Női kötött pulóverek

Termékek mennyisége: 52
Fehér kardigánokBarna kardigánokFekete kardigánokPiros kardigánokKék kardigánokRózsaszín kardigánokSzürke kardigánokZöld kardigánokFehér klasszikus pulóverekBarna klasszikus pulóverekFekete klasszikus pulóverekPiros klasszikus pulóverekKék klasszikus pulóverekRózsaszín klasszikus pulóverekSzürke klasszikus pulóverekZöld klasszikus pulóverekFehér belebújós pulóverekBarna belebújós pulóverekFekete belebújós pulóverekPiros belebújós pulóverekKék belebújós pulóverekRózsaszín belebújós pulóverekSzürke belebújós pulóverekZöld belebújós pulóverekFehér nyitható pulóverekBarna nyitható pulóverekFekete nyitható pulóverekPiros nyitható pulóverekKék nyitható pulóverekRózsaszín nyitható pulóverekSzürke nyitható pulóverekZöld nyitható pulóverekFehér ujjatlan pulóverekBarna ujjatlan pulóverekFekete ujjatlan pulóverekPiros ujjatlan pulóverekKék ujjatlan pulóverekRózsaszín ujjatlan pulóverekSzürke ujjatlan pulóverekZöld ujjatlan pulóverekFehér pulóverek kapucnivalBarna pulóverek kapucnivalFekete pulóverek kapucnivalPiros pulóverek kapucnivalSzürke pulóverek kapucnivalFehér V-nyakú pulóverekBarna V-nyakú pulóverekFekete V-nyakú pulóverekPiros V-nyakú pulóverekRózsaszín V-nyakú pulóverekSzürke V-nyakú pulóverekFehér hosszú pulóverekBarna hosszú pulóverekFekete hosszú pulóverekPiros hosszú pulóverekKék hosszú pulóverekRózsaszín hosszú pulóverekSzürke hosszú pulóverekZöld hosszú pulóverekFehér állógalléros pulóverekBarna állógalléros pulóverekFekete állógalléros pulóverekPiros állógalléros pulóverekKék állógalléros pulóverekRózsaszín állógalléros pulóverekSzürke állógalléros pulóverekZöld állógalléros pulóverekBarna garbókFekete garbókPiros garbókKék garbókRózsaszín garbókSzürke garbókZöld garbók
Méretek
Szín
Ár

Női kardigán

A kardigánok nagyon változatosak. Lehet vastagabb, a téli időszakra, de vékonyabb is, melyet kicsit hűvösebb, nyári estén terítünk a vállunkra. A boltokban nagyon széles a választék, de akár el is készíthetjük saját magunk is.

A kardigántól sokan ódzkodnak, mert kicsit elavultnak, nagymamásnak tartják. pedig kitűnő választás bármely évszakra, és szinte bármelyik alkalomra. Rengeteg színből és fazonból lehet választani. Jól kombinálható az éppen viselt ruhákkal.

Pulcsi vagy kardigán
Sokan összekeverik a pulóvert és a kardigánt. Bár mindkettő kötött, amíg a pulóver bebújós, és általában a hétköznapokban viseljük. Addig a kardigán kötött gombos, vagy cipzáras kiskabát, melyet felvehetünk anélkül, hogy az előtte jól elkészített frizuránkat tönkretenné.

A kardigán anyaga
A kardigán kötött, hosszú ujjú, női kiskabát. Mely készülhet a legfinomabb és legszínesebb gyapjú anyagból, de lehet kasmír is. Viselete nagyon puha kellemes. Megvéd a lenge szellőtől.

Viszont általában a fonalak, különösen a gyapjú, kasmír változatok eléggé kényesek., így nagyon körültekintően kell tisztítani, szárítani. Ezeket a ruhadarabokat érdemes kézmeleg vízben, kifordítva, kézzel mosni. Kicsavarni, centrifugázni pedig tilos. mert a benne lévő szálak megtöredeznek. Ezért könnyen elvesztheti a fazonját, elveszti puhaságát. Kinyúlik, kifakul és így használhatatlanná válik.

Ha nem az előírt módon történik a tisztítása, előfordulhat, hogy a kardigán összemegy. Ezért érdemes a mosásra érvényes szabályokat pontosan betartani.

A kardigán viselés
A kardigán fazonjának köszönhetően szinte bármikor viselhetjük. Tökéletes lehet farmerhez és pólóhoz egyaránt, de akár egy ujjatlan ruhára is felkaphatjuk, ha kissé vázunk a nyár esti sétánkon. Választhatunk egyszínű alapdarabot, mely mindenhez kombinálható, vagy lehet színes. Viselhetünk hozzá brosst vagy lehet maga a kardigán is gyönggyel, kövekkel, masnikkal díszítve.

A kardigán akár farmerhoz is tökéletes, így a laza, hétköznapi farmert kötött kardigánnal elegánsabb szettekké változtathatjuk.

A kardigán alapdarabja a női szekrényeknek és egy biztos nem elég belőle. Válasszuk ki a nekünk megfelelő színt és fazont és viseljük bátran, bármikor.

pixel