jelenítenek meg élénk színekkel.

A webes felületeinken található képek a Bolf Sp. z o.o. tulajdonát képezik. Nem járulunk hozzá ezek felhasználásához, másolásához és sokszorosításához tudatunk és beleegyezésünk nélkül.


Termékek méretei

Kínálatunkban több mint 7000 termék található. Minden gyártónak más-más a méretezése. Emiatt nem ajánljuk kizárólagosan a címkéken feltüntetett méretet (S, M, L, XL, 2XL, stb.) figyelembe venni a vásárláskor, inkább az egyes termékek mellet található egyéni mérettáblázat szerint javasoljuk kiválasztani a megfelelő méretet.

Minden termékünk lapos felületen, nyújtás nélkül, összegombolva, összecipzározva kerül lemérésre. A megvásárlandó termék egyezése érdekében javasoljuk, hogy hasonlítsa össze a táblázatban szereplő méreteket egy már meglévő, hasonló terméke méreteivel.

Minden modell mindegyik méretéből egy-egy darab kerül lemérésre, ezért a táblázatban megadott méretekben eltérések fordulhatnak elő (általános tűrés +/- 3 cm).


pixel