Férfi széldzsekik

Termékek mennyisége:32
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A férfi széldzseki könnyű alapanyagának köszönhetően nemcsak praktikus, hanem kifejezetten kényelmes viselet. Nem engedi át a hűvös széllöketeket, nem ad teret a vízcseppeknek, miközben stabilizálja a testhőmérsékletet. Ha mindez nem lenne elég, akkor ráadásul stílusosság terén sem csekély, amit kínál. Sötétkék, zöld, szürke, barna, fekete, piros? Gyakorlatilag a színpaletta egésze megjelenhet a közbenjárásával, aminek hála valóban sokszínű kabátfajtának tekinthető, ami garantáltan helytállhat ősszel, tavasszal és télen.

Milyen típusú férfi széldzsekik a legnépszerűbbek?

A férfi vízálló széldzseki az egyik legkeresettebb modell. Nem véletlenül. Nem elég, hogy a szelet képes semlegesíteni, még az eső sem okozhat kihívást. Tehát az esetében nem arról van szó, hogy pár cseppnyi harmat nem képes átjutni az anyagán. Jelen esetben nagyobb mennyiségű csapadék is érkezhet, nemes egyszerűséggel mindennek a tolerálása nem okozhat problémát.

Lásd még:

A retro férfi széldzseki a múltat idézi, természetesen csak a fazon milyenségén keresztül. Mert amúgy nagyon is jelenbe illő az a divatosság, amit ez a fajta megtestesít, az egyéb, funkcionális előnyökről nem is beszélve.

A férfi fekete széldzseki az őszi, téli kollekciók egyik legkedveltebb darabja. Kétségtelenül állja a sarat, ha az a feladat és amúgy ez nyugodtan érthető szó szerint is. A lonsdale férfi széldzseki hamisíthatatlan utcai, sportos viselet, ami nemes egyszerűséggel hordásra teremtetett.

Divatosságon túl hőszigetelés és szélvédelem?

Igen! A széldzsekik pontosan erre képesek. Azon túl, hogy jó rájuk nézni, élvezetes őket hordani, még nem akármilyen praktikusságról is tanúbizonyságot tesznek. Úgyhogy ha a gardróbban legalább egy modell várja a sorát a legjobb márkák termékei közül, akkor eshet az eső, fújhat a szél, a körülmények egy esőcseppet sem lényegesek!

Hogyan rendelhető meg a Bolf felhozatalából a tökéletes szélfogó?

Egyszerűen! A keresés, és a szűrés közbenjárásával pillanatok alatt átlátható rendezés érhető el, ahonnan csak ki kell válogatni azokat a típusokat, amik aztán a kosárban landolhatnak. Mert eggyel aligha érdemes beérni!

pixel