Női sí/snowboard kabátok

Termékek mennyisége:5
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Termék típusa

Ha síelni indulunk, akkor a sífelszerelés mellett szintén rendkívül fontos a megfelelő síruházat kiválasztása. Ez főleg a sídzsekire igaz. Ha nem elég strapabíró, nem vízálló és persze nem meleg, akkor könnyen átfázhatunk.

Női sídzsekik – dizájnok és színek sokasága, de mire figyeljünk még oda?

Sőt, nem csak átfázhatunk, hanem balesetveszélyes is lehet egy nem megfelelő sídzseki. A minőségi női síkabátok ugyanis kifejezetten úgy készülnek, hogy az ne akadjon bele a sífelszerelésbe, könnyű legyen benne a mozgás és mégis jól tartsa a meleget. Ezért, amikor síkabátot választunk, ne csak a dizájnt és a színeket vegyük figyelembe. Inkább az legyen másodlagos. A praktikum és a minőség ennél sokkal fontosabb.

Lásd még:

Hogyan hordjuk a női sídzsekit?

A sídzsekik általában nagyon melegek. Direkt úgy tervezték őket, hogy ne kelljen túlzottan aláöltözni. A túlságosan vastag és réteges ruházat ugyanis csak nehezítené a mozgásunkat síelés közben. Ezért a minőségi sídzsekik alá általában elég egy pulóver, és az alá például egy póló. Ezen kívül természetesen hordhatunk sálat, amiből a legjobb ilyenkor a csősál. A hagyományos sál ugyanis beleakadhat a síbotba például. Női síkabától többféle fazon és szín létezik. A klasszikus kapucnis és galléros síkabátok mellett ráadásul már karcsúsított női síkabátokat is kaphatunk. Ezek még mindig tökéletesek síelésre, azonban kicsit passzosabbak, mint a megszokott fazonok. Pontosan ezért vékonyabb felsőt ajánlott felvenni alájuk, ha nem akarjuk, hogy túlságosan korlátozzon minket a mozgásban.

Ha kellene egy jól szabott női sídzseki – avagy hogyan rendelhetem meg a Bolf üzletéből?

A síkabátokat nem érdemes olyan helyen vásárolni, ahol alacsony minőségű termékeket találunk. Ebben az esetben ugyanis a minősége rendkívül fontos. Nem hiányzik senkinek ugyanis, hogy síelés közben szakadjon szét a kabátja, ami ráadásul balesetveszélyes volna. Ezért a legjobb, ha olyan márkáktól vásárolunk síkabátot mint a Bolf. A Bolf síkabátjai kiváló minőségű anyagokból készülnek és nem csak síeléshez, hanem snowboardozáshoz is tökéletesen alkalmasak. Sok más szín mellett piros, fekete síkabátokat és fehér női síkabátokat is választhatunk a letisztult dizájn jegyében. Ha vásárolni szeretnénk, nincs más dolgunk, mint kiválasztani a megfelelő méretet a mérettáblázatok alapján, és akár már két napon belül nálunk lehet a megrendelt kabát. Ha pedig nem jó mégsem, egyszerűen csak visszaküldjük.

pixel