Férfi pólók

Termékek mennyisége:937
Mintás fehér pólókMintás barna pólókMintás fekete pólókMintás piros pólókMintás gránátkék pólókMintás neon pólókMintás kék pólókMintás narancssárga pólókMintás rózsaszín pólókMintás szürke pólókMintás zöld pólókMintás sárga pólókTovábbi mintás mellényekFehér pólók minta nélkülBarna pólók minta nélkülFekete pólók minta nélkülPiros pólók minta nélkülGránátkék pólók minta nélkülKék pólók minta nélkülSzürke pólók minta nélkülSokszínű pólók minta nélkülZöld pólók minta nélkülSárga pólók minta nélkülFehér ujjatlan pólókBarna ujjatlan pólókFekete ujjatlan pólókPiros ujjatlan pólókLila ujjatlan pólókGránátkék ujjatlan pólókKék ujjatlan pólókNarancssárga ujjatlan pólókRózsaszín ujjatlan pólókSzürke ujjatlan pólókSokszínű ujjatlan pólókSárga ujjatlan pólókTovábbi ujjatlan pólók Egyéb T-shirt Kapucnis barna T-shirt Kapucnis fehér T-shirt Kapucnis fekete T-shirt Kapucnis kék T-shirt Kapucnis narancssárga T-shirt Kapucnis piros T-shirt Kapucnis szürke T-shirt Kapucnis sárga T-shirt Kapucnis sötétkék T-shirt Kapucnis zöld T-shirtSzürke V-nyakú pólókPiros terepmintás férfi pólókKék terepmintás férfi pólókNarancssárga terepmintás férfi pólókSzürke terepmintás férfi pólókZöld terepmintás férfi pólókFehér pamut pólókBarna pamut pólókFekete pamut pólókPiros pamut pólókGránátkék pamut pólókKék pamut pólókSzürke pamut pólókSokszínű pamut pólókZöld pamut pólókTovábbi pamut pólókT-shirty bawełniane fioletoweFekete tréning pólók
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A férfi póló a nyár slágere. Na, jó, az egyik slágere. De az kétségtelen, hogy egyetlen férfiú ruhatárából sem hiányozhat. Az persze már más kérdés, hogy a mintás vagy az egyszínű, az egyszerű vagy a bonyolult mintákkal kecsegtető, a szürke, a kék, a piros, a barna, a fekete vagy a fehér a befutó? És akkor még az ujj hosszáról vagy éppen az egyéb tulajdonságokról nem is beszéltünk. Egy szó, mint száz a választék hatalmas és csupán felfedezésre vár!

Mihez passzol a legjobban a férfi póló?

Mihez nem? Vélhetően erre a kérdésre sokkal gyorsabban meg lehetne adni a feleletet. Ugyanis jó értelemben egy olyan univerzális ruhaneműről van szó, ami a legtöbb stílusban, fazonban felfedezhető, azaz szinte bármihez tökéletes választás.

Lásd még:

A férfi galléros póló mindig egy kicsit elegánsabb döntés, bár akadnak természetesen határozottan sportos típusok is, melyek gallérral büszkélkednek. Ettől függetlenül a kategória tagjai kétségtelenül felhívják magukra a figyelmet. A férfi hosszú ujjú póló az átmeneti ruházkodásban jogosan juthat főszerephez, lévén a támogatásával nagyszerűen áthidalhatóak a kicsit hűvösebb napok. A retro férfi póló megjelenésével a múltat idézi, viszont stílusosságával kétségtelenül a jövőt igézi. A népszerűsége pontosan ezért nem is kérdéses! A V vagy O nyakú verziók keresettsége folyamatos, aminek köszönhetően nem pusztán a méret, az ujjhossz vagy éppen a szín szabható testre, hanem még a nyakkivágás milyensége is.

Miből derül ki, hogy melyik a tökéletes választás?

Ez egyéni ízlés függvénye. Van, aki a galléros férfi pólóra esküszik, megint más kizárólag a sportos alternatívák után sóhajt. Egyik sem jó vagy jobb elhatározás. Mindegyik választás, ami az egyéniségtől függ. S ebben pont ez a szép. Ráadásul a széles skálát bejáró termékpaletta bőven nyújt lehetőséget a válogatásra, az örömteli és eredményes vásárlásra.

Hogyan célszerű megrendelni a pólót a Bolf áruházában?

A férfi póló akció nem egyszer elérhető opció, magyarul az anyagiak, amik alapjáraton kedvezőek, tovább faraghatóak. A szűrésnek hála a rendezés gyorsan és egyszerűen megtörténhet az egyéni paramétereket figyelembe véve. Innentől kezdve pedig nem marad más, mint a válogatás.

pixel