Férfi farmernadrágok

Termékek mennyisége:288
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa
  • 1
  • ból
  • 5

A férfi farmernadrág évtizedek óta a legnépszerűbb ruhadarabnak számít. Strapabíró, kényelmes és nagyon fokféleképpen kombinálható. Ezért az sem véletlen, hogy annyiféle férfi farmernadrág típus létezik belőle. A klasszikus férfi farmernadrág általában egyenes szárú, kicsit bővebb fazonú és ez az, amit a legtöbben hordhatnak is. Ugyanis mindenféle alkathoz jól áll ez a típusú farmer. Azonban újabban – főleg manapság – divatba jöttek a skinny és a slim fit fazonú farmerek is. A skinny teljesen testhez áll, ezért azoknak érdemes elkerülnie, akiknek nagyon vékony vagy ellenkezőleg: túl vastag a lábuk. 

Férfi farmer – típusok

A slim fit ezzel szemben csak lazán követi a test vonalát. Nem feszül úgy a vádlira, mint a skinny – tehát szintén tökéletes választás mindenféle alkathoz. A farmerek azonban az idei trendek szerint több szabásvonalú modellt is kínálnak. Ahogyan visszatért a retró stílus, úgy bővült a választék. A megszokott mellett retró répaszárú és kifejezetten bő farmerekkel is találkozhatunk. Ez utóbbi típusok jól mutatnak a különféle underground viseletet képviselők ruhatárában, de azok számára is jó választás lehet, akik például a hetvenes évek stílusvilágából szeretnének meríteni. A farmer színeiről is érdemes szót ejteni. 

Lásd még:

A klasszikus kék az, ami mindenféle hétköznapi és még félelegáns viselethez is passzol. Ma már egyáltalán nem sértés úgy megjelenni például egy üzleti tárgyaláson, hogy klasszikus kék farmert viselünk inggel. A fekete farmernadrág férfiaknak készült modelljeit pedig még egy elegánsabb megjelenéshez is bátran választhatjuk. A férfi farmernadrágot igen sokféle típusban készítik. A színek mellett a koptatásuk is fontos. A különféle koptatott farmereket azonban kifejezetten hétköznapokra ajánlott felvenni, félelegáns viselethez már kevésbé. Ezen kívül a retró időkből visszatértek a férfi szaggatott farmernadrágok is. A punkok öltözetét idéző ruhadarab remek választás nyárra és tavaszra. Jól szellőzik, kényelmes és vagány egyszerre.

Hogyan viseljünk férfi farmert?

A férfi farmert szinte mindennel nagyon jól kombinálhatjuk. Tökéletes és férfias hatást ad különféle ingekkel felvéve. Ezeket hordhatjuk póló felé, lehet egyszínű vagy kockás: mindegyik jól mutat a farmerhez. Persze, az is fontos milyen maga a farmer. A férfi oldalzsebes farmernadrág például inkább hétköznapibb megjelenést kölcsönöz akkor is, ha inggel hordjuk. Azonban a klasszikus fajtákkal nem lőhetünk mellé. A színeknek lehet talán még szerepe. A hétköznapibb viselethez a világosabb színek valóak, például a szürke férfi farmernadrág esetében, ha világosszürke, akkor ne válasszuk elegánsabb megjelenéshez. Azonban a sötétszürke színt már bátran hordhatjuk még egy zakóhoz is. S ha már a zakókról szó van. A farmerek nagyon jól mutatnak sportzakóhoz. A megfelelő színekkel kombinálva még a hétköznapokra is tökéletes szetteket kapunk.

Hogyan rendelhetek tökéletesen illeszkedő farmert a Bolf üzletből?

Ha épp szeretnénk felfrissíteni a ruhatárunkat, akkor mindenképp érdemes a Bolf webáruházába ellátogatni. Viszont ha van elég farmerünk, akkor is megéri, ugyanis a Bolf kínálatában rengetegféle férfi farmernadrág közül választhatunk. Ezek között jócskán akadnak klasszikus fazonok, de vagányabb koptatott modellek is. Ebből adódóan szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az ízlésének való farmernadrágot. A Bolf ráadásul rendkívül gyorsan szállít. Akár már két munkanapon belül nálunk lehetnek a kiszemelt termékek, amelyek méretét pontos mérettáblázat alapján tudjuk kiválasztani. 

Ha viszont mégsem válik be a megrendelt termék, egyszerűen visszaküldhetjük azt harminc napon belül a Bolf részére. Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet? A legjobb, ha a farmernadrág nem túl szűk és nem is túl bő. Ez különösen akkor fontos, ha skinny farmert vásárolunk. Ott ugyanis hiába testhezálló modellről van szó, de a túl szűk fazon extrém módon fog ránk tapadni. Ez pedig még akkor sem előnyös, ha megfelelő alkattal rendelkezünk hozzá. A skinny farmerek akkor állnak jól, ha testhez állóak, azonban nem feszesen tapadnak ránk. Ezért ilyen farmer vásárlása előtt mindenképp vegyünk pontos méretet magunkról.

 

pixel