Férfi nadrágok

Termékek mennyisége:891
Barna chino nadrágokFekete chino nadrágokLila chino nadrágokGránátkék chino nadrágokNeon chino nadrágokKék chino nadrágokNarancssárga chino nadrágokRózsaszín chino nadrágokSzürke chino nadrágokSokszínű chino nadrágokZöld chino nadrágokKockás chino nadrágokSpodnie wizytowe brązowePiros alkalmi nadrágokSpodnie wizytowe pomarańczoweSzürke alkalmi nadrágokZöld alkalmi nadrágokSpodnie wizytowe granatoweBarna baggy nadrágokSzürke baggy nadrágokZöld baggy nadrágokBarna katonai nadrágokFekete katonai nadrágokPiros katonai nadrágokLila katonai nadrágokGránátkék katonai nadrágokNeon katonai nadrágokKék katonai nadrágokTerepmintás katonai nadrágokNarancssárga katonai nadrágokRózsaszín katonai nadrágokSzürke katonai nadrágokSokszínű katonai nadrágokZöld katonai nadrágokSárga katonai nadrágokKatonai nadrágok pamutbólFarmer katonai nadrágokKatonai jogger nadrágokBojówki khakiBarna jogger nadrágokFekete jogger nadrágokPiros jogger nadrágokGránátkék jogger nadrágokKék jogger nadrágokNarancssárga jogger nadrágokSzürke jogger nadrágokZöld jogger nadrágokJoggery moroFekete sínadrágokFehér farmernadrágok Fekete farmernadrágokGránátkék farmernadrágokSzürke farmernadrágokSlim farmernadrágokKlasszikus farmernadrágokNiebieskie jeansyBarna szövetnadrágokFekete szövetnadrágokLila szövetnadrágokGránátkék szövetnadrágokNeon szövetnadrágokKék szövetnadrágokNarancssárga szövetnadrágokRózsaszín szövetnadrágokSzürke szövetnadrágokSokszínű szövetnadrágokZöld szövetnadrágokBarna terepmintás nadrágokZöld terepmintás nadrágokFekete melegítőnadrágokPiros sportnadrágokGránátkék sportnadrágokKék sportnadrágokNarancssárga sportnadrágokSzürke melegítőnadrágokZöld sportnadrágokPasszés melegítő szettekSzűk szabású melegítő szettekFekete szaggatott nadrágokGránátkék szaggatott nadrágokSzürke szaggatott nadrágokFekete slim fit nadrágokPiros slim fit nadrágokLila slim fit nadrágokGránátkék slim fit nadrágokNeon slim fit nadrágokNarancssárga slim fit nadrágokRózsaszín slim fit nadrágokSzürke slim fit nadrágokSokszínű slim fit nadrágokZöld slim fit nadrágokSárga slim fit nadrágokSpodnie slim fit niebieskieFehér passzés nadrágokBarna passzés nadrágokFekete passzés nadrágokPiros passzés nadrágokGránátkék passzés nadrágokKék passzés nadrágokNarancssárga passzés nadrágokSzürke passzés nadrágokZöld passzés nadrágokSpodnie rurki czarneSpodnie rurki granatowe
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Akár elegáns, akár vagányabb öltözet a cél, manapság már mindegyik stílushoz kapni megfelelő nadrágfazont. A félelegáns és elegáns férfi nadrág mellett a hétköznapi fazonokat is képviselik a klasszikus regular darabok. Ha ettől kicsit el akarunk térni, akkor a divatos férfi nadrágok most főleg slim fit, slim, vagy a lezserebb jogger stílusú nadrágokban utaznak. Ezeket anyaguk és színük szerint viselhetünk félelegáns, de átlagos megjelenéshez is. A stílusosságot elsősorban úgyis a színösszeállítás és az anyaga adja.

Természetesen, ha nagyon alkalmi viselet a cél, azért maradjunk a klasszikusoknál. Ha az árait nézzük a különféle típusoknak, az elmondható, hogy márkája válogatja. A drágább prémium mellett már a férfi nadrágok olcsón is kaphatóak a megfelelő minőségben. Ezért amikor választunk, érdemes az ár-érték arányt is figyelni. Legyünk résen, mert a különféle férfi nadrág típusok néha csak a márka miatt lesznek drágábbak, és szinte ugyanazt megkapjuk az olcsó férfi ruházat kategóriájában is.

Lásd még:

Mit vegyünk fel a különböző típusú férfi nadrágokhoz?

Attól függően, milyen alkalomra készülünk, válasszunk ahhoz megfelelő nadrágot. Egy stílusosabb kerti partira még a rövidebb nadrágokat is bevethetjük, akár zakóval kombinálva, viszont üzleti találkozóra, vagy alkalmi eseményre már szigorúan a minőségibb, hosszú szárú nadrágoknál maradjunk. Az ilyen nadrágok szinte mindenféle fazonúak lehetnek, ha jól megválasztjuk a színt és az anyagot. Például a sötét vagy fekete farmer nadrágok is tökéletesek lehetnek üzleti meetinghez a megfelelő inggel és zakóval. Manapság egyébként is a lezserebb business szettek hódítanak a fiatalabb korosztálynál. Amire érdemes külön kitérni, azok a bővebb fazonú nadrágok. Ezeket manapság már inkább egy sportos, lezserebb szetthez érdemes viselni. Kombinálhatjuk pólóval, pulcsival és könnyedén alakíthatjuk ki belőlük a lazább underground stílust is. Viszont elegáns megjelenéshez nem ajánlottak.

Hogyan rendelhetek férfi nadrágot a Bolf üzletéből?

A Bolf a termékeiről mindig pontos és részletes leírást készít, ami által a méretet is tökéletesen kiválaszthatjuk a megfelelő nadrágot. Árkategóriája rendkívül széles, viszont ez nem jelenti azt, hogy gyenge minőségű termékekről lenne szó egy olcsóbb árfekvés esetén. A termékek pár nap szállítás után rendkívül gyorsan megérkeznek hozzánk, a rendelés után. Ha termék mérete nem megfelelő, akkor pedig probléma nélkül visszaküldhetjük azt. A Bolfnál minden árura garancia van, ezért bátran válogathatunk a legtrendibb nadrágkínálatból.

pixel