Rólunk

A Bolf.hu egy évek óta dinamikusan fejlődő e-kereskedelmi elven működő férfi divatáruház.
Cégünket 2010-ben alapítottuk. Az azóta eltelt idő és tapasztalatok alapján bártan kijelenthetjük, hogy teljes mértékben meg tudunk felelni Vásárlóink elvárásának.
Célunk elhozni a Vásárlóink számára a divatvilág legújabb trendjeit és kedvező áron biztosítani a különleges stílusú, egyedi ruhákat. A tudatos munkánk és sikereink eredményeként létrehoztunk egy saját férfi márkát. A BOLF óriási érdeklődésnek és nagy elismeréseknek örvend.
A Denley.pl márka és webáruház 2012-ben elnyerte a Vásárlók Díját és az Év Felfedezettje elismerést a Férfi Divat kategóriában. Ez az egyik legrangosabb elismerés és fogyasztói cím, melyet a Rzeczpospolita lap e-kereskedelem, média és piaci szakértőkből álló szakmai zsűrije ítél oda.
Mindent megteszünk azért, hogy Vásárlóink a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek, ezért folyamatosan fejlődünk és személyre szabott ügyfélszolgálatot tartunk fent.
Szakképzett tanácsadókból és alkalmazottakból álló csapatunk a nap szinte 24 órájában gondoskodik a professzionális kapcsolattartásról, a megrendelések időbeli teljesítéséről, a zökkenőmentes reklamációról és cseréről, valamint a bolt marketingjéről, arculatáról és grafikai megjelenéséről.
A divat a szenvedélyünk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Törzsvásárlóink és Partnereink egyre növekvő száma.
Webáruházunk jelenleg a lengyel internet második legnagyobb férfi divattal foglalkozó cége.

Tudjuk, hogy a márka esetében a legfontosabb a hitelesség, ezért rengeteg gondot fordítunk arra, hogy Önök elégedettek legyenek a vásárlásukkal. Köszönjük az Önök bizalmát.

A Bolf.hu csapata

pixel