Férfi sima pulóverek

Termékek mennyisége:358
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 6

Férfi pulóverek - minden alkalomra

A férfiakra is gondolnak a divattervezők, ha a pulóvereket nézzük. Hisz nemcsak színben, de fazonban is sokféle férfi felsőt találunk. Így mindenki megtalálja a számára kedvelt darabokat, minden alkalomra.

Néhány, különböző fazonú pulóver minden férfi gardróbjában megtalálható, hisz ha hűvös az idő, akkor a legpraktikusabb, ha pulcsit húzunk, készüljünk akár munkába, akár sportoláshoz. Csak a megfelelőt kell a szekrényünkből kiválasztani.

Férfi pulóver a hétköznapokra

Férfi pulóverből is találunk elegánsabb és sportosabb felsőt. A kötött darabok alkalmasak arra, hogy akár ing-nyakkendő együtteshez is felvegyük. A laza, pamut pulóverek viszont a hétköznapi viselet vagy a sportruházat része. Mindkettő lehet kerek nyakú, de akár készülhet V nyakkal is. Lehet bebújós vagy cipzáras, melynek köszönhetően könnyebben felvehető és egyszerűen szabályozható. Ha melegünk van, vagy melegebb helységbe megyünk, csak egyszerűen a húzózárat lehúzzuk, és máris jobban szellőzik. A sportosabb pulóverek egyes változata lehet kapucnis, mely trendi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Illetve praktikus zsebekkel ellátott, melybe telefont, pénztárcát, zsebkendőt tehetünk. A hosszú ujj végén minden fazonnál passzé található, mely tökéletesen illeszkedik a karhoz, így elzárja a hideg levegő útját.

Színek és minták

A férfi pulóverek sok színben megtalálhatóak és a színes csíkos változatok is igen kedveltek. A színeken kívül még nyomott mintás, feliratos pulcsikat is találunk. Ezek kimondottan trendi és fiatalos darabok.

A fekete férfi pulóver

A fekete szín minden ruhánál, így a férfi pulóvernél is univerzális, alap darab. Hisz színének köszönhetően elegáns, és bármelyik szín mellé tökéletes választás. Pontosan ezért minden fazon megtalálható fekete színben a sportostól az elegánsig. Ha ilyen felsőt választunk, akkor azt széles körben használhatjuk és a fiatalabb és idősebb korosztály számára is ajánlott.

A különböző színek, minták, fazonok minden kombinációban megtalálhatóak, mindenki örömére. Biztosak lehetünk benne, hogy találunk számunkra megfelelő ruházatot, sőt abban is biztosak lehetünk, hogy a választás nem lesz egyszerű a nagy választéknak köszönhetően. Viseljük a pulóvert nemcsak a hűvös miatt, hanem a divatos megjelenés érdekében.

pixel