Férfi farmer ingek

Termékek mennyisége:17
Méretek
Szín
Ár
Anyag
Termék típusa

Az örökzöld farmer

Ha kimondjuk azt a szót, hogy farmer, nincs olyan ember, aki ne tudná, mire gondolunk. Farmernadrágja kicsik és nagyok, nők és férfiak ruhatárában megtalálható, ugyanúgy, ahogy a farmeringek is, melyek szintén igen kedvelt darabok.

A farmer ruházatot, legye az nadrág, ing, vagy szoknya gyerekek és felnőttek is igen szeretik. Anyagnak és a varrásnak köszönhetően igen időtálló darab, a divattervezők palettáján évtizedek óta fenn van. Minden darabja jól kombinálható, akár sportos és elegánsabb öltözetbe is beilleszthető.

Minden a nadrággal kezdődött

A farmer eredete, egészen a 19. századig nyúlik vissza. Levi Strauss készítette az első farmert Amerikában, az aranyásóknak szánt strapabíró sátoralapanyagból. Ez a matéria egy sávolykötésű pamutszövet, a denim volt. Abban az időben ezt a pantallót még csak munkásnadrágként viselték főként a férfiak, a hétköznapi viselése a 20. század második felére tehető, később készültek ingek, szoknyák, dzsekik ebből a textilből.

A férfi farmeringek

A farmering szintén a mindennapok ruhatárának alapdarabja. Színe, és szabása határozza meg, hogy hova vehetjük fel. Ha laza szabású, patentos, akkor inkább a szabadidős tevékenységekhez szuper, ha slim fitt modell, gombos, klasszikus fazon, akkor a munkahelyen is nyugodtan viselhető. A férfi farmer ingek először középkék színben készültek, de ahogy a nadrágoknál is, a koptatott anyagból varrt darabok is igen keresettek. Ez utóbbiak modern stílusú ruhák.

Az ingeket általában hosszú ujjal tervezik, de sok esetben úgy alakítják ki őket, hogy az ujja felhajtható legyen, melyet gombbal még rögzíteni is tudunk, így biztosan nem csúszik le.

Farmeringek sokszínűsége

A denim ingek napjainkban igen sokfélék. Az alapdarabokon kívül, melyek egyszínűek és a kék árnyalataiban vagy feketében kaphatóak, találunk egyéb design elemekkel ellátott modelleket is. A ruhadarabokat sokszor díszítik nyomott vagy dombormintával, szegecsekkel vagy zsebbel. Felvehetjük csak magában, vagy vehetünk alá pólót és az inget felette lezseren begombolás nélkül hagyjuk. Ez igen vagány viselet.

Léteznek olyan modellek is, ahol a gallér legombolható, illetve az alsó rész lekerekített. Ezek az apró részletek eleganciát kölcsönöznek viselőjének.

pixel