Férfi rövid ujjú ingek

Termékek mennyisége:79
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Termék típusa

Rövid ujjú ingek kavalkádja

Rövid ujjú ingek egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhat. Anyaga, színe, mintája sokféle lehet. Jól kombinálhatósága miatt hétköznapra vagy alkalomra, rövid vagy hosszúnadrággal, nyakkendővel vagy nélküle is egyaránt bevethető.

Az ing, legyen az rövid vagy hosszú ujjú, különleges helyet foglal el a férfidivat terén, hisz örök klasszikus, stílusos megjelenés elengedhetetlen kelléke. Jól variálhatósága miatt minden stílushoz alkalmazkodik, akár laza hétköznapi, akár elegánsabb öltözethez.

Az ingek különböző szabással készülhetnek. Ez, illetve gallérjuk határozza meg azok típusát. Illetve a kiválasztásnál a testalkatot és az arcformát is érdemes figyelembe venni.

Színek és minták
A favorit az ingek terén, alkalmakra mindenképpen a klasszikus, fehér, galléros ing. Elegánsabb alkalmakra, vagy az üzleti életben a világos, és a világos alapon mintás ingek játszanak főszerepet, de nem lehet sem szín, sem minta szerint kategorizálni a rövid ujjú ingeket. Hisz visszafogott, pasztellszínű darabokat is hordhatunk a hétköznapokban is, nem csak alkalmakkor, illetve a kockás ing sem csak a mindennapok mintája. Viszont a laza stílusú, nagy, hawaii mintás változatok csak a nyaraláskor, baráti összejöveteleken hordjuk.

Hogyan viseljük jól A viselhetjük betűrve, elegáns megjelenésnél mindenképpen, de akár kitűrve is hordható, így nagyon laza, vagány stílust kölcsönöz viselőjének. Az ingek lehetnek álló gallérral vagy kihajtható gallérral, mindkettő elegáns, vagy laza stílusú lehet, de ha legombolható a gallér, akkor érdemes legombolni azt. Tökéletes választás a rövid ujjú ingekhez a zakó, illetve a lazább, farmerkabát, illetve a rövid vagy hosszúnadrág egyaránt. A méretre viszont nagyon figyelnünk kell, mert ha túl bő vagy szűk, akkor az slampos hatást kelt és nem is túl kényelmes viselőjének.

Egy biztos. Az ingeket, ha elegáns megjelenéshez keressük, akkor a kevesebb több elv szerint, konzervatív darabot válasszunk. Ha pedig csak szimplán hétköznapi, utcai viselethez keresünk valami kitűnő, laza, rövid ujjú inget, akkor bármi belefér.

pixel