Férfi farmer ingek

Termékek mennyisége:14
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Amióta a retró anyagok és fazonok visszatértek, azóta a férfi farmering is egyre népszerűbbé vált. Persze, alapvetően soha nem ment ki a divatból ez az igazán praktikus viselet, azonban jelentősen háttérbe szorult sok más ruhához képest. Pedig a férfi farmering nem csupán egy kényelmes és laza viselet, hanem ha jól kombináljuk: egészen elegáns szetteket is kaphatunk belőle. A legtöbb farmeringet természetesen különféle hétköznapokra érdemes felvenni. Ezek főleg koptatott és klasszikus kék farmeringek lehetnek. 

A férfi farmeringek típusai

Azonban egy teljesen fekete férfi farmeringet már nyugodtan felvehetünk az irodába is, vagy egy üzletiesebb megjelenéshez. Milyen típusok léteznek farmeringből? Volt szó a klasszikus kékről és a különféle színváltozatokról, azonban a fazonokról nem. A klasszikus ing szabás mellett ma már slim fit – vagyis testhezállóbb – farmeringeket is kaphatunk. Ezek jól kiemelik az alakot, és még kék színben is adnak egyfajta elegánsabb megjelenést. Az ujjakról is érdemes szót ejteni. A rövid- és hosszú ujjú farmeringek mellett feltűrt ujjúakat is kaphatunk. Ez utóbbiak egyedi módon dobják meg a szettünket, de természetesen a hosszú ujjúból is készíthetünk ilyen modelleket.

Lásd még:

Mit érdemes viselni férfi farmer ingekhez – mit kell tudni róla?

A férfi farmer ingekhez jól kombinálható szinte mindenféle öltözet. Felvehetjük természetesen farmerhez, de egy csinos vászonnadrág vagy akár egy jogger is remekül mutat hozzájuk. A farmering ugyanis egyfajta átmenet a stílusos megjelenés és a hétköznapi viselet között. Ezért a kombinálhatósága egészen sokrétű. Bizonyos vékonyabb anyagú típusait még nyakkendővel is felvehetjük, – persze nem egy öltönyös, kiöltözős alkalomra – de például egy randira egyáltalán nem rossz ötlet. A divatos férfi farmer ing ezen kívül egészen stílusos lehet, ha például szórakozóhelyre vesszük fel. 

A sötét ingekhez világos és sötét nadrágot is párosíthatunk. Ha viszont igazán sikkesek akarunk lenni, akkor érdemes a férfi farmer inget bőr kiegészítőkkel hordani. A klasszikus kék farmeranyag ugyanis imádja a bőrt egy szettben. Vagyis ez azt jelenti, hogy tökéletesen mutat hozzá. A farmeringet felvehetjük egy csinos bőr övvel, amihez árnyalatában passzoló bőr cipőt választunk. A kék farmernek ezen kívül nagyon jó párosító színe a piros, amivel kiegészítve modern és egyben férfias szetteket alakíthatunk ki.

Hogyan rendelhetek férfi farmer inget a Bolf üzletben?

A Bolf webáruházában számtalanféle férfi farmering áll rendelkezésre. Ezeket a férfi farmeringeket olcsón is beszerezhetjük anélkül, hogy aggódnunk kéne a minőség miatt. Ezért ha most akarjuk felfrissíteni a ruhatársunkat, mindenképp érdemes akár több darabot is választanunk. A Bolfnál egyébként is ingyenes a kiszállítás 25000 forint felett, tehát bőven megéri többet vásárolnunk. A megfelelő méret megtalálását pontos mérettáblázatok segítik, ám ha mégsem válna be a megrendelt termék: egyszerűen visszaküldhetjük azt 30 napon belül. A bolf.hu kínálatában mellesleg nem csak egyszínű farmeringeket kaphatunk. Különféle koptatású és mintájú farmer anyagú ingek közül választhatunk. Ezért azok is megtalálják a saját ízlésüknek valót, akik valami egyedit keresnek.

 

pixel