Női bőrkabátok

Termékek mennyisége:54
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A bőrdzsekik idén a legmenőbb daraboknak számítanak. Ezek között pedig igazán szemrevaló női bőrkabát modelleket is kapni. Milyen típusok trendik most? 

Női bőrdzsekik típusai

A megszokott hosszú bőrkabátok mellett igazán népszerű a rövid motoros dzseki, valamint az egészen szűkre szabott fazonú kabát is. Azonban a két véglet között természetesen megtalálhatóak a félhosszú típusok. Lényegében manapság mindenféle típusa kedvelt a bőrkabátoknak, főleg amióta berobbant a divatba is a retró őrület. Hiszen a bőrkabátok egykoron már párszor népszerűnek számítottak. Mindegyik esetben általában kétféle kategóriába sorolhatóak a bőrkabátok. Elegánsak és hétköznapian vagányak. Utóbbi esetben például akár szegecsekkel is rendelkezhetnek a kabátok, előbbi esetben pedig a félelegáns, letisztultabb fazonokat értjük.

Lásd még:

Mihez lehet viselni a női bőrkabátot?

A női bőrkabátokat szinte minden elegáns és félelegáns viselethez felvehetjük. Mivel a kabát már önmagában öltöztet, ezért akár egy farmer plusz sportcipő kombinációnál is belecsempész egyfajta eleganciát például egy fekete bőrdzseki. Ez a vagánysággal egybekötött komolyság valószínű a bőr textúrája miatt keletkezik, ami pont jó arra, hogy akár egy üzletiesebb öltözködést is kombináljunk vele. Ezen kívül a bőrkabátokat jól hordhatjuk ruhákhoz. Hűvös idő esetében akár egy kötött ruhához is, hiszen a bőr a szövetkabáthoz hasonlóan jól kombinálható gyakorlatilag bármilyen stílussal. Ha akarjuk, sportosan lazák lehetünk vele, vagy épp lázadóan vagányak. Ha pedig olyan kiegészítőket válaszunk, akkor egészen kifinomult eleganciát jeleníthetünk meg magunkon általa.

Hogyan rendelhetek női bőrkabátot a Bolftól?

Női bőrkabátot a Bolf oldaláról a rendkívül egyszerű menürendszere és a gyors online vásárlás lehetősége által rendelhetünk. Csupán néhány kattintás, és megrendeltük a terméket, amely akár két napon belül már nálunk is lehet. Ezen kívül a Bolf kategóriaszűrője sokat segít a megfelelő szín és méret megtalálásában is.

pixel