Férfi pulóverek

Termékek mennyisége:763
Fehér pulcsik kapucnivalBarna pulcsik kapucnivalFekete pulcsik kapucnivalPiros pulcsik kapucnivalLila pulcsik kapucnivalGránátkék pulcsik kapucnivalNeon pulcsik kapucnivalKék pulcsik kapucnivalNarancssárga pulcsik kapucnivalRózsaszín pulcsik kapucnivalSzürke pulcsik kapucnivalSokszínű pulcsik kapucnivalZöld pulcsik kapucnivalSárga pulcsik kapucnivalMintás pulcsik kapucnivalFehér pulcsik kapucni nélkülFekete pulcsik kapucni nélkülPiros pulcsik kapucni nélkülGránátkék pulcsik kapucni nélkülNeon pulcsik kapucni nélkülKék pulcsik kapucni nélkülNarancssárga pulcsik kapucni nélkülSzürke pulcsik kapucni nélkülZöld pulcsik kapucni nélkülSárga pulcsik kapucni nélkülFehér pulcsik minta nélkülBarna pulcsik minta nélkülFekete pulcsik minta nélkülPiros pulcsik minta nélkülLila pulcsik minta nélkülGránátkék pulcsik minta nélkülNeon pulcsik minta nélkülKék pulcsik minta nélkülNarancssárga pulcsik minta nélkülRózsaszín pulcsik minta nélkülSzürke pulcsik minta nélkülZöld pulcsik minta nélkülSárga pulcsik minta nélkülFehér pulcsik mintávalBarna pulcsik mintávalFekete pulcsik mintávalPiros pulcsik mintávalLila pulcsik mintávalGránátkék pulcsik mintávalKék pulcsik mintávalNarancssárga pulcsik mintávalRózsaszín pulcsik mintávalSzürke pulcsik mintávalSokszínű pulcsik mintávalZöld pulcsik mintávalSárga pulcsik mintávalFehér nyitható pulcsikFekete nyitható pulcsikPiros nyitható pulcsikGránátkék nyitható pulcsikKék nyitható pulcsikNarancssárga nyitható pulcsikSzürke nyitható pulcsikZöld nyitható pulcsikSárga nyitható pulcsikNyitható pulcsik kapucni nélkülNyitható pulcsik kapucnivalFekete melegítő felsőkÁllógalléros szürke pulcsikÁllógalléros piros pulcsikBluzy ze stójką żółteBluzy ze stójką granatoweBluzy ze stójką czarneFelpe a tasca di canguro biancheFelpe a tasca di canguro nereFelpe a tasca di canguro rosseFelpe a tasca di canguro bluFelpe a tasca di canguro azzurreFelpe a tasca di canguro arancioneFelpe a tasca di canguro rosaFelpe a tasca di canguro grigieFelpe a tasca di canguro multicoloreFelpe a tasca di canguro verdeFelpe a tasca di canguro gialle
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Termék típusa
Ajánlat

Akár hideg tél, vagy hűvös nyári este legyen, a pulóver garantáltan olyan ruhadarabnak számít, amire minden évszakban szükség lehet. Ráadásul a kényelmes férfi felsők vékonyabb kötött verziói még zakóhoz is kifogástalanul állhatnak. Érdemes ezért pulóverből többfélét tartani a szekrényünkben. A férfi kötött kardigán például tipikusan azok közé a fazonok közé tartozik, amelyet még nyáron is hordhatunk magunkkal, hiszen könnyen kicipzározhatók, ha túl melegek volnának. Ellenben a kötött pulcsi már kevésbé alkalmas a meleg, de hűvös nyári napokra, hiszen a felvételük sem olyan egyszerű. Ezért amikor a pulóverek között válogatunk, azt mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy ha nincs rajtuk gomb, vagy cipzár, az inkább télre lesz megfelelő.

Lásd még:

A férfi pulóverek stílusváltozatai

A fent említett kötött pulcsikon és kardigánfajtákon kívül még számtalan más férfi pulóverfazon létezik. A legismertebb a sportos pulcsikhoz köthető. Ezeket nem épp elegáns viselethez találták ki, ám néhány változata igazán vagány lehet egy félelegáns zakó alá. A tipikus zakóhoz is passzoló pulóverek egyébként vékony szövésűek, kerek vagy V nyakú, illetve enyhén testhezálló szabással rendelkeznek. Az ilyen típusú pulcsik lényege, hogy valóban kicsit passzoljanak a testünkhöz. Vagyis csak azért ne vásároljunk, mondjuk XXL méretet belőle, mert azt szeretnénk, hogy lógjon rajtunk – az nem mutat jól. Ha a színeket nézzük, ezek a basic pulcsik szinte mindenféle színben nagyon jól kombinálhatóak bármilyen szettel. Például egy szimpla fekete, szürke, kék vagy mustársárga modell már önmagában bármilyen farmerhoz kiváló félelegáns viselet lehet. Mellesleg a márkás férfi pulóverek közt számtalan elegánsabb verzió akad, ha kifejezetten ez a cél.

Egy tökéletesen testhezálló férfi pulóver – kinek való?

Egy ideje hódítanak a slim fit pulóverek is. Ezek a fazonok teljesen testhezállóak, ezért ebben az esetben érdemes szót ejteni arról, hogy kiknek előnyösek. Ha önmagában vesszük fel, akkor mindenképp azoknak, akiknek nem túl szembetűnő a pocakjuk, de azt sem kell gondolni, hogy csak az adoniszi testen áll jól. Ha van egy kis hasunk, akkor még ugyanúgy felvehetjük, és igazán remekül fog mutatni. Viszont ha kicsit feltűnőbbek a plusz kilók has részen, már érdemesebb mást választani, vagy kiegészíteni a pulcsinkat. Ez a termék ugyanis hasonlóan működik, mint a hölgyeknél a miniruha. Ha teltebbek vagyunk, akkor is csodálatosan tud mutatni, de ha túlzottan kiálló has résszel rendelkezünk, akkor már érdemesebb kompenzálni egy felöltővel a végeredményt.

pixel