Férfi ingek alkalmi

Termékek mennyisége:312
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Termék típusa

Kötelező ruhadarab minden férfi számára.

A férfiak egy része naponta hordja, mert vagy kedvenc ruhadarabja, vagy a munkája megköveteli annak viselését. Van, aki csak alkalmakkor veszi fel, mert úgy illik és ez az elfogadott öltözet. Ez a kötelező ruhanemű minden férfi számára az ing.

Az ing meghatározó ruhadarab, napjaink legnépszerűbb, legelegánsabb férfiviselete. Története egészen Egyiptomig nyúlik vissza, de a modern alkalmi férfi ing mai formáját a 19. század végén nyerte el. Számos típusa létezik az ingnek, így mindenki megtalálja az alkatához, vagy az alkalomhoz illő legjobb darabot.

A férfiing fajtái

Az ingek karcsúsítottak, és léteznek rövid ujjú változatban is, de az igazán elegáns, alkalmi viselet a hosszú ujjú fazon. A gallérjaik sem egyformák. A hajtóka legfontosabb szempontjai, melyeket érdemes figyelembe venni, annak hossza, magassága, illetve a szárainak egymással bezárt szöge. Így a gallér lehet klasszikus, vagy legombolható, álló gallérú, vagy úgynevezett „spread avagy cápa, ahol a szárak elállnak egymástól és így nagyobb szöget zárnak be.

A színek és minták terén az ingeknél is megállja a helyét a mondás, miszerint a kevesebb néha több. Ugyan szinte a bármilyen árnyalatban kaphatóak az ingek, mégis a világos és a világos alapon lévő mintás ingek viszik a prímet, akár az üzleti életben, akár alkalmakkor. Ezek bármelyike tökéletes a hozzá színbe illő öltönyhöz, de akár farmerrel, vagy más szövetnadrággal viselve elegánsabb megjelenést biztosít a mindennapok során. A tökéletes eleganciát viszont még mindig a fehér ing jelenti, esküvő ingnek még mindig ez a legjobb választás.

Az ingujj hosszúsága is meghatározza, hogy milyen alkalomra vegyük fel. A rövid ujjú ingek a mindennapokban és családi ünnepekkor, melegebb időszakban elfogadott. Az igazán elegáns megjelenést viszont a hosszú ujjú változat biztosítja. Ezek általában szimpla kézelővel készülnek, de vannak modellek, melyek dupla kézelővel kaphatóak. Ezeket mandzsetta gombbal szokás összefogni, mely használatával igazán exkluzív megjelenést érhetünk el.

A tökéletes választás

Amikor inget választunk, akkor figyelembe kell vennünk az arcunk formáját és testalkatunkat. A szabás tekintetében megkülönböztetünk normál szabású, custom fit (szűkebb) és slim fit (szűk) fazont, így a fizikumunkhoz ki tudjuk választani a legjobban illeszkedő fazont. Az arcformát illetően, ha valakinek keskeny arca van, akkor a szélesebb gallérú inget, a széles arcformához a keskenyebb hajtókájú modellt válasszuk. Ugyan így befolyásolja a döntés a nyakunk hossza. Ha rövid a nyakunk, akkor az alacsony gallér, ha hosszú nyakunk van, akkor éppen a magas gallér a nyerő.

pixel