Casual férfi zakók

Termékek mennyisége:45
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Marynarki
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A zakó

A zakó egy univerzális ruhadarab mely teljessé teszi a férfit. Szabása letisztult, egyszerű, mégis tökéletesen passzol akár farmerhez is, viselőjének tekintélyt szerez és magabiztosságot sugároz. Egyetlen nehézség, hogy ki kell választani a stílusunkhoz legjobban illőt.

Zakó lehet önálló ruhadarab, de akár öltöny része is. Érdemes zakóból külön tartanunk egyet-kettőt a ruhatárunkban, mert nem szerencsés az öltöny zakóját külön hordani. A viselés alkalmával az anyag kifakulhat, elhasználódik, és ha újra öltönyre lenne szükségünk, akkor nagy lesz a zakó és a nadrág közötti különbség.

A zakó kiválasztása
Fontos, hogy ügyeljünk a minőségre, elengedhetetlen a kiváló anyagú és jó szabású Kiválasztás alkalmával ügyelni kell, hogy derékban és vállban illeszkedjen az alakunkhoz és az ujja is megfelelő hosszúságú legyen. Viszont figyelni kell, hogy megfelelően laza legyen, hogy kényelmesen mozogni tudjunk benne, de ne legyen túlságosan bő, mert az egyáltalán nem elegáns.

Érdemes egy sportosabb szabású és egy normál zakót is a beszerezni. A sportzakó lehet világos színű, mely tökéletesen illeszkedhet a hétköznapokra, akár munkahelyre is. Illetve érdemes egy kicsit sötétebb színűt is választani, mely hivatalosabb alkalmakra is megfelel. Viszont a feketét semmiképpen sem ajánljuk a mindennapokra. A szín nagy eleganciát kölcsönöz a zakónak, így azt inkább elegáns helyekre javasoljuk.

A zakók díszei
A zakókon sokszor helyeznek el a tervezők zsebeket, más anyagból és különböző formájú könyökrátéteket és különbözhet a gallér szélessége is. Ha zakót vásárolunk, akkor érdemes ezekre is odafigyelni és attól függ, hogy milyen zsebbel, vagy könyöklővel ellátott darabot választunk, hogy majd hol fogjuk használni.

Zakó farmerhez
A farmer egy nagyon hétköznapi viselet, melyhez, ha zakót veszünk, akkor elegánsabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ha farmerhez veszünk fel zakót, mindenképpen sportzakót válasszunk, mely a farmernál világosabb árnyalatú.

Ha a hétköznapokban zakót hordasz, érdeme kiegészítőkkel együtt viselni, hogy még ha farmerhez is veszed fel, egy nyakkendővel még elegánssá tud tenni aznapi ruházatodat.

A zakó elegán, nagyon trendi megjelenést kölcsönöz! Használd bátran.

pixel