Férfi kardigánok

Termékek mennyisége:36
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A pulóverektől eltérően a kardigánok mindig gombosak vagy cipzárasak. Általában kötöttek vagy szőttek, ezért kellemes melegben tartanak minket. Az elegáns férfi kardigánok pedig igazán jól használhatók nem csak a hétköznapokra, de alkalmibb eseményekre is. 

Férfi cipzáras pulóverek – időtlen elegancia minden nap

Manapság már készülnek kifejezetten olyan férfi kardigánok, amelyek kiválthatják ugyanis a zakót. Inghez, szövetnadrághoz tökéletesen mutatnak, és még egy szimpla farmert is képesek feldobni. Ebből adódóan az elegánsabb kardigánok kifejezetten univerzálisnak számítanak. Ha akarjuk, sportosan hordhatjuk őket egy sneaker és egy póló társaságában, ha pedig úgy érezzük, kell egy kis elegancia, akkor egyszerűen felvesszük egy félelegáns viselethez. Jó tipp: a félelegáns megjelenéshez a legjobb, ha valamilyen sötét színt választunk kardigánból.

Lásd még:

A férfi kardigánok stílusai

A férfi kardigánoknak általában kétféle típusa létezik. Az egyik a letisztultabb, minimalistább, általában minta nélküli, sötét színekből álló, elegánsabb fazon. A másik pedig a többnyire mintás vagy élénkebb színű, hétköznapibb kardigán. Előbbit talán jobban tudjuk hordani univerzálisan utóbbit pedig kirándulásokhoz, sporthoz és bármilyen más hétköznapibb tevékenységhez viselhetjük igazán praktikusan. Ellenben a szimpla cipzáras melegítőkkel, a kardigánnak nincs kapucnija, és jóval testhez simulóbb, mint a szimpla pulóverek. Választhatunk gombos és cipzáras férfi kardigánt is, attól függően melyik számunkra az ideálisabb. Hogyan érdemes viselni a férfi kardigánt? Többnyire mindenféle stílushoz remekül mutat, ám ez függ a színétől is. Általában a fekete kardigán az, ami univerzálisan hordható. Ezért ha nem akarunk többféle kardigánt választani, mindenképp egy sötét színt nézzünk ki magunknak.

Tökéletesen testhezálló férfi kardigán – hogyan találjuk és rendeljük meg a Bolf üzletében?

A kardigánok szabására is érdemes kitérni. A klasszikus szabás enyhén követi a testet, viszont nem testhez álló. A slim fit jellegű viszont az. Ezeket a kardigánokat viszont csak azok számára ajánljuk, akik nem akarnak semmit takargatni magukon. A Bolf üzletében mindkét típusból akad bőven választék. Ezért ha még nem találtuk meg a tökéletes kardigánt, mindenképp megéri megnézni a kínálatot náluk. Elég csak a saját méretünk alapján kikeresni a pontos méretünket, majd a kosárba dobva megrendelni a megfelelő kardigánt. Ha mégsem válna be, akkor pedig probléma nélkül, harminc napon belül visszaküldhetjük azt. Ezért a Bolt webáruházából igazán kényelmes a vásárlás.

 

pixel