W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Férfi kabátok

Termékek mennyisége: 990
Termékek megtekintése: 4 5

Kabát télen-nyáron

Minden évszaknak megvan a megfelelő kabátja, hisz nemcsak télen van rá szükség, hanem hűvösebb nyári napokon-estéken is nagy hasznát vesszük ennek a ruhadarabnak. A különböző anyagoknak, szabásnak köszönhetően elegáns és sportosabb változatokat is találunk.

A kabát viselése egészségünk megérzőse miatt nélkülözhetetlen, szükségünk lehet rá az év bármely napján.

Férfi kabátok az esősebb, hideg időben

Télen a bélelt kabátokat részesítjük előnyben. Azokból is a parka és a különleges anyagból készült, softshell dzsekik a legkelendőbbek. Míg előző elegánsabb fazon, bélelt és kapucniján prémmel díszített, addig az utóbbi a sportosabb irányzatot követi. A különleges szövet több réteg összeragasztásával készül, így kiváló hőszigetelést biztosít, az anyag lélegzik, viselése kényelmes. Szél- és vízálló, és nem akadályozza a mozgást, így szuper választás szabadtéri tevékenységek idejére, akár télen is, de utcai viseletként is megállja a helyét. Léteznek téliesített sportdzsekik, melyeket kimondottan a zimankósabb időben való sportolásra alkottak meg. Ha elegáns helyre megyünk a hűvös évszakban, akkor a fekete szövetkabát az illendő viselet.

Az átmeneti időszak kabátjai

A tavaszi és az őszi évszakokat szoktuk átmeneti időszaknak hívni. Az év ennek szakaszában a vászonkabátokat, vékonyabb dzsekiket szeretjük. Ide sorolhatóak még a bőr- és bomber dzsekik is, melyek először az amerikai légierőnél jelentek meg, majd szépen bekerültek a civil életbe is és igen közkedveltek. Kimondottan vagány, trendi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, mindazonáltal tökéletesen védelmet is nyújtanak.

A meleg hónapokban is jól jöhet a kabát

Azt gondoljuk, hogy nyáron nincs szükség erre a ruhaneműre. Bizony ennek az évszaknak is megvannak a jellemző darabjai. Az előforduló nyári záporok és szélviharok ellen az eső- és szélkabátok védenek meg bennünket, míg szellősebb nyári estéken a farmerkabát a tökéletes alternatíva egy kis sétához, mely lehet sportos, vagány, vagy egy inggel, ingpólóval viselve elegánsabb öltözet.

A kakukktojás

Van egy anyag, melyből kabátot, pulóvert is készítenek, de kabátba, bélésként is használnak. Ez a polár. Előszeretettel készítenek polár bélésű télikabátot, mely kissé vékonyabb, így könnyebb benne mozogni, viszont a bélésnek köszönhetően igen meleg. Ha a felsőruházat csak ebből készült, akkor az átmeneti évszakokban pompás választás.

pixel