Női pulóverek

Termékek mennyisége: 270
Fehér pulcsik kapucnivalBarna pulcsik kapucnivalFekete pulcsik kapucnivalPiros pulcsik kapucnivalLila pulcsik kapucnivalGránátkék pulcsik kapucnivalNeon pulcsik kapucnivalKék pulcsik kapucnivalNarancssárga pulcsik kapucnivalRózsaszín pulcsik kapucnivalSzürke pulcsik kapucnivalSokszínű pulcsik kapucnivalZöld pulcsik kapucnivalSárga pulcsik kapucnivalFehér pulcsik kapucni nélkülFekete pulcsik kapucni nélkülBarna pulcsik kapucni nélkülPiros pulcsik kapucni nélkülLila pulcsik kapucni nélkülGránátkék pulcsik kapucni nélkülNeon pulcsik kapucni nélkülKék pulcsik kapucni nélkülNarancssárga pulcsik kapucni nélkülRózsaszín pulcsik kapucni nélkülSzürke pulcsik kapucni nélkülSokszínű pulcsik kapucni nélkülZöld pulcsik kapucni nélkülSárga pulcsik kapucni nélkülFehér pulcsik minta nélkülFekete pulcsik minta nélkülPiros pulcsik minta nélkülGránátkék pulcsik minta nélkülNeon pulcsik minta nélkülKék pulcsik minta nélkülNarancssárga pulcsik minta nélkülRózsaszín pulcsik minta nélkülSzürke pulcsik minta nélkülZöld pulcsik minta nélkülSárga pulcsik minta nélkülFehér színű mintás pulcsik Barna színű mintás pulcsik Fekete színű mintás pulcsik Piros színű mintás pulcsik Lila színű mintás pulcsik Gránátkék színű mintás pulcsik Neon színű mintás pulcsik Kék színű mintás pulcsik Narancssárga színű mintás pulcsik Rózsaszín mintás pulcsik Szürke színű mintás pulcsik Sokszínű mintás pulcsik Zöld színű mintás pulcsik Sárga színű mintás pulcsik Nyitható fehér pulcsikNyitható fekete pulcsikNyitható piros pulcsikNyitható gránátkék pulcsikNyitható neon pulcsikNyitható kék pulcsikNyitható narancssárga pulcsikNyitható rózsaszín pulcsikNyitható szürke pulcsikNyitható zöld pulcsikNyitható sárga pulcsikSzürke hosszú pulcsikKék melegítőfelsőRózsaszín melegítőfelsőFekete polár pulcsikPiros polár pulcsikGránátkék polár pulcsikKék polár pulcsikRózsaszín polár pulcsikSzürke női polár pulcsikFelpe a tasca di canguro nereFelpe a tasca di canguro bluFelpe a tasca di canguro rosaFelpe a tasca di canguro grigieFelpe a tasca di canguro gialle
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat

Női pulóverek kavalkádja

Hűvösebb napok egyik kedvelt ruhadarabja a pulóver, mely igen sokféle anyagból, sokféle fazonban készülhet. Nemcsak melegít, de öltözetünk trendi kiegészítője is lehet, viselhetjük sportoláshoz, vagy a munkahelyünkön egyaránt.

Pulóvert régebben ‘hagyományosan’ azért viseltünk, mert hideg időben melegített bennünket, így elkerülhető volt a megfázás. Megóvó szerepe napjainkban is fontos, de a divatnak köszönhetően nemcsak ezért népszerű.

Kötött női pulóvertől a melegítő felsőig

A női pulóverek több fazonban kaphatóak, így az is megtalálja a számára megfelelő darabot, aki a sportosabb stílust kedveli, illetve az is, aki elegánsabban szokott öltözködni. Azt, hogy az egyes darabokat hova vehetjük fel, anyaga, szabása és fazonja árulja el. Amíg a vastag, kötött pulóverek a hétköznapokon, addig a finomkötött vagy vékony kötött pulóverek elegánsabb alkalmakkor is megállják helyüket. A pamutból és poliészterből készült, rugalmas és lezser változatok alkalmasak sportoláshoz vagy farmerhez is a hétköznapokon.

A pulóver lehet bebújós vagy cipzáras. Ez utóbbi praktikus kivitelezés, mert ha kissé melegünk van, úgy csak a zipzárt kell lehúzzuk, és könnyedén ‘szabályozható’ a hőérzetünk. Illetve sokan azért kedvelik jobban ezt a verziót, mert nem kell a fejen áthúzni levételkor, így a frizuránk sem bánja a ruhaigazítást.

Sportos női pulóverek

A melegítő felsők sportoláshoz, hűvösebb időben elengedhetetlenek. Ezek a pulcsik kimondottan úgy készültek, hogy a testünket melegen tartsák, viszont a mozgásunk ne legyen akadályozva. A sportoláshoz ideális felsőrészek rugalmassága az anyag poliészter tartalmának köszönhető, a pamut pedig puhaságot kölcsönöz a ruhának, mely a bőrnek kellemes.

A felső szabása is alapvető abban, hogy a szabad mozgást mennyire engedi az adott darab. Általában a melegítők lezser, laza fazonban készülnek. A sportos pulóverek közé sorolhatjuk a kapucnis felsőket is, melyek szintén megtalálhatóak cipzáras és bebújós változatban egyaránt. Ezek is kedvelt, trendi darabok a szezonban.

Színek és minták

A női pulóverek közül a legkedveltebbek a rózsaszín és fehér színűek, de nemcsak a meleg, hanem a hideg színek közül és azok színárnyalataiból is válogathatunk. A pulóverek egy része nyomott mintával készül, mely még lazább stílust kölcsönöz.

A női pulóverek garmadájában mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabokat, bármely alkalomra.

pixel