W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Női dzsekik

Termékek mennyisége: 120
Fehér női átmeneti dzsekikBarna női átmeneti dzsekikFekete női átmeneti dzsekikPiros női átmeneti dzsekikLila női átmeneti dzsekikGránátkék női átmeneti dzsekikNeon női átmeneti dzsekikKék női átmeneti dzsekikNarancssárga női átmeneti dzsekikRózsaszín női átmeneti dzsekikSzürke női átmeneti dzsekikSokszínű női átmeneti dzsekikZöld női átmeneti dzsekikSárga női átmeneti dzsekikBarna női bőrdzsekikFekete női bőrdzsekikPiros női bőrdzsekikZöld női bőrdzsekikSárga női bőrdzsekikBarna női téli dzsekikFekete női téli dzsekikPiros női téli dzsekikLila női téli dzsekikGránátkék női téli dzsekikKék női téli dzsekikRózsaszín női téli dzsekikSzürke női téli dzsekikZöld női téli dzsekikKurtki zimowe damskie białeKurtki zimowe damskie pomarańczoweKurtki zimowe damskie żółteGránátkék női farmerdzsekikFekete női softshell dzsekikPiros női softshell dzsekikGránátkék női softshell dzsekikKék női softshell dzsekikNarancssárga női softshell dzsekikRózsaszín női softshell dzsekikSzürke női softshell dzsekikZöld női softshell dzsekikFehér női sportdzsekikFekete női sportdzsekikPiros női sportdzsekikGránátkék női sportdzsekikKék női sportdzsekikNarancssárga női sportdzsekikRózsaszín női sportdzsekikSzürke női sportdzsekikSárga női sportdzsekikKék női steppelt dzsekikSzürke női steppelt dzsekikRózsaszín női steppelt dzsekikKurtki pikowane damskie czarneKurtki pikowane damskie czerwoneKurtki pikowane damskie granatoweKurtki pikowane damskie żółteKurtki pikowane damskie zieloneKurtki pikowane damskie pomarańczoweFehér parka dzsekikBarna parka dzsekikFekete parka dzsekikPiros parka dzsekikLila parka dzsekikGránátkék parka dzsekikMultikolor parka dzsekikNeon parka dzsekikKék parka dzsekikNarancssárga parka dzsekikRózsaszín parka dzsekikSzürke parka dzsekikZöld parka dzsekikSárga parka dzsekikFehér sí/snowboard dzsekikBarna sí/snowboard dzsekikFekete sí/snowboard dzsekikPiros sí/snowboard dzsekikLila sí/snowboard dzsekikGránátkék sí/snowboard dzsekikMultikolor sí/snowboard dzsekikNeon sí/snowboard dzsekikKék sí/snowboard dzsekikNarancssárga sí/snowboard dzsekikRózsaszín sí/snowboard dzsekikSzürke sí/snowboard dzsekikZöld sí/snowboard dzsekikSárga sí/snowboard dzsekikFekete polár pulcsikNeon polár pulcsikZöld polár pulcsikSárga polár pulcsikPiros polár pulcsikGránátkék polár pulcsikBarna polár pulcsikRózsaszín polár pulcsikKék polár pulcsikFehér polár pulcsikLila polár pulcsikMultikolor polár pulcsikNarancssárga polár pulcsikSzürke polár pulcsik

A női kabátok nyomában

A kabát olyan felsőruházat, melynek régen a funkciója csak a védelem volt. Napjainkban, viszont nemcsak a hidegebb őszi, téli napokon viselünk, hanem hűvösebb nyári estéken is, amikor egy vékony farmerkabáttal trendivé varázsoljuk megjelenésünket.

Kabát viseléséről 1750-es írásokból olvashatunk. Majd a 19. századtól divatcikké is vált, mert a férfiaknál ünnepi és téli öltözködésének fontos alapdarabja volt. A kabát lehet vékony vagy vastag, bélelt, szövet, de lehet kifejezetten a szélsőséges időjárásokhoz készült darab is. Minden időszaknak megvannak a rá jellemző darabjai. A vastag változata a téli zimankóban a meghűléstől, a széldzseki és az esőkabát pedig a kellemetlen időjárási jelenségektől óv meg bennünket.

Az átmeneti és nyári időszak darabjai

Az őszi, tavaszi hónapokban az átmeneti kabátokat kedveljük, nyáron pedig általában a farmerkabátok viszik a prímet. Egy lenge, mintás kiskabáttal egy szellős nyári estén még egy farmer-póló szettet is elegánssá varázsol. A bomber dzsekik is időről időre visszatérnek a divatba, szintén mind a két nem örömére. Már nem csak a katonai színek dominálnak ennél a fajta felöltőnél, hanem világos színekben is megtaláljuk őket. Nagyon sportos stílust kölcsönöz viselőjének.

Parka és a softshell hódítása

Az új anyagoknak köszönhetően manapság nem feltétlenül kell pufajkát vennünk télen. A softshell anyagból készült kabátok elsősorban a szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek készülnek. A szövet lélegző, bizonyos mértékben szél és vízálló. Mivel több réteg összeragasztásával készül ez a textília, így kiváló hőszigetelő. Van téli változata is, ilyenkor a softshell hátoldala erősebb, melegebb anyagból van, így biztosan nem fogunk fázni, de mégis kényelmesen fogunk benne mozogni. Ha a kabát szabása karcsúsított, akkor az előnyösen kiadja az alakot.

Parka kimondottan a téli kabátok egyike, mely igen kedvelt, divatos ruházat. Kialakulását az északi sarkkör népeinek tulajdonítják, ahol szükség volt egy nagyon meleg viseletre az extrém, fagyos idő ellen. Így ez a fajta dzseki egészen a combközépig leér és kapucnija szőrmével lett még ellenállóbb a hideggel szemben. A divat világába a 20. század második felébe robbant be és az óta jelen van. Szinte minden stílusba beilleszthető, a sportosabbtól az elegánsig. Mivel hosszított a kabát, így a derekunkat, combunkat is védi a zimankó okozta betegségektől. Nemcsak a hosszú fazon kölcsönöz elegáns megjelenést, hanem a kapucnin található szőrme is minőségi mivoltát jelzi. A külső és a belső szövetréteg között található bélés a meleget biztosítja viselőjének.

Érdemes szekrényünkben minden évszakra beszerezni egy-egy kabátot, melyek jól illenek ruhatárunk többi darabjához és kitűnően kiegészítik azokat.

pixel