W koszyku znajduje się już karta podarunkowa, aby zamówić ten produkt dokończ aktualne zakupy i złóż osobne zamówienie!

Férfi pólók

Termékek mennyisége: 577
Mintás fehér pólókMintás barna pólókMintás fekete pólókMintás piros pólókMintás lila pólókMintás gránátkék pólókMintás neon pólókMintás kék pólókMintás narancssárga pólókMintás rózsaszín pólókMintás szürke pólókMintás sokszínű pólókMintás zöld pólókMintás sárga pólókFehér pólók minta nélkülBarna pólók minta nélkülFekete pólók minta nélkülPiros pólók minta nélkülLila pólók minta nélkülGránátkék pólók minta nélkülNeon pólók minta nélkülKék pólók minta nélkülNarancssárga pólók minta nélkülRózsaszín pólók minta nélkülSzürke pólók minta nélkülSokszínű pólók minta nélkülZöld pólók minta nélkülSárga pólók minta nélkülFehér ujjatlan pólókBarna ujjatlan pólókFekete ujjatlan pólókPiros ujjatlan pólókLila ujjatlan pólókGránátkék ujjatlan pólókNeon ujjatlan pólókKék ujjatlan pólókNarancssárga ujjatlan pólókRózsaszín ujjatlan pólókSzürke ujjatlan pólókSokszínű ujjatlan pólókZöld ujjatlan pólókSárga ujjatlan pólókFehér V-nyakú pólókBarna V-nyakú pólókFekete V-nyakú pólókPiros V-nyakú pólókLila V-nyakú pólókGránátkék V-nyakú pólókNeon V-nyakú pólókKék V-nyakú pólókNarancssárga V-nyakú pólókRózsaszín V-nyakú pólókSzürke V-nyakú pólókSokszínű V-nyakú pólókZöld V-nyakú pólókSárga V-nyakú pólókFehér pólók kapucnivalBarna pólók kapucnivalFekete pólók kapucnivalPiros pólók kapucnivalLila pólók kapucnivalGránátkék pólók kapucnivalNeon pólók kapucnivalKék pólók kapucnivalNarancssárga pólók kapucnivalRózsaszín pólók kapucnivalSzürke pólók kapucnivalSokszínű pólók kapucnivalZöld pólók kapucnivalSárga pólók kapucnivalFehér terepmintás férfi pólókBarna terepmintás férfi pólókFekete terepmintás férfi pólókPiros terepmintás férfi pólókLila terepmintás férfi pólókGránátkék terepmintás férfi pólókNeon terepmintás férfi pólókKék terepmintás férfi pólókNarancssárga terepmintás férfi pólókRózsaszín terepmintás férfi pólókSzürke terepmintás férfi pólókSokszínű terepmintás férfi pólókZöld terepmintás férfi pólókSárga terepmintás férfi pólókFehér pamut pólókBarna pamut pólókFekete pamut pólókPiros pamut pólókLila pamut pólókGránátkék pamut pólókNeon pamut pólókKék pamut pólókNarancssárga pamut pólókRózsaszín pamut pólókSzürke pamut pólókSokszínű pamut pólókZöld pamut pólókSárga pamut pólókFehér tréning pólókBarna tréning pólókFekete tréning pólókPiros tréning pólókLila tréning pólókGránátkék tréning pólókNeon tréning pólókKék tréning pólókNarancssárga tréning pólókRózsaszín tréning pólókSzürke tréning pólókSokszínű tréning pólókZöld tréning pólókSárga tréning pólók

A férfi pólók nyomában

A póló kedvelt hétköznapi viselet a férfiak körében is, ami munkahelyen vagy nyaraláskor is tökéletesen megállja a helyét. Biztos, hogy minden férfi szekrényében megtalálható belőle pár darab, a kedvelt színeiben és mintával.

A nyári időszak egyik legkedveltebb, mindennapi öltözete a póló a férfiak körében, akár utcára vagy szabadidős tevékenységre, mert laza, kényelmes öltözet, farmerhez és rövidnadrághoz is tökéletes. De ebből a ruhadarabból is, több fazonból, színből és mintából választhatunk.

Férfi póló fazonok
Pólók közül is választhatunk a rövid ujjú pólók és az ujjatlan fazonok között. Vannak, akiket kimondottan zavar, ha rövid ujjú fazont viselnek. Ők inkább az ujj nélküli modelleket kedvelik nyáron. A nyak megoldás terén is választhatunk. A hagyományos és igen kedvelt, kerek nyakú megoldások mellett a V-nyakú pólók mellett is dönthetünk. Van, aki ezt szereti jobban, mert a nyak részen kevésbé érzik zártnak, zavarónak.

1000 arcú férfi pólók
A férfi pólók közül mindenki megtalálja azt a darabot, mely öltözködési stílusába a leginkább beilleszthető. Legyen a legsötétebb kék, vagy a legvilágosabb sárga a kedvenc színűnk, minden árnyalatában kaphatóak sima, egyszínű pólók. Minták közül is nagyon széles a tárház. Az egyszerű csíkos változattól indulva a feliratos pólókon át, a nyomott motívumos vagy logózott felsőkig bármilyet beszerezhetünk. Arra viszont figyelnünk kell, hogy a mintás pólók nem hordhatók bármilyen alkalommal. Ha munkahelyünk engedi, akkor ott, de inkább a szabadidőben viselhetőek.

Pólóingek
A férfi pólók egyik kedvelt változata a ingpóló. Ez elegánsabb öltözethez is hordható, akár vászonnadrághoz is, nemcsak farmerhez vagy rövidnadrághoz. Ezeknél a modelleknél a nyakrészen gallér és három gomb található. A pólóingek közül is vásárolhatunk egyszínű vagy mintás darabokat, ugyan úgy, mint a lazább pólóknál. Viszont itt is szabály, hogy a mintás változatok nem viselhetők bármikor.

A széles férfi póló kollekciónak köszönhetően, rövid keresgélés után, gyorsan találunk ízlésünknek megfelelő darabokat. A választásunknak csak képzeletünk és az öltözködési stílusunk szab határt.

pixel