Férfi rövid ujjú ingek

Termékek mennyisége:85
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 2

Az inget sok férfi nem kedveli már manapság. Pedig igazán megdobja a szettünket a hétköznapokon is a jól megválasztott ing. A közutálat általában arra irányul, hogy könnyen gyűrődnek, pedig a mai modern ingek jó része már vasalás nélkül is remekül mutat. 

Férfi rövid ujjú ingek – népszerű minták és színek

A hétköznapra hordható férfi rövid ujjú ingek általában könnyen kezelhetőek, ezért nem kell aggódnunk amiatt, hogy nagyon ráncos lesz rajtunk a felvétel után. Ezen kívül nagyon jól kombinálhatóak. Egy farmerrel és pólóval igazán stílusos megjelenést ad. Ilyenkor az inget nem is kell begombolni a póló felett. Az egyszínű ingek mellett igazán népszerűek a különféle mintás ingek is. Ezekkel a darabokkal az egyszínű szettünkbe egészen különleges hangulatot csempészhetünk. Érdemes tehát pár inget beszerezni, akkor is, ha eddig nem tettük. Ráadásul még a hölgyek is díjazni fogják, ha nem mindig csak póló van rajtunk.

Lásd még:

Mit vegyünk fel rövid ujjú férfi ingekhez – divatos stílusok

A rövid ujjú ingek nagyon jól kombinálható ruhadarabok. A már fentebb említett póló megoldást többféle szetthez is használhatjuk. Például rövidnadrághoz, térdnadrághoz is jól mutatnak. Ezen kívül az inget önmagában hordva már egy farmert is elegánsabb varázsol. Az öv kérdése szokott még ilyenkor dilemma lenni. Ha nagyon elegánsan szeretnénk mutatkozni, akkor betűrhetjük az öv alá, minden más esetben nyugodtan hagyhatjuk az inget az öv felett. 

Ez alkalomtól függ. Például az elegáns férfi rövid ujjú ingeket például mindig be kell tűrni az öv alá. Ezeket az ingeket ugyanis direkt így tervezték – látható a szabásán –, valamint az elegáns ingek anyaga is más. Finomabb, selymesebb anyaguk miatt kevésbé hordhatóak hétköznapi viselethez. Ezért mindig zakóhoz, öltönyhöz érdemes őket felvenni. A hétköznapi ingek általában pamutból készülnek, és az ing alja is egyenesen vágott. Ez mutatja, hogy nem kötelező betűrni.

Hogyan rendelhetek rövid ujjú férfi ingeket a Bolf üzletből?

A Bolf üzletében elképesztő kínálattal találkozunk. Az ingek között is választhatunk az elegáns, illetve a hétköznapi viseletekből is. Egyszerűen kiválasztjuk a megfelelő méretet – ami akár a kis mérettől a sok XXL méretig terjedhet – és szinte két napon belül nálunk van a megrendelt termék. A Bolf webáruházában ráadásul nagyon könnyedén és gyorsan kereshetünk az ingek között is. Kiválaszthatjuk a keresőben a szín, méret, illetve a fazon szerinti keresést. Ezért szinte rögtön megtalálhatjuk az igényeinknek valót. Ha pedig valamiért mégsem vált be, harminc napon belül gyorsan és egyszerűen visszaküldhetjük a terméket.

 

pixel