Férfi hosszú kabátok

Termékek mennyisége:58
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Termék típusa

A férfi télikabátok egyik legelegánsabb képviselői kétségtelenül a szövetkabátok. De nem csak télen, nincs más olyan férfi átmeneti kabát sem, amely jobban passzolna egy félelegáns vagy elegáns szetthez, mint a letisztult fazonú business kabátok. Az ilyen jellegű férfi átmeneti kabát öltönyhöz kifogástalan, viszont mindenféle hétköznapi öltözetet is feldob, ami nem csak stílusos, de férfias is egyben. Akik kedveli az ilyen kabátokat, azok számára ez a fajta férfi kabát egészen univerzálisan hordható. Használhatjuk úgy, mint öltöny kabát, de egy farmerhoz is felvehetjük a városba. Kétségtelen, hogy hiába elegáns férfi kabát a kategóriája ezeknek a modelleknek, mégis többféle viselethez bátran felvehető.

Lásd még:

Hogyan válasszunk elegáns férfikabátot az alakunkhoz?

Összességében a leggyakoribb férfi kabát fazonok megtalálhatók szövetkabátként is a kínálatban. Sportos, átlagos vagy picit teltebb alkathoz a legcsinosabb elegáns férfi kabát a karcsúsított fazon. A jobban teltebb, hasban erősebb uraknak viszont az egyenes fazon állhat a legjobban. Érdemes a színekre is kitérni. A homokszín, vagy barna szövet férfi kabátok a fekete és a szürke után a legkedveltebbek. A barnát ugyanis remekül lehet kombinálni barna bőrcipővel és övvel is. A legnagyobb márkák általában ezen három szín árnyalataiban készítenek férfi kabátot szövetből. Viszont akad azért jócskán más színekben is. Érdemes még a mintázatot is figyelembe venni. Aki kedveli a modern letisztult formákat, azok számára a mintamentes szövetkabátok lesznek a megfelelők. Viszont aki szeret játszani a mintákkal, azoknak ajánlatos azt hozzá passzolni a viseletéhez. Mert szövetkabátból vásárolhatunk halszálkás, kockás, de akár még finoman csíkozott modelleket is. Érdemes tehát végig gondolni, hogy mennyire fogjuk tudni az adott mintát kombinálni a már meglévő ruházatunkkal.

Hogyan rendeljünk férfikabátot télire a Bolf üzletében?

A Bolf gondoskodik arról, hogy a lehető legpontosabban megadja a kabátok méretét és anyagát. Ezért többek közt méret szerint kereshetünk is a webshopban, ami által a rendezés és átnézés sokkal egyszerűbb lesz. A saját méreteink levétele után nincs más dolgunk, mint tanulmányozni az adott termék mérettáblázatát. Az ilyen termékek esetében azonban nem árt, ha a méretünkhöz hozzászámoljuk az alsóruházatot is. Vagyis az lesz a megfelelő kabátméret, ami alá egy közepes vastagságú pulóver még kényelmesen elfér. A megfelelő méret kiválasztása után nincs más dolgunk, mint kosárba tenni a terméket és intézni a szállítás, valamint a fizetés ügyleteit.

pixel