Női velúr nadrágok

Termékek mennyisége:13
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás

A velúr kifejezés ebben az esetben megtévesztő lehet, hiszen nem a bőr anyagú nadrágot jelenti, hanem egy olyan velúrbársony anyagot, amely külsőre nagyon hasonlít a bőrhöz, azonban nem bőrből, hanem textilből készül.

Női velúrnadrág – kényelmes nadrág nem csak edzéshez

Az ilyen velúr anyagok lényegében a bársonynak egy rövid szállal készült változatai. Tökéletes azok számára, akik kedvelik a bársonyos anyagokat, ám a bársony túlzott plüssössége már sok nekik. A velúr anyag azonban pontosan tökéletes választás lehet. Ezek az a szintetikus anyagok ráadásul remekül mutatnak a velúr csizma és a velúr nadrág különféle változataihoz. Ezen kívül sokkal praktikusabbak, mint a hagyományos bársony, ugyanis egyáltalán alig ragadnak meg rajtuk a szöszök, vagyis sokkal könnyebben tisztán tartható.

Lásd még:

Mindennapi stílus női velúrnadrággal

A női textil velúrt sokféle fazonban dolgozták fel, ezért nem csak laza joggereket kapni ebből a fazonból, hanem kifejezetten elegáns regular és slim fit nadrágokat is. Mindkettő remekül mutat magassarkúhoz és persze sneakerhez is. Ráadásul ebből az anyagból még otthonra való csinos melegítők is készülnek, hiszen ez a bársonyos és puha anyag tökéletes választás lehet az otthoni pihenéshez. Megfelelően meleg, ezért remek választás lehet egy ilyen anyagú nadrág a városba is télen, ahogyan bentre a hideg estéken is.

Hogyan lehet megtalálni a tökéletes velúr nadrágot, majd megrendelni a Bolfnál?

A Bolf mindig arra törekszik, hogy teljeskörűen tájékoztassa vásárlóit a kapható termékek paramétereiről. Ezért különösen jól használható mérettáblázatokkal rendelkezik, valamint részletes leírást ad mindegyik nadrág típusáról és még a ruhadarabok kombinálhatóságáról is. Ennek birtokában magabiztosan tudjuk kiválasztani a legjobb velúr nadrágot a Bolf webáruházából. Ráadásul ha mégsem válik be a megrendelt termék, könnyedén visszaküldhetjük azt. Csak rakjuk be a kosárba a kiválasztott nadrágot, válasszuk ki, hogyan fizetünk, és akár már két napon belül kézhez kapjuk a csomagunkat.

pixel