Újdonságok

Termékek mennyisége:1498
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Buty
  • Muchy
  • Skarpety
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A 2019-es női divatirányzat

A divattervezők az alapokat már múlt év végén megmutatták a kifutókon. Ha nagyon merészek vagyunk, akkor az ott bemutatott ruhákat is bevállalhatjuk, vagy szemezgethetünk az ötleteikből, és formálhatjuk saját ízlésünkre, ruhatárunkra.

Az idei év női divatja kicsit olyan lesz, mint a menyasszonyi öltözék hiedelme. Lesz valami új, valami régi, valami kék és persze valami kölcsön.

Valami régi – vissza a 70-es, 80-as, 90-es évek divatjához
Sok idei modellnél felfedezhetjük a retro vonalat. Bár tavaly a kockás volt a trendi, idén a pöttyös visz mindent, mint annak idején a 70-es években, legyen az szoknyán, vagy blúzon. A régi idők női divatjából még a batikolt, és az állatmintás anyagok kerülnek előtérbe és visszatér a biciklis nadrág is a hétköznapi viseletbe.

Valami új Új irányzatok is megmutatkoznak 2
019-ben. Jön a munkaruha stílus, mely egyszerre könnyed és divatos. A kosztümök lazább rétegekkel frissülnek fel. Így nem csak csinosak, de rendkívül divatosak is lesznek. Mindezek mellett egy új irányzat, a futurisztikus retro a divatvilágban is megjelenik.

Valami kölcsön
Régóta a hölgyek mindennapi viselete közé soroljuk a zakót, melyek kialakításában idén a férfi zakók szabásmintájából vettek kölcsön. Nem kell mást tennünk, csak egy csajos kiegészítővel feldobni azt, így a férfias vonalakat tudjuk ellensúlyozni. Nagy népszerűségnek örvendenek majd a 30-as évekből kölcsönvett puffos ujjal ellátott ruhák, blúzok is.

Valami kék
Az örök divatnak örvendő farmer idén is szuper választás lesz, bár kicsit máshogyan, mint mostanában. A skinny farmereket felváltják a kissé lazább fazonok. A kék színt felváltják a sötétebb darabok, melyeket a világosabb varrások, vagy a hímzések dobják fel. A régen elfelejtett kőmosott farmerok újra visszatérnek a köztudatba és virágkorát éli a patchwork stílus, mely szoknyán, ruhán, kabáton egyaránt jól mutat.

2019 színei
A színeket nézve főleg a pasztell árnyalatai kapnak nagy hangsúlyt idén a női divatban. A neutrális, vagy semleges színek, mint például a törtfehér, bézs, sárga, kék a neonnal ötvözve nagyon trendi kombinációt adnak, de azért a piros tónusait, a narancstól a cseresznyepirosig, sem kell elfelejtenünk teljesen.

pixel