Férfi kockás ingek

Termékek mennyisége:123
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Az örökzöld kockás ing

A nemzetközi divatszakértők szerint a kockás ruhadarabok soha nem mennek ki a divatból. Lehet, hogy időnként kevesebben viselik, de időről-időre visszatérnek a köztudatba. Ennek az is az oka, hogy számos híresség nevéhez is fűződik.

A kockás ingek ünnepélyes alkalmaktól a szabadidős tevékenységekig alkalmasak, de óvatosan kell választani, mert nem mindegy, hogy milyen kockák és milyen színek dominálnak az anyagon.

A kockás is lehet sportosan elegáns
Ha kockás inget választunk, figyelnünk kell a kocka méretére. Ünnepélyesebb alkalmakhoz válasszunk szolid, apró mintát, visszafogott színekkel. A nyakkendőt felejtsük el és az egyszínű zakó színben harmonizáljon az inggel. Lazább napokon már választhatunk merészebb színeket és nagyobb alakzatú mintát. Fehér pólóval kombinálva sportosan elegáns, póló nélkül lezserebb, közvetlenebb hatást érhetünk el.

A lazább stílust kedvelők nyugodt szívvel viselhetnek kockás inget farmerhez és tornacipőhöz, akár a hétköznapokban is. Aki viszont a kissé elegánsabb megjelenést választja, akkor szövetnadrághoz is kitűnő választás.

Kockás ing ujjal, és anélkül
A klasszikus kockás ingek között találunk rövid és hosszú ujjú darabokat, melyek jól megválasztva szinte bármilyen alkalommal viselhető. A rövid ujjú megoldások nyáron nagyon kellemes viseletet biztosítanak, viszont az ujjatlan, rosszfiús stílusú darabokat hagyjuk inkább a szabadidős programokra.

Favágó stílus
A favágás a Skandináv területekről származik. A hideg és a kemény munka miatt olyan anyagot kellett a ruházathoz választani, mely strapabíró, és a hidegben is megfelelő védelmet nyújt. A választás a gyapjú és a flanel anyagra esett, és az ezekből készült ingeket sokszor béléssel is ellátták.

Az évek múlásával a favágó ingeket nemcsak a munkához, hanem hétköznapokon, utcai viseletként is hordták és hordják a mai napig. Főleg piros, kék, zöld színben és annak árnyalataiban. Több divatmárka is bevezette a gyártását és a hírességek is igen kedvelt darabjává vált.

Tartozzunk bármelyik korosztályhoz is, szerezzünk be néhány, a stílusunkhoz illő darabot, és viseljük bátran az adott alkalomhoz legjobban passzoló, kockás ingeket.

pixel