Férfi rövidnadrágok

Termékek mennyisége:385
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Ajánlat
Termék típusa
Ajánlat

Itt a nyár elő a rövidnadrágokkal

Markáns vagy laza sportos, vászon vagy farmer. A nyári meleg egyik legkényelmesebb ruhadarabja a férfidivatban is. Csak tudni kell, hogy melyik fazon áll neked a legjobban, és azt is, mikor illik azt viselni.

Lassan itt a nyár és hamarosan újra előkerülnek a rövidnadrágok a boltok polcaira. Érdemes mielőbb beszerezni a legújabb férfi divatnak megfelelő darabokat. A rövidnadrágok nem csak a pályán, de a mindennapokban is megállják a helyüket. Utazáshoz ugyan olyan kényelmes, mint sportoláshoz a nagy melegben.

A tökéletes választás
A rövidnadrágot a magasságunkhoz kell méretezni, mert az sem jó, ha túl rövid, és az sem, ha pont a térdünkig ér. Bár a 2019-es trend szerint a rövidebb szárú rövidnadrágok lesznek a divatosabbak, így érdemes az edzőtermekben a lábgyakorlatokra is nagyobb hangsúlyt fektetni.

A legideálisabb, ha térd felett 5 cm-rel végződik a nadrág, mert ha térd alá ér, akkor nagyon összenyom minket. A szín sem mindegy. Ha még nincs napbarnított bőrünk, akkor a natúr árnyalatú nadrágokat kerüljük.

A fazonnál ugyan azok a szabályok érvényesek, mint a hosszúnadrágnál. Ha túl szűk, akkor az nem kényelmes, viszont ha túl bő, akkor az vékony láb esetén nem előnyös és szoknyaként is hathat, ami nem túl csinos.

Farmerban is hódít a rövid
A farmer örök divat a nőknél és férfiaknál egyaránt. Ebből nem hiányozhat a farmer rövidnadrág sem, mely laza, kényelmes viselet a nyári melegben. Inggel, vagy pólóval egyaránt divatos, utazáshoz tökéletes. Ennél kicsit elegánsabb viselet a len, vagy vászon rövidnadrág, főleg, ha az élére vasalt és inggel kombináljuk. De ha valahova zakó szükséges, akkor oda hosszúnadrágot kell választani, a rövidnadrág nem használható.

Ha divatos rövidnadrágot szereznél beszerezni, akkor egyszerű és praktikus döntés, ha webshopon keresztül teszed azt. A bolf.hu összegyűjtötte számodra a legtöbb színű és anyagú rövidnadrágokat, így csak a méretedet kell ismerni és tömeg, sorban állás nélkül választhatod ki a számodra megfelelő, tökéletes darabokat.

pixel