W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Pulóverek

Termékek mennyisége: 78
Nézet

Női pulóverek kavalkádja

Hűvösebb napok egyik kedvelt ruhadarabja a pulóver, mely igen sokféle anyagból, sokféle fazonban készülhet. Nemcsak melegít, de öltözetünk trendi kiegészítője is lehet, viselhetjük sportoláshoz, vagy a munkahelyünkön egyaránt.

Pulóvert régebben ‘hagyományosan’ azért viseltünk, mert hideg időben melegített bennünket, így elkerülhető volt a megfázás. Megóvó szerepe napjainkban is fontos, de a divatnak köszönhetően nemcsak ezért népszerű.

Kötött női pulóvertől a melegítő felsőig

A női pulóverek több fazonban kaphatóak, így az is megtalálja a számára megfelelő darabot, aki a sportosabb stílust kedveli, illetve az is, aki elegánsabban szokott öltözködni. Azt, hogy az egyes darabokat hova vehetjük fel, anyaga, szabása és fazonja árulja el. Amíg a vastag, kötött pulóverek a hétköznapokon, addig a finomkötött vagy vékony kötött pulóverek elegánsabb alkalmakkor is megállják helyüket. A pamutból és poliészterből készült, rugalmas és lezser változatok alkalmasak sportoláshoz vagy farmerhez is a hétköznapokon.

A pulóver lehet bebújós vagy cipzáras. Ez utóbbi praktikus kivitelezés, mert ha kissé melegünk van, úgy csak a zipzárt kell lehúzzuk, és könnyedén ‘szabályozható’ a hőérzetünk. Illetve sokan azért kedvelik jobban ezt a verziót, mert nem kell a fejen áthúzni levételkor, így a frizuránk sem bánja a ruhaigazítást.

Sportos női pulóverek

A melegítő felsők sportoláshoz, hűvösebb időben elengedhetetlenek. Ezek a pulcsik kimondottan úgy készültek, hogy a testünket melegen tartsák, viszont a mozgásunk ne legyen akadályozva. A sportoláshoz ideális felsőrészek rugalmassága az anyag poliészter tartalmának köszönhető, a pamut pedig puhaságot kölcsönöz a ruhának, mely a bőrnek kellemes.

A felső szabása is alapvető abban, hogy a szabad mozgást mennyire engedi az adott darab. Általában a melegítők lezser, laza fazonban készülnek. A sportos pulóverek közé sorolhatjuk a kapucnis felsőket is, melyek szintén megtalálhatóak cipzáras és bebújós változatban egyaránt. Ezek is kedvelt, trendi darabok a szezonban.

Színek és minták

A női pulóverek közül a legkedveltebbek a rózsaszín és fehér színűek, de nemcsak a meleg, hanem a hideg színek közül és azok színárnyalataiból is válogathatunk. A pulóverek egy része nyomott mintával készül, mely még lazább stílust kölcsönöz.

A női pulóverek garmadájában mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabokat, bármely alkalomra.

pixel