W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Férfi rövidnadrágok

Termékek mennyisége: 346
Fehér farmer rövidnadrágokBarna farmer rövidnadrágokFekete farmer rövidnadrágokPiros farmer rövidnadrágokLila farmer rövidnadrágokGránátkék farmer rövidnadrágokNeon farmer rövidnadrágokKék farmer rövidnadrágokNarancssárga farmer rövidnadrágokRózsaszín farmer rövidnadrágokKrótkie spodenki jeansowe szareSokszínű farmer rövidnadrágokZöld farmer rövidnadrágokSárga farmer rövidnadrágokFehér shortokBarna shortokFekete shortokPiros shortokLila shortokGránátkék shortokNeon shortokKék shortokNarancssárga shortokRózsaszín shortokSzürke shortokSokszínű shortokZöld shortokSárga shortokFehér szabadidős rövidnadrágok Barna szabadidős rövidnadrágok Fekete szabadidős rövidnadrágok Piros szabadidős rövidnadrágok Lila szabadidős rövidnadrágok Gránátkék szabadidős rövidnadrágok Neon szabadidős rövidnadrágok Kék szabadidős rövidnadrágok Narancssárga szabadidős rövidnadrágok Rózsaszín szabadidős rövidnadrágok Szürke szabadidős rövidnadrágok Sokszínű szabadidős rövidnadrágok Zöld szabadidős rövidnadrágok Sárga szabadidős rövidnadrágok Fehér terepmintás rövidnadrágokBarna terepmintás rövidnadrágokFekete terepmintás rövidnadrágokPiros terepmintás rövidnadrágokLila terepmintás rövidnadrágokGránátkék terepmintás rövidnadrágokNeon terepmintás rövidnadrágokKék terepmintás rövidnadrágokNarancssárga terepmintás rövidnadrágokRózsaszín terepmintás rövidnadrágokSzürke terepmintás rövidnadrágokSokszínű terepmintás rövidnadrágokZöld terepmintás rövidnadrágokSárga terepmintás rövidnadrágokFehér katonai rövidnadrágokBarna katonai rövidnadrágokFekete katonai rövidnadrágokPiros katonai rövidnadrágokLila katonai rövidnadrágokGránátkék katonai rövidnadrágokNeon katonai rövidnadrágokKék katonai rövidnadrágokNarancssárga katonai rövidnadrágokRózsaszín katonai rövidnadrágokSzürke katonai rövidnadrágokSokszínű katonai rövidnadrágokZöld katonai rövidnadrágokSárga katonai rövidnadrágokFehér sport rövidnadrágokBarna sport rövidnadrágokFekete sport rövidnadrágokPiros sport rövidnadrágokLila sport rövidnadrágokGránátkék sport rövidnadrágokNeon sport rövidnadrágokKék sport rövidnadrágokNarancssárga sport rövidnadrágokRózsaszín sport rövidnadrágokSzürke sport rövidnadrágokSokszínű sport rövidnadrágokZöld sport rövidnadrágokSárga sport rövidnadrágok

Itt a nyár elő a rövidnadrágokkal

Markáns vagy laza sportos, vászon vagy farmer. A nyári meleg egyik legkényelmesebb ruhadarabja a férfidivatban is. Csak tudni kell, hogy melyik fazon áll neked a legjobban, és azt is, mikor illik azt viselni.

Lassan itt a nyár és hamarosan újra előkerülnek a rövidnadrágok a boltok polcaira. Érdemes mielőbb beszerezni a legújabb férfi divatnak megfelelő darabokat. A rövidnadrágok nem csak a pályán, de a mindennapokban is megállják a helyüket. Utazáshoz ugyan olyan kényelmes, mint sportoláshoz a nagy melegben.

A tökéletes választás
A rövidnadrágot a magasságunkhoz kell méretezni, mert az sem jó, ha túl rövid, és az sem, ha pont a térdünkig ér. Bár a 2019-es trend szerint a rövidebb szárú rövidnadrágok lesznek a divatosabbak, így érdemes az edzőtermekben a lábgyakorlatokra is nagyobb hangsúlyt fektetni.

A legideálisabb, ha térd felett 5 cm-rel végződik a nadrág, mert ha térd alá ér, akkor nagyon összenyom minket. A szín sem mindegy. Ha még nincs napbarnított bőrünk, akkor a natúr árnyalatú nadrágokat kerüljük.

A fazonnál ugyan azok a szabályok érvényesek, mint a hosszúnadrágnál. Ha túl szűk, akkor az nem kényelmes, viszont ha túl bő, akkor az vékony láb esetén nem előnyös és szoknyaként is hathat, ami nem túl csinos.

Farmerban is hódít a rövid
A farmer örök divat a nőknél és férfiaknál egyaránt. Ebből nem hiányozhat a farmer rövidnadrág sem, mely laza, kényelmes viselet a nyári melegben. Inggel, vagy pólóval egyaránt divatos, utazáshoz tökéletes. Ennél kicsit elegánsabb viselet a len, vagy vászon rövidnadrág, főleg, ha az élére vasalt és inggel kombináljuk. De ha valahova zakó szükséges, akkor oda hosszúnadrágot kell választani, a rövidnadrág nem használható.

Ha divatos rövidnadrágot szereznél beszerezni, akkor egyszerű és praktikus döntés, ha webshopon keresztül teszed azt. A bolf.hu összegyűjtötte számodra a legtöbb színű és anyagú rövidnadrágokat, így csak a méretedet kell ismerni és tömeg, sorban állás nélkül választhatod ki a számodra megfelelő, tökéletes darabokat.

pixel