Női dzsekik

Termékek mennyisége: 339
Fehér női átmeneti dzsekikBarna női átmeneti dzsekikFekete női átmeneti dzsekikPiros női átmeneti dzsekikLila női átmeneti dzsekikGránátkék női átmeneti dzsekikNeon női átmeneti dzsekikKék női átmeneti dzsekikNarancssárga női átmeneti dzsekikRózsaszín női átmeneti dzsekikSzürke női átmeneti dzsekikSokszínű női átmeneti dzsekikZöld női átmeneti dzsekikSárga női átmeneti dzsekikFekete női bőrdzsekikSárga női bőrdzsekikBarna női téli dzsekikFekete női téli dzsekikPiros női téli dzsekikGránátkék női téli dzsekikKék női téli dzsekikRózsaszín női téli dzsekikSzürke női téli dzsekikZöld női téli dzsekikFehér női téli dzsekikNarancssárga női téli dzsekikSárga női téli dzsekikFehér női farmerdzsekikFekete női farmerdzsekikGránátkék női farmerdzsekikFekete női softshell dzsekikPiros női softshell dzsekikGránátkék női softshell dzsekikKék női softshell dzsekikNarancssárga női softshell dzsekikRózsaszín női softshell dzsekikSzürke női softshell dzsekikZöld női softshell dzsekikKurtki softshell damskie białeKurtki softshell damskie żółteFehér női sportdzsekikBarna női sportdzsekikFekete női sportdzsekikPiros női sportdzsekikGránátkék női sportdzsekikKék női sportdzsekikNarancssárga női sportdzsekikRózsaszín női sportdzsekikSzürke női sportdzsekikZöld női sportdzsekik Sárga női sportdzsekikFehér steppelt női dzsekikBarna steppelt női dzsekikFekete steppelt női dzsekikPiros steppelt női dzsekikGránátkék steppelt női dzsekikKék női steppelt dzsekikNarancssárga steppelt női dzsekikRózsaszín női steppelt dzsekikSzürke női steppelt dzsekikZöld steppelt női dzsekikSárga steppelt női dzsekikFekete parka dzsekikPiros parka dzsekikGránátkék parka dzsekikKék parka dzsekikZöld parka dzsekikPiros sí/snowboard dzsekikGránátkék sí/snowboard dzsekikNarancssárga sí/snowboard dzsekikRózsaszín sí/snowboard dzsekikSzürke sí/snowboard dzsekikSárga sí/snowboard dzsekikFehér polár pulcsikFekete polár pulcsikPiros polár pulcsikGránátkék polár pulcsikNeon polár pulcsikKék polár pulcsikNarancssárga polár pulcsikRózsaszín polár pulcsikSzürke polár pulcsikZöld polár pulcsikSárga polár pulcsik
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat

A női kabátok nyomában

A kabát olyan felsőruházat, melynek régen a funkciója csak a védelem volt. Napjainkban, viszont nemcsak a hidegebb őszi, téli napokon viselünk, hanem hűvösebb nyári estéken is, amikor egy vékony farmerkabáttal trendivé varázsoljuk megjelenésünket.

Kabát viseléséről 1750-es írásokból olvashatunk. Majd a 19. századtól divatcikké is vált, mert a férfiaknál ünnepi és téli öltözködésének fontos alapdarabja volt. A kabát lehet vékony vagy vastag, bélelt, szövet, de lehet kifejezetten a szélsőséges időjárásokhoz készült darab is. Minden időszaknak megvannak a rá jellemző darabjai. A vastag változata a téli zimankóban a meghűléstől, a széldzseki és az esőkabát pedig a kellemetlen időjárási jelenségektől óv meg bennünket.

Az átmeneti és nyári időszak darabjai

Az őszi, tavaszi hónapokban az átmeneti kabátokat kedveljük, nyáron pedig általában a farmerkabátok viszik a prímet. Egy lenge, mintás kiskabáttal egy szellős nyári estén még egy farmer-póló szettet is elegánssá varázsol. A bomber dzsekik is időről időre visszatérnek a divatba, szintén mind a két nem örömére. Már nem csak a katonai színek dominálnak ennél a fajta felöltőnél, hanem világos színekben is megtaláljuk őket. Nagyon sportos stílust kölcsönöz viselőjének.

Parka és a softshell hódítása

Az új anyagoknak köszönhetően manapság nem feltétlenül kell pufajkát vennünk télen. A softshell anyagból készült kabátok elsősorban a szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek készülnek. A szövet lélegző, bizonyos mértékben szél és vízálló. Mivel több réteg összeragasztásával készül ez a textília, így kiváló hőszigetelő. Van téli változata is, ilyenkor a softshell hátoldala erősebb, melegebb anyagból van, így biztosan nem fogunk fázni, de mégis kényelmesen fogunk benne mozogni. Ha a kabát szabása karcsúsított, akkor az előnyösen kiadja az alakot.

Parka kimondottan a téli kabátok egyike, mely igen kedvelt, divatos ruházat. Kialakulását az északi sarkkör népeinek tulajdonítják, ahol szükség volt egy nagyon meleg viseletre az extrém, fagyos idő ellen. Így ez a fajta dzseki egészen a combközépig leér és kapucnija szőrmével lett még ellenállóbb a hideggel szemben. A divat világába a 20. század második felébe robbant be és az óta jelen van. Szinte minden stílusba beilleszthető, a sportosabbtól az elegánsig. Mivel hosszított a kabát, így a derekunkat, combunkat is védi a zimankó okozta betegségektől. Nemcsak a hosszú fazon kölcsönöz elegáns megjelenést, hanem a kapucnin található szőrme is minőségi mivoltát jelzi. A külső és a belső szövetréteg között található bélés a meleget biztosítja viselőjének.

Érdemes szekrényünkben minden évszakra beszerezni egy-egy kabátot, melyek jól illenek ruhatárunk többi darabjához és kitűnően kiegészítik azokat.

pixel