Rólunk

A Bolf.hu márka, elsősorban Rólatok szól! Több tízezer elégedett Vásárlót jelent Magyarországon és Európában az utóbbi tíz év során. Szakterületünk a férfi és női ruházat, valamint az egyedi és eredeti kiegészítők és tartozékok értékesítése. Üzletünkben több mint 8000 termék található! A BOLF márka már évek óta nagyon népszerű a Vásárlók körében, nemcsak Magyarországon, hanem több európai országban is.

A Bolf.hu óriási bizalomnak örvend Vásárlói körében. A több mint 10 éves kemény munka során maximálisan tökéletesítettük szolgáltatásainkat, hogy tiszta lelkiismerettel kiváló áron kínálhassunk termékeket. Több mint egy évtizede meghallgatunk benneteket és beszélgetünk veletek, így tudjuk, mit szerettek, mit viseltek, miért tértek hozzánk vissza és milyen termékekre vágytok. Ezért a férfi ruházaton kívül egyre nagyobb női termékkínálattal is készülünk Nektek.

A divat a szenvedélyünk, folyamatosan követjük Nektek, a legújabb globális trendeket. Vásárlóinknak egyedi jellegű és érdekes stílusú ruhákat kínálunk, a casual és a smart casual divattól kezdve az utcai és sportruházat stílusán át a klasszikus eleganciáig. Minden nap bizonyítjuk, hogy a naprakészség együtt jár a mindenki számára elérhető, megfizethető árakkal. Jelszavunk: DENLEY. DAILY. DARING. Modern, merész divatot kínálunk, modern, szenvedélyes férfiak és nők számára.

Számos díjjal büszkélkedhetünk. A Bolf márka és a Bolf.hu internetes webáruház többek között elnyerte a „Laur Klienta” kitüntetést és elnyerte az év felfedezettje díjat 2012-ben, Férfidivat kategóriában. Követve Ügyfeleink érdeklődését, igyekszünk támogatni a számunkra fontos kezdeményezéseket és eseményeket is. Különféle sportesemények és hasonló kezdeményezések támogatói vagyunk. A hitelesség és a márkánkba vetett bizalom kiemelt jelentőségű számunkra, ezért különösen fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a nálunk végzett vásárlásokkal. Köszönjük az irántunk tanúsított bizalmat, légy Te is a Vásárlónk!

Bolf.hu csapata

pixel