Férfi kötött pulóverek

Termékek mennyisége:284
Fehér belebújós pulóverekBarna belebújós pulóverekFekete belebújós pulóverekPiros belebújós pulóverekLila belebújós pulóverekGránátkék belebújós pulóverekNeon belebújós pulóverekKék belebújós pulóverekNarancssárga belebújós pulóverekRózsaszín belebújós pulóverekSzürke belebújós pulóverekSokszínű belebújós pulóverekZöld belebújós pulóverekSárga belebújós pulóverekBarna nyitható pulóverekFekete nyitható pulóverekGránátkék nyitható pulóverekKék nyitható pulóverekSzürke nyitható pulóverekZöld nyitható pulóverekGombolható pulóverekCipzározható pulóverekFehér garbókBarna garbókFekete garbókPiros garbókGránátkék garbókKék garbókNarancssárga garbókRózsaszín garbókSzürke garbókZöld garbókSárga garbókPamut garbókFélgarbókPiros ujjatlan pulóverekSzürke ujjatlan pulóverekFekete ujjatlan pulóverekGránátkék ujjatlan pulóverekBarna V-nyakú pulóverekFekete V-nyakú pulóverekPiros V-nyakú pulóverekNeon V-nyakú pulóverekRózsaszín V-nyakú pulóverekSzürke V-nyakú pulóverekSokszínű V-nyakú pulóverekGránátkék v-nyakú pulóverekFehér állógalléros pulóverekFekete állógalléros pulóverekLila állógalléros pulóverekGránátkék állógalléros pulóverekNeon állógalléros pulóverekRózsaszín állógalléros pulóverekSzürke állógalléros pulóverekSokszínű állógalléros pulóverekZöld állógalléros pulóverekSárga állógalléros pulóverekFehér pulóverek kapucnivalFekete pulóverek kapucnivalGránátkék pulóverek kapucnivalKlasszikus fehér pulóverekKlasszikus barna pulóverekKlasszikus fekete pulóverekKlasszikus piros pulóverekKlasszikus gránátkék pulóverekKlasszikus kék pulóverekKlasszikus narancssárga pulóverekKlasszikus rózsaszín pulóverekKlasszikus szürke pulóverekKlasszikus zöld pulóverekKlasszikus sárga pulóverekFehér mintás pulóverekBarna mintás pulóverekFekete mintás pulóverekPiros mintás pulóverekGránátkék mintás pulóverekKék mintás pulóverekSzürke mintás pulóverek
Méretek
  • 1-Ubrania
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Termék típusa

Pulóverből sokféle típus létezik. A férfi pulóver kategóriában egyaránt találkozhatunk cipzáras, kapucnis vagy sima elegáns változatokkal. A legnépszerűbbek mégis a különféle izgalmas mintákkal nyomott, sportos modellek. Ezek a sport pulóverek egyaránt kaphatóak teljes felületen nyomott mintákkal, vagy részlegesen nyomtatva is.

Ezen különféle mintával ellátott sportos darabok a nevükkel ellentétben ma már a hanyag eleganciát preferálók számára is csábító alternatívát jelenthetnek, ha egy-egy letisztultabb változatát szerzik be, mondjuk egy vagányabb zakóhoz. Természetesen ez még nem az alkalmi kategória, viszont kétségtelenül érdekes szettet alkothat. Aki viszont valóban elegáns és stílusos pulóvert keres, azok számára is akad bőven kínálat a férfi pulcsi frontján. A finom szövésű, enyhén testhez simuló basic pulóvereket kifejezetten ajánlott egy stílusosabb zakóhoz felvenni. Az ilyen típusú férfi pulcsik általában kellemes és finom anyagokból készülnek, amelyek önmagukban is elegánssá tesznek még egy farmert is.

Basic pulóverből is többféle létezik

A sima vagy basic pulóverek általában azok a típusú termékek, amelyeket sokkal többféle módon hordhatunk. Ezek közös jellemzője az egyszerű, letisztult szabás és a teljes mintanélküliség. Egyaránt választhatunk belőlük akár sportos, kapucnis, cipzáras vagy zakóhoz való darabokat. Színben pedig igazán nincs okunk aggodalomra. Az idei trendek egyébként is hozzák férfi pulcsik tekintetében az okker, zöld, piros, valamint kék árnyalatok különféle verzióit többek közt. De a merészebbek számára a neon színek is elérhetőek már az elegáns basic pulóverekből is.

Lásd még:

Hogyan válassz megfelelő pulóvert az alakodhoz

Összességében leírható, hogy a bővebb sportpulcsik leginkább az átlagos testalkaton mutatnak jól. Ha túlzottan vékony, vagy teltebb alakra keresünk szinte már oversize pulóvert, akkor lehetőleg abból a fazonból nézzünk, amely szabása szerint nem áll olyan mértékben el a test vonalától. Továbbá, aki pont azért tart a színektől, mert nem tudja, milyen pulcsit válasszon az alakjához, azoknak természetesen a fekete modellek mindig kéznél lesznek. Viszont egy klasszikus, vékony anyagú, egyenes vonalú és lezserebb szabású pulcsi gyakorlatilag minden alkaton jól áll a legtöbb színben is. Na de mikor érdemes választani, és vásárolni? Pulóvereket minden évszakban hordunk a hűvösebb napokon, de igazán jó áron beszerezni őket a téli időszak végével érdemes. A téli szezon végével a női és férfi pulóverek olcsón kaphatóak. Ráadásul ilyenkor a legtöbb prémium márkás férfi pulóver akció keretében szinte fillérekért beszerezhető.

pixel