Férfi jogger nadrágok

Termékek mennyisége:247
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Jogger, a kényelmes nadrág a mindennapra

A divat folyamatosan változik. Váltogatják egymást a régi szabások, minták az új trenddel. Sokszor a megkopott fazonokat gondolják át a divatdiktátorok és lesz belőle új stílus. Az ilyen újragondolt ruhadarab a melegítőnadrág.

A melegítőnadrág az ókori görögöktől származik, a tóga mellet a második nagyon fontos ruhadarabnak számított. Ezekben edzettek az olimpikonok, nap, mint nap. A modern korban viszont a viselésük roppant kínos volt. Pár évvel ezelőtt viszont elindult egy divatirányzat, melyben a sportos öltözködés a mindennapokban is helyet kapott. A melegítőnadrág átgondolásra került. Anyagában és kicsit fazonjában is változott, de a kicsit ülepes jogger névre keresztelt nadrág, fiatalos, igen kényelmes és modern viselet.

A hasonlóság
A jogger és a melegítőnadrág sokban hasonlít egymásra. Gumírozott rész a bokánál, húzózsinór a derékrészen, laza fazon mindkettő. Mivel laza fazon, így a viselete kellemes és komfortos. A joggert viszont többféle anyagból készítik, mint a melegítőt, hogy a lehető legtöbb alkalomra passzoljon. Vásárolható vászonból és farmer anyagból egyaránt, oldal részén nagy zsebekkel.

Modern, stílusos, komfortos – jogger bárhova A boltok polcain nagyon sok változat megtalálható. Választhatunk olyan típust, mely már alkalmatlan az edzésre, anyaga miatt inkább elegáns nadrágként funkciónál, mint sem melegítőnadrágként. Ezeket a joggereket smart joggernek nevezik, nagyon modernek, de stílusosak. A következő változat egyaránt kényelmes hosszabb utazás alkalmával, de kirándulásnál is. Illetve megmaradtak az abszolút sport joggerek, melyek bármilyen sportoláshoz tökéletes választás.

Viselni, de hogyan Azt hogy egy jogger milyen alkalomra vehető fel, nem csak a nadrág anyagán, vagy mintáján múlik. Egy pólóval, farmerdzsekivel, vagy sportos kabáttal és sportcipővel pompás, utcai viseletet kapunk. Ha elegánsabb alkalomra vennénk fel, akkor egy inggel, vagy magasított gallérú pulóverrel, hozzá egy elegánsabb szövetkabáttal, ezt is megtehetjük.

A fiatalos és igen kényelmes, modern jogger egyre népszerűbb a fiatalok és a középkorú férfiak között. A farmer és szövetnadrág mellett ez is lassan teljesen elfogadott lesz a mindennapokban.

pixel