Férfi pólók

Termékek mennyisége: 631
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Termék típusa
Ajánlat

A férfi pólók nyomában

A póló kedvelt hétköznapi viselet a férfiak körében is, ami munkahelyen vagy nyaraláskor is tökéletesen megállja a helyét. Biztos, hogy minden férfi szekrényében megtalálható belőle pár darab, a kedvelt színeiben és mintával.

A nyári időszak egyik legkedveltebb, mindennapi öltözete a póló a férfiak körében, akár utcára vagy szabadidős tevékenységre, mert laza, kényelmes öltözet, farmerhez és rövidnadrághoz is tökéletes. De ebből a ruhadarabból is, több fazonból, színből és mintából választhatunk.

Férfi póló fazonok
Pólók közül is választhatunk a rövid ujjú pólók és az ujjatlan fazonok között. Vannak, akiket kimondottan zavar, ha rövid ujjú fazont viselnek. Ők inkább az ujj nélküli modelleket kedvelik nyáron. A nyak megoldás terén is választhatunk. A hagyományos és igen kedvelt, kerek nyakú megoldások mellett a V-nyakú pólók mellett is dönthetünk. Van, aki ezt szereti jobban, mert a nyak részen kevésbé érzik zártnak, zavarónak.

1000 arcú férfi pólók
A férfi pólók közül mindenki megtalálja azt a darabot, mely öltözködési stílusába a leginkább beilleszthető. Legyen a legsötétebb kék, vagy a legvilágosabb sárga a kedvenc színűnk, minden árnyalatában kaphatóak sima, egyszínű pólók. Minták közül is nagyon széles a tárház. Az egyszerű csíkos változattól indulva a feliratos pólókon át, a nyomott motívumos vagy logózott felsőkig bármilyet beszerezhetünk. Arra viszont figyelnünk kell, hogy a mintás pólók nem hordhatók bármilyen alkalommal. Ha munkahelyünk engedi, akkor ott, de inkább a szabadidőben viselhetőek.

Pólóingek
A férfi pólók egyik kedvelt változata a ingpóló. Ez elegánsabb öltözethez is hordható, akár vászonnadrághoz is, nemcsak farmerhez vagy rövidnadrághoz. Ezeknél a modelleknél a nyakrészen gallér és három gomb található. A pólóingek közül is vásárolhatunk egyszínű vagy mintás darabokat, ugyan úgy, mint a lazább pólóknál. Viszont itt is szabály, hogy a mintás változatok nem viselhetők bármikor.

A széles férfi póló kollekciónak köszönhetően, rövid keresgélés után, gyorsan találunk ízlésünknek megfelelő darabokat. A választásunknak csak képzeletünk és az öltözködési stílusunk szab határt.

pixel