Női steppelt mellények

Termékek mennyisége:197
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 4

A női steppelt kabátokhoz hasonlóan a steppelt női mellények is igazán népszerűek az idei szezonban. Ezeket a típusú steppelt felsőket leginkább őszre ajánljuk pulóverrel párosítva. Remekül kiváltják az átmeneti kabátokat, és igazán stílusos viseletnek számítanak hétköznap, illetve akár kiránduláshoz is.

Steppelt női mellények – divatos színek és minták

Ezekből a ruhadarabokból léteznek rövid és hosszú steppelt női mellények egyaránt. Utóbbi nagyon jól kombinálható a szintén divatos oversize pulóverekkel, hiszen nem lógnak ki alóla a részletek. Illetve ez a típusú mellény valóban melegen tartja a derekunkat, de még a combunkat is. Fázósaknak pontosan emiatt jobban is ajánlhatóbb, mint a rövidebb változat. Mindkét fazont számtalan színben találjuk meg idén: a piros, a világoskék és a szürke a klasszikus fekete mellett most igazán trendinek számít. A steppelt mellényeket ezen kívül különféle steppelési mintákkal is készítik. A steppelés ugyanis már önmagában más-más hatást kelt – attól függően milyenek a steppelt szelvények rajta.

Lásd még:

Mivel kell viselni a steppelt női mellényeket?

A steppelt női mellényeket pulóverrel a legjobb viselni ősszel és télen is. Utóbbi esetben a vékonyabb modelleket a télikabát aláöltözeteként is nyugodtan viselhetjük. Meleg, és kellemes aláöltözetnek számít ilyenkor ebben az esetben. Kiránduláshoz pedig kifejezetten hasznos, ha a meleg kabát alá egy mellényt veszünk fel. Ha a mozgás közben nagyon átmelegednénk, akkor egyszerűen csak levesszük a kabátot. A steppelt mellények az outdoor ruházaton kívül a sportos ruházat egyik nagyszerű kiegészítőknek is számítanak, galléros és kapucnis változatban úgyszintén. Azonban manapság már kapni kifejezetten olyan steppelt mellényt, amely a félelegáns viselethez is megállja a helyét.

Mire kell figyelni, ha női steppelt mellényeket vásárolunk a Bolf üzletben?

A Bolf webáruházában érdemes steppelt mellényeket vásárolni, hiszen igazán lenyűgöző és különleges a választék. Amikor vásárolunk onnan, akkor mindenképp figyeljünk a mérettáblázatra. Sőt, ha tudjuk a pontos méretünket, akkor is mérjük le magunkat. Ha ugyanis a steppelt mellény túl szűk lesz, akkor nem tudunk majd megfelelően aláöltözni. Ezért a legjobb, ha a méreteinkhez képest 1-2 centiméterrel bővebb fazonokat választunk. Elvégre az ilyen mellényeket általában vastagabb felsővel hordjuk. A Bolf webáruházában pontos és részletes mérettáblázatokat találunk ehhez.

pixel