Női nadrágok

Termékek mennyisége:378
Gránátkék női farmernadrágokKék női farmernadrágokSzürke női farmerFekete női farmerFehér mom fit farmernadrágokBarna mom fit farmernadrágokFekete mom fit farmernadrágokPiros mom fit farmernadrágokGránátkék mom fit farmernadrágokNeon mom fit farmernadrágokKék mom fit farmernadrágokNarancssárga mom fit farmernadrágokRózsaszín mom fit farmernadrágokSzürke mom fit farmernadrágokZöld mom fit farmernadrágokSárga mom fit farmernadrágokFehér boyfriend farmernadrágokBarna boyfriend farmernadrágokFekete boyfriend farmernadrágokZöld boyfriend farmernadrágokFehér női melegítőnadrágokBarna női melegítőnadrágokFekete női melegítőnadrágokPiros női melegítőnadrágokGránátkék női melegítőnadrágokKék női melegítőnadrágokNarancssárga női melegítőnadrágokRózsaszín női melegítőnadrágokSzürke női melegítőnadrágokSokszínű női melegítőnadrágokZöld női melegítőnadrágokSárga női melegítőnadrágokLila női melegítőnadrágokFehér női jogger nadrágokBarna női jogger nadrágokPiros női jogger nadrágokLila női jogger nadrágokGránátkék női jogger nadrágokKék női jogger nadrágokNarancssárga női jogger nadrágokRózsaszín női jogger nadrágokZöld női jogger nadrágokSárga női jogger nadrágokJoggery damskie czarneJoggery damskie szareFekete női oldalzsebes nadrágokZöld női oldalzsebes nadrágokRózsaszín női oldalzsebes nadrágokKék női oldalzsebes nadrágokTovábbi női oldalzsebes nadrágok Fehér velúr nadrágok Fekete velúr nadrágok Piros velúr nadrágok Gránátkék velúr nadrágok Neon velúr nadrágok Kék velúr nadrágok Narancssárga velúr nadrágok Rózsaszín velúr nadrágok Szürke velúr nadrágok Zöld velúr nadrágok Sárga velúr nadrágok Fehér műbőr / bőr nadrágok Fekete műbőr / bőr nadrágok Piros műbőr / bőr nadrágok Gránátkék műbőr / bőr nadrágok Neon műbőr / bőr nadrágok Kék műbőr / bőr nadrágok Narancssárga műbőr / bőr nadrágok Rózsaszín műbőr / bőr nadrágok Szürke műbőr / bőr nadrágok Zöld műbőr / bőr nadrágok Sárga műbőr / bőr nadrágokBarna műbőr nadrágok
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Spodnie
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Nadrág jó ideig a férfiak kiváltsága volt, azonban jó ideje a nőkön is gyakrabban látni nadrágot, mint szoknyát. Az ok egyértelműen a kényelem és a praktikum: egy nadrágban sokkal szabadabban lehet mozogni, kevésbé kell ügyelni arra, hogy ne lássanak illetéktelenek olyat, ami nem rájuk tartozik, valamint a nadrág hossza is jóval kevésbé kényes téma, mint a szoknyáé. Mára a hölgyek számára is különböző stílusú nadrágok érhetők el, hogy minden alkalomra legyen megfelelő, és mindenki megtalálhassa azt, ami a legkényelmesebb számára és legjobban passzol a stílusához.

Női nadrágtípusok

A női nadrágkínálatot szemlélve alapvetően három típust különböztethetünk meg:

Szabadidőnadrágok. Ezek azok, amik mindenféle informális, szabadidős tevékenységhez kiváló választást jelentenek. Általában ezek laza és nagyon kényelmes nadrágok, amik nem akadályoznak a mozgásban, ezért szinte bármilyen időtöltéshez kiválóan alkalmasak. Vannak belőlük vastagabb, illetve vékonyabb verziók is, ahogy a nadrág hossza is különböző lehet. Ma már a melegítő nadrágok is igazán stílusosak, ezért bátran hordhatod őket minden olyan alkalommal, amikor az alkalom nem igényel különösebben elegáns megjelenést, és a kényelem kerül fókuszba. Remek választást jelentenek például egy túrához, egy laza sétához, de akár otthoni pihenéshez is.

Farmerek. A farmer az örök klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból: kisebb-nagyobb módosításokkal minden újabb trendben megjelenik. A női nadrágok között is kihagyhatatlan és megkerülhetetlen a farmer, szinte mindenkinek lapul néhány darab a szekrényében. A skinny és slim fazonok kifejezetten csinosak, nőiesek, követik a test vonalát, míg a regular fazonok kissé lazábbak. Megjelentek ugyanakkor az oversized típusok is, amik kifejezetten bő, laza szabásúak. Női farmernadrág tehát sokféle különböző kivitelezésben elérhető, ezért mindenki megtalálhatja azt, ami kényelmes számára és megfelel az ízlésének.

Elegáns nadrágok. A farmer, valamint a melegítők mellett meg kell említenünk az elegánsabb női nadrágokat is. Ezek többnyire lágyabb esésű szövetből vannak, és kifinomultabb hatást keltenek. Tipikusan ilyenek a kosztümnadrágok, de természetesen ezek a nadrágok önmagukban is megállják a helyüket egy csinos blúzzal. Az anyag nagyon változatos lehet, szóba jöhet akár vászon, de például szatén is, ez már mindenki saját ízlésén múlik.

Lásd még:

Elegáns női nadrágok – mikor van rájuk szükség?

Az elegáns női nadrágok szintén olyanok, amik senki szekrényéből nem hiányozhatnak, hiszen bármikor szükség lehet rájuk. A legtöbben a munkahelyükön viselnek ilyen nadrágokat,de ha a te munkahelyeden nem is elvárt az üzletiesebb, elegánsabb megjelenés, akkor is jó szolgálatot tehet egy klasszikus fekete női nadrág a szekrényedben. Jól jön például, ha meghívást kapsz egy vacsorára, el kell menned egy temetésre, vagy bármilyen olyan helyre, ahol a hétköznapi öltözködésnél egy kicsit elegánsabban, ugyanakkor visszafogottabban kell megjelenni.

Hogyan válasszak elegáns női nadrágot?

Az elegáns női nadrágok vásárlásakor akkor egy kicsit más szempontokat kell figyelembe venni, mintha farmert akarnál venni. Farmerból valószínűleg megvan a kedvenc fazonod, hiszen ennél a típusnál csak a saját ízlésed határozza meg, hogy milyet választasz. Az elegáns nadrágoknál egy kicsit más a helyzet, ugyanis itt azért általános íratlan szabályokat is érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy tényleg kifinomult legyen a megjelenésed.

Ezekből a nadrágokból például a nagyon testhezálló, feszülős szabásúakat érdemes kerülni, mert a vékonyabb anyag miatt kihangsúlyozzák az apróbb hibákat, és nem keltenek igazán elegáns hatást. Olyat érdemes vásárolni, ami lágyan követi a lábad vonalát, alul pedig lehet egy kicsit bővebb is.

Fontos kérdés még a nadrág hossza: ezt mindig úgy érdemes meghatározni, hogy ahhoz a cipőhöz legyen megfelelő, amivel viselni fogod. A cipő sarkának nagyjából a feléig kell, hogy érjen a nadrág. Soha nem szabad a nadrágot a földön húzni, már csak azért sem, mert ez nem tesz jót az anyagnak. Ugyanakkor azt is kerüld, hogy a bokád kivillanjon belőle.

Fontos a női nadrág minősége

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos tényező a minőség bármilyen ruha vásárlása esetén. A nadrágoknál is kiemelt szerepet kap, hogy színvonalas legyen a választott darab, ugyanis többnyire messziről látszik, ha olcsó, rossz minőségű nadrág van rajtunk. Az ilyen nadrágok általában nem is kimondottan kényelmesek, ráadásul mérsékelten bírják a strapát – nyilván te sem szeretnéd, a nadrágod éppen a lehető legrosszabb pillanatban hagyna cserben, és szakadna el, például a varrás mentén. Nos, ez egy gyengébb minőségű nadrág esetében bármikor megtörténhet, ezért ezt a kérdést tényleg nem szabad félvállról venni.

Hogyan rendelhetek női nadrágot a Bolf üzletben?

Ahhoz, hogy online rendelj magadnak női nadrágot, fontos, hogy tudd a pontos méretedet. A mérettáblázatok segítségedre vannak ebben online vásárlás esetén, így csak annyi a dolgod, hogy a megjelölt részeken leméred magad, így már tudni fogod, melyik méretet érdemes választanod.

Többnyire rendelkezésre állnak olyan képek, melyeken modellek hordják az adott nadrágot, így láthatod, hogy milyen a fazonja. A modellekkel készült képek segítenek abban, hogy lásd, milyen a nadrág felvéve, biztos olyan-e, amilyet szeretnél.

Ha megvan a megfelelő darab, csak tedd a kosárba, majd menj vásárlás lépésein. Ha minden rendben, néhány napon belül nálad is lehet az új nadrágod!

pixel