Női műbőr nadrágok

Termékek mennyisége:42
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás

A bőrnadrág mindig egy olyan ruhadarabnak számított, amihez egyfajta vagány egyediség társult. Ráadásul, ha a női bőrnadrágról van szó, akkor ez duplán igaz, ugyanis a női bőrnadrág szinte mindenféle szetthez nemcsak nőies, de egyben elegáns viselet is. Az idei trendek pedig duplán kedveznek annak, hogy számtalan fazonú, színű és méretű bőrnadrág közül választhassunk.

Női bőrnadrág – népszerű színek és méretek

A bőrnadrágot nagyon univerzálisan tudjuk hordani. Szinte bármely színben tökéletesen passzol félelegáns megjelenéshez, a finom selymes anyaga miatt még egy piros női bőrnadrág is hordható blézerhez, felvehető egy elegánsabb blúzhoz és természetesen mindenféle lábbeli illik hozzá. A bőrnadrágokhoz azonban leginkább a bőr cipők passzolnak a legjobban. Egy szép csizmával vagy magassarkúval garantált sikerünk lesz. Ez pedig minden alkaton jól mutat. A bőrnadrágok ráadásul manapság már nem csak klasszikus bőrből készülnek, kapni bőven olyat is amely rendkívül jól nyúlik és ezáltal sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos bőrnadrágok.

Lásd még:

Milyen bőrnadrágot érdemes viselni, mire kell odafigyelni?

Ha női bőrnadrágot választunk, akkor a legfontosabb, amire oda kell, hogy figyeljünk a megfelelő méretre. A bőrnadrág – főleg ha igazi bőrről van szó – ugyanis képes utólag igazodni a testünkhöz. Vagyis amikor felpróbáljuk a bőrnadrágot, akkor az a legjobb, ha a nadrág pont jó. Később kicsit nyúlni fog, viszont ha szűk, az már nem lesz megfelelő. A bőrnadrág ugyanis annyit nem nyúlik azért, mint egy sztreccs farmer – erre tehát mindenképp figyeljünk oda. Ezen kívül többféle fazon közül választhatunk. A vagányabbak számára a női motoros bőrnadrág lehet megfelelő. Ezek kicsit vastagabbak, és kevésbé finom bőrből készültek, mint a hétköznapokra vagy elegáns alkalmakra viselhető darabok. A finomabb bőrből készülteket pedig nyugodtan hordhatjuk elegáns megjelenéshez is. Az ilyen modellből egy fekete női bőrnadrág garantáltan univerzális választás lehet. Ezen kívül – ahogyan a farmernadrágok esetében például – kifejezetten skinny és klasszikus bőrnadrágokat is kaphatunk. A női szűk bőrnadrág csizmához a legalkalmasabb, amíg a klasszikus a bokacsizmákhoz és félcipőkhöz mutat a legjobban. Azonban természetesen nem csak a fekete női bőrnadrágok közül választhatunk. Érdemes a barna női bőrnadrágokat is jobban szemügyre venni. Egy szép csokibarna bőrnadrág például ugyanúgy beilleszthető egy színesebb, de elegánsabb szettbe, mint a fekete. A bőr meleg árnyalata tökéletes kiegészítője lehet a különféle élénkebb színeknek és persze a földszíneknek is.

Női bőrnadrág rendelés a Bolf üzletben – a legfontosabb tudnivalók

A Bolf üzletében igazán impozáns kínálat áll rendelkezésre női bőrnadrágokból. Ezek között találunk valódi bőr és műbőr modelleket is, klasszikus, de sportos fazonban egyaránt. Ezért mindenképp figyeljünk oda, hogy melyiket szeretnénk választani, mert a kép csalóka lehet – hiszen ugyanúgy néz ki mind a két anyag. Ezen kívül a mérettáblázatot is tanulmányozzuk át, méghozzá ahhoz mérten, hogy az adott nadrág mennyire nyúlik majd. Ezért nem árt közvetlen a vásárlás előtt levenni a nadrágméreteinket.

pixel