Női sport dzsekik

Termékek mennyisége:150
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
  • 1
  • ból
  • 3

A sportkabátokat általában azok hordják, akik kedvelik a sportos öltözködést. Persze, egy ilyen kabát nem csak akkor lehet kiváló, ha közel áll hozzánk a lazább sportos stílus. 

Női sportdzsekik – tökéletes a sportos és a hétköznapi ruhákhoz

Egy téli kiránduláskor, vagy akár kültéri edzés esetén is nagy hasznát tudjuk venni. A sportos kabátokat azonban a hétköznapokon is viselhetjük úgy, hogy az egyben nőies maradjon. Ma már ugyanis rendkívül sok olyan sportkabát található, amely karcsúsított és nőies megjelenésével remekül mutat a legtöbb streetwear ruhadarabhoz. Egy ilyen kabátot nyugodtan felvehetünk egy platform senakerrel, vagy akár egy sportosabb magassarkúval. Merthogy manapság már ilyen magassarkúkat is kapni. Ezen kívül viselhetjük a minimalista verziókat egy letisztultabb, akár félelegáns megjelenéshez is.

Lásd még:

Mihez viseljünk női sportkabátot? Nem csak melegítőnadrághoz!

A női sportkabátokat a melegítőn kívül jól lehet viselni farmerekhez. A farmer szinte az egyetlen olyan nadrágtípus, amely mindenféle stílushoz jól mutat, ezért a sportkabátok esetén is minden fazonja jól megy hozzá. Ezen kívül a sportkabátokhoz jól kombinálhatóak a különféle leggingsek. 

Télre leginkább egy meleg thermo leggings lehet a legjobb, amit pólóruhával és egy menő téliesített sneakerrel is kombinálhatunk sportkabát esetén. Ugyanakkor a sportkabát tökéletesen mutat például egy hótaposóhoz is. Ha tervben van télen, hogy a hegyekben tervezünk pihenni, mindenképp érdemes beszerezni hozzá egy trendi sportkabátot.

Találd meg a tökéletes női sportkabátot a Bolfnál

A Bolt rendkívül minőségi sportkabátja igazán trendinek számítanak. Itt megtalálhatjuk a klasszikus alapszínek mellett az igazán menő és különleges árnyalatokat is. Ha úgy tartja kedvünk, belebújhatunk egy stílusos piros sportkabátba, de akár szemezgethetünk a rendkívül népszerű neonszínek közül is. Mindkettő garantáltan feldobja majd a hideg szürke hétköznapokat. Ezen kívül a most divatos steppelt modellek mellett megtaláljuk a hagyományos, minimalista darabokat is. Ezért mindenki talál az ízlésének valót a Bolf kínálatában.

pixel