Mom fit farmerek

Termékek mennyisége:20
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás

A mom jeans újra divatba jött. Azért ismét, mert már néhány évtizeddel ezelőtt felbukkant és sikert aratott. Bár azért azt meg kell hagyni, hogy maga a fazon eléggé megosztó és kétségtelenül nem áll mindenkinek jól. A mom jeans farmer jelenleg a divatguruk egyik kedvence, szóval többek között a népszerű termékek listájából kihagyhatatlan, ahogy a fashion nagy rajongóinak gardróbjából sem hiányozhat.

Kinek áll jól a mom fit farmer?

A helyzet az, hogy ennek a típusnak az elégedett viseléséhez két út vezet. Az egyik az „elfogadom, hogy ez ilyen”, a másik pedig, hogy kizárólag a homokóra alkattal rendelkező nők döntenek mellette. Miért éppen utóbbiak? Azért, mert számukra a magas derék, a cipzáros rész körüli bő anyaghasználat nem előnytelen, sőt. Még rövid lábak esetén, különösen tűsarokkal kiegészítve igazán vonzó kombináció hozható létre.

Lásd még:

A szaggatott mom jeans a lázadó lelkületűek egyik kedvence, nem véletlenül. A fekete-fehér színek továbbra is aratnak a farmerek világában is, úgyhogy a mom jeans black nem Fortunának köszönheti azt, hogy rengetegen voksolnak rá. A fekete mom jeans karcsúsító jellemvonása elvitathatatlan, amire sokan ráharapnak. A high waist mom jeans, ripped mom jeans pedig szintén roppantul keresettek.

Mivel kombinálható a vonzó végeredmény reményében a mom jeans?

A termékek között a szaggatott, a sima, a fekete, a fehér egyaránt keresettek. Viszont ahogy arra már utaltunk a magasított derékkialakítás miatt azért bármilyen felsővel nem feltétlenül jó összeházasítani. Például ha egy betűrős póló kerül a farmer mellé, akkor könnyen előfordulhat, hogy a látvány nem ugyanazt adja vissza, mint ami eredetileg vágyként megfogalmazódott. A szakértők azt javasolják, hogy a lapos hasú, ám kerekded fenekű hölgyek bátran éljenek a kategória tagjainak előnyeivel, de nyilván kár lenne ennyire leszűkíteni a lehetséges jelentkezők számát. A lényeg a mindenkori elégedettség, ami úgyis egyéni szinten dől el.

Kezdődhet a vásárlás a Bolf üzletében?

Ha megvan a tökéletes mom farmer, akkor következhet a vásárlás és persze mindenki legnagyobb örömére a viselés, telve stílusossággal és lazasággal.

pixel