Női mellények

Termékek mennyisége: 51
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat

Női mellények

A női mellény egy univerzális, kedvelt ruhadarab. Alkalmas egészségünk megőrzésére, elrejtheti alakunk hibáit és stílusossá teszi megjelenésünket. Rengeteg fazon, szín és anyag között választhatunk, figyelembe véve alkatunkat.

A mellények, ruhatárunk illetve mindennapi viseletünk része lehet. Hordhatjuk szoknyához, nadrághoz, kosztümhöz. Ezek a ruhadarabok ujjatlanok, ezért a réteges öltözet kényelmes darabjai. A testet melegíti, de a karok szabadon mozognak. Viszont nem csak a hőérzetünk javításában van szerepe, hanem alkalmas öltözetünket díszíteni, színesíteni.

Női mellények széles tárháza
Sokféle fazon közül válogathatunk. lehet kerek vagy V-nyakú, galléros vagy gallér nélküli. Választhatunk zárt mellényt, ami kissé bővebb és mély nyakkivágása teszi lehetővé a viselését. Ezek általában a kötött mellények. Vagy választhatunk nyitott mellényt, mely nem minden esetben zárható össze. A nyitott női mellények záródhatnak cipzárral vagy gombbal, de találkozhatunk olyan megoldással is, amikor a derék része övvel, szalaggal van ellátva.

Vásárolhatunk karcsúsított, sportos vagy lenge fazont. Az alkatunkhoz megfelelően megválasztott darabok alakunk hibáit eltünteti, így magabiztos megjelenést kölcsönöz. Fontos figyelni, hogy milyen hosszú mellényt választunk, mert a bokáig érő ruhanemű az alacsony hölgyeknek nem előnyös.

Vékony mellénytől a vastagig
A női mellények többféle anyagból készülhetnek. A legvékonyabb selyemtől, mely eleganciát sugall, az igen vastag szövetig vagy kötött kelmén át a gyárilag áttűzött, steppelt szendvicsanyagból is. Ha nagyon merészek és trendik szeretnénk lenni, akkor bátran válasszunk farmer, műbőr vagy műszőrme mellényt. Ezeknél a daraboknál viszont figyelni kell, hogy jól hangoljuk össze az aznap viselni kívánt szettel. A sportosabb stílust kedvelők is találnak az öltözetükhöz mellényt. Ezek általában viszkóz anyagból készülnek, derékig érő, lezser fazonok. A női mellények vastagságán még béléssel tudunk változtatni.

Színek kavalkádja
A női mellények a szivárvány minden színében megtalálhatóak, kedveljük akár a világos pasztell vagy erőteljesebb, sötét színeket. A sportosabb darabok általában az élénk színek szerelmeseinek készülnek. Nem ritka, főleg a kötött daraboknál, hogy többféle színű fonallal kötik, így játékos bohókás lesz a végeredmény.

Válogassunk bátran a mellények közül kedvünk és ízlésünk szerint.

pixel