Ferfi pilóta dzsekik

Termékek mennyisége:8
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Termék típusa

A pilótakabát – azaz a bomber dzseki prémes elődje- az egyik legnépszerűbb kabátok közé tartozik a férfiak körében. Ezt a típusú kabátot még annak idején a katonák – pontosabban a pilóták – hagyományozták a divatra, ami miatt már előre látható, hogy nem csak jól néz ki, de praktikus is. 

Férfi pilótadzsekik – milyen időjárásra lesznek alkalmasak?

A pilóta kabát ugyanis egy olyan vékony típusú kabát, amely vékonysága ellenére rendkívül jól használható a hűvös, szeles időben. Ez a néhai tervezésének volt köszönhető – ugyanis fent a magasban hideg van, a pilótáknak viszont a szűk helyen el kellett férniük. A hadsereg ruhatervezői pedig megalkották a pilótakabátot, amiért a mai napig hálás a férfiak – és a nők – jelentős része. Mellesleg később ebből alakult ki a bomber dzseki – hiszen a sugárhajtású gépekbe már nem kellett a vastag gallér. Ám a hagyományos pilótakabát része a prémes gallér is, ami miatt a bélelt típusok remek télikabátnak számítanak.

Lásd még:

Mit kell viselni a férfi pilótadzsekihez –– mire kell odafigyelni?

Pilótadzsekiből többféle létezik, főleg amióta újra felkapottá vált. Ennek egyik típusa a szinte hagyományos bőr, galléros bomber kabát, amely kiváló hideg téli estékre is. Ezek béleltek, melegek és jól mutatnak a hátköznapi stílushoz egy farmerral is. A másik típusa a vékonyabb, prém nélküli, főleg átmeneti vagy őszi kabátnak használt pilótadzseki. 

Ezt a típust is hétköznapokra érdemes használni, azonban manapság már ebből a dzsekiből is kaphatóak kifejezetten elegáns darabok. Utóbbit akár egy zakó felé is felvehetjük mondjuk egy üzleti tárgyalásra, vagy az irodába menet. Viszont arra mindenképp figyeljünk oda, hogy az alá vett ruházat ne lógjon ki a dzseki alól. Ezek a típusú kabátok ugyanis viszonylag rövidek, legfeljebb fenék alá érnek.

Hogyan találhatom meg a tökéletes férfi bomber dzsekit a Bolf üzletében?

Amennyiben még mindig keressük a megfelelő bomber kabátot, akkor mindenképp érdemes benéznünk a Bolf webáruházába. A márka számtalan típusú, minőségi pilótakabátot kínál elérhető árakon. Ezek között jócskán akadnak kifejezetten sportos és félelegáns darabok is a kis mérettől egészen a 3XL, 4XL és az 5XL-es méretig. Vagyis kifejezetten nagy méreteket is találunk belőle. Ezek a dzsekik különféle színekben és anyagokból kaphatóak. A modernebb darabok szintetikus anyagból készülnek és vékonyabbak, amíg a klasszikus bomberek bőr anyagúak.

 

pixel