W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Kötött pulóverek

Termékek mennyisége: 42
Fehér kardigánokBarna kardigánokFekete kardigánokPiros kardigánokGránátkék kardigánokKék kardigánokRózsaszín kardigánokSzürke kardigánokZöld kardigánokSwetry klasyczne białeSwetry klasyczne brązoweSwetry klasyczne czarneSwetry klasyczne różoweSwetry klasyczne szareSwetry klasyczne żółteSwetry wzorzyste różoweSwetry wkładane przez głowę białeSwetry wkładane przez głowę brązoweSwetry wkładane przez głowę czarneSwetry wkładane przez głowę różoweSwetry wkładane przez głowę szareSwetry wkładane przez głowę żółteSwetry rozpinane białeSwetry rozpinane brązoweSwetry rozpinane czarneSwetry rozpinane czerwoneSwetry rozpinane niebieskieSwetry rozpinane różoweSwetry rozpinane szareSwetry rozpinane zieloneSwetry bez rękawów białeSwetry bez rękawów brązoweSwetry bez rękawów czarneSwetry bez rękawów czerwoneSwetry bez rękawów granatoweSwetry bez rękawów niebieskieSwetry bez rękawów różoweSwetry bez rękawów szareSwetry bez rękawów zieloneSwetry z kapturem białeSwetry z kapturem brązoweSwetry z kapturem czarneSwetry z kapturem czerwoneSwetry z kapturem granatoweSwetry z kapturem różoweSwetry z kapturem szareSwetry w serek brązoweSwetry w serek czarneSwetry w serek szareSwetry w serek żółteSwetry długie białeSwetry długie brązoweSwetry długie czarneSwetry długie czerwoneSwetry długie granatoweSwetry długie niebieskieSwetry długie różoweSwetry długie szareSwetry długie zieloneSwetry ze stójką białeSwetry ze stójką brązoweSwetry ze stójką czarneSwetry ze stójką czerwoneSwetry ze stójką niebieskieSwetry ze stójką różoweSwetry ze stójką szareSwetry ze stójką zieloneGolfy brązoweGolfy czarneGolfy czerwoneGolfy szare

Női kardigán

A kardigánok nagyon változatosak. Lehet vastagabb, a téli időszakra, de vékonyabb is, melyet kicsit hűvösebb, nyári estén terítünk a vállunkra. A boltokban nagyon széles a választék, de akár el is készíthetjük saját magunk is.

A kardigántól sokan ódzkodnak, mert kicsit elavultnak, nagymamásnak tartják. pedig kitűnő választás bármely évszakra, és szinte bármelyik alkalomra. Rengeteg színből és fazonból lehet választani. Jól kombinálható az éppen viselt ruhákkal.

Pulcsi vagy kardigán
Sokan összekeverik a pulóvert és a kardigánt. Bár mindkettő kötött, amíg a pulóver bebújós, és általában a hétköznapokban viseljük. Addig a kardigán kötött gombos, vagy cipzáras kiskabát, melyet felvehetünk anélkül, hogy az előtte jól elkészített frizuránkat tönkretenné.

A kardigán anyaga
A kardigán kötött, hosszú ujjú, női kiskabát. Mely készülhet a legfinomabb és legszínesebb gyapjú anyagból, de lehet kasmír is. Viselete nagyon puha kellemes. Megvéd a lenge szellőtől.

Viszont általában a fonalak, különösen a gyapjú, kasmír változatok eléggé kényesek., így nagyon körültekintően kell tisztítani, szárítani. Ezeket a ruhadarabokat érdemes kézmeleg vízben, kifordítva, kézzel mosni. Kicsavarni, centrifugázni pedig tilos. mert a benne lévő szálak megtöredeznek. Ezért könnyen elvesztheti a fazonját, elveszti puhaságát. Kinyúlik, kifakul és így használhatatlanná válik.

Ha nem az előírt módon történik a tisztítása, előfordulhat, hogy a kardigán összemegy. Ezért érdemes a mosásra érvényes szabályokat pontosan betartani.

A kardigán viselés
A kardigán fazonjának köszönhetően szinte bármikor viselhetjük. Tökéletes lehet farmerhez és pólóhoz egyaránt, de akár egy ujjatlan ruhára is felkaphatjuk, ha kissé vázunk a nyár esti sétánkon. Választhatunk egyszínű alapdarabot, mely mindenhez kombinálható, vagy lehet színes. Viselhetünk hozzá brosst vagy lehet maga a kardigán is gyönggyel, kövekkel, masnikkal díszítve.

A kardigán akár farmerhoz is tökéletes, így a laza, hétköznapi farmert kötött kardigánnal elegánsabb szettekké változtathatjuk.

A kardigán alapdarabja a női szekrényeknek és egy biztos nem elég belőle. Válasszuk ki a nekünk megfelelő színt és fazont és viseljük bátran, bármikor.

pixel