Férfi terepmintás nadrágok

Termékek mennyisége:20
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Férfi terepmintás nadrág - nemcsak álcázáshoz

A camouflage, vagy terepminta a katonák ruházatánál jelent meg elsőként, majd szép lassan a divattervezők becsempészték a mindennapok ruhatárába is. Jellemzően a férfiak mintája, de a hölgyek között is sokan viselnek ilyen ruhadarabot.

A második világháború idején jelentek meg a terepszínű ruhák a hadseregnél, praktikus célokat szolgálva. Fontos volt, hogy ezek a ruhák azon túl, hogy kényelmesek voltak és védelmet nyújtottak a hideg ellen, strapabírók is legyenek és beleolvadjanak a környezetükbe. 1930-ban a németek fejlesztették ki először a rejtőszíneket, de a mindennapok divatjába csak a hosszú évtizedek múlva került be, először a férfi ruhatárba.

Terepmintás nadrágok ismertető jegyei

A terepminta először a férfi nadrágoknál jelent meg, és ma is ez az egyik legkedveltebb típus, folyamatosan visszatér a divat körforgásával. A mintában történő változás csak a színek terén volt jellemző az idő múlásával. Manapság a megszokott, basic színek, mint a khaki, a barna és bézs mellett egyéb tónusok, például a kék és a piros is dominálnak.

A katonai stílus főleg a fiatalok kedvelt trendje. A camo mintával előszeretettel találkozunk jogger, és a melegítő nadrágok területén. Ezek strapabíró anyagból készülnek, és jól melegítenek. Rugalmas szegőpánt található a derékrészen, mely aktív zsinórbehúzással van ellátva, így könnyen alakra igazítható. A hosszú szár lábrészén pedig passzé található. Nem utolsó sorban pedig fazonban ezek zsebes nadrágok, melyekbe kulcsot, pénzt vagy iratot tehetünk.

Terepmintás nadrág viselése

Ezek a ruhadarabok viselése általában munkahelyen nem ajánlottak. Inkább a szabadidős tevékenységhez illetve hétvégén hordjuk. Kombinálhatjuk bármilyen mintás pólóval, ujjatlan trikóval, mellyel még trendibbé tehetjük öltözetünket. A katonai stílusú nadrághoz sportcipő viselése javasolt. Így kiránduláshoz, túrázáshoz is tökéletesen kényelmes. Öltözetünk laza, kényelmes és divatos lesz.

A férfi terepmintás nadrágok újra és újra megjelennek a divat világában, manapság is sokan viselik. A nadrágokon kívül leggyakrabban a parkákon jelenik meg ez a minta, de más ruhanemű is készülhet a kedvelt katonai színekben. Legalább egy terepszínű mintás nadrág szinte minden férfi gardróbjában megtalálható.

pixel