Rólunk

Mivel tűnünk ki?

Elsősorban férfi és női ruházati cikkek értékesítésére szakosodtunk. Egyedi kiegészítők széles választékával is rendelkezünk, amelyek minden stilizációt változatosabbá tesznek. Márkánk termékei Európában több értékesítési platformon úgyszintén megtalálhatók: Allegro, Ebay és Amazon.

Miért a Bolf?

Már most is számos díjjal büszkélkedhetünk. Férfidivat kategóriában mi vagyunk a 2012-es év felfedezettje. Két évvel később a „Ceneo Trusted Opinions” szavazás győztesei lettünk a divat és kiegészítők kategóriában. 2018-ban elnyertük az E-gazele Biznesu („üzleti e-gazella”) díjat. 2021-ben az opineo.pl Lengyelország második legérdekesebb és leggyorsabban növekvő online áruházaként hirdetett minket! Ez nem jöhetett volna létre nélkületek, a több ezer elégedett vásárlónk nélkül!

Mindez a szenvedélynek köszönhető!

A divat a szenvedélyünk, folyamatosan követjük a legújabb globális trendeket. Egyedi karakterű és érdekes stílusú ruházatot kínálunk vásárlóinknak a casual és smart casual divattól az utcai és sportruházati stílusokon át a klasszikus eleganciáig. Nap mint nap bizonyítjuk, hogy a naprakészség együtt jár a megfizethető árakkal. Ez alatt a 12 év alatt maximálisan tökéletesítettük szolgáltatásainkat, melynek köszönhetően nyugodt lelkiismerettel tudjuk a legjobb termékeket kínálni a legjobb árakon!

pixel