Hosszú női pulóverek

Termékek mennyisége:21
Méretek
Szín
Ár
Gyártó
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Ha egy elegánsabb eseményre készülünk télen, akkor mindenképp érdemes egy csinos alkalmi pulóvert is beszereznünk. Akárhová megyünk, egy jó meleg és elegáns pulcsi biztos, hogy ilyenkor csak praktikus lehet.

Hosszú, alkalmi női pulóverek

Egy családi találkozó, randi vagy egy üzleties megjelenés például pont remek alkalom arra, hogy egy csinos kardigánnal dobjuk fel a szettünket. A megfelelően kiválasztott kardigán ugyanis akár blézer helyett is felvehető a blúzhoz, férfi modellek esetében pedig a zakót helyettesítheti hasonló alkalmakkor. 

Lásd még:

Ezen kívül választhatunk a női pulóverruhák között is. Az ilyen modellek manapság igen népszerűek, és akár egy szilveszteri összejövetelre is remek választást jelenthetnek. Az ilyen kötött-szövött pulóverruhákat övvel és látványos nagy ékszerekkel érdemes kombinálni. Jól mutat hozzájuk a leggings és a csizma, valamint akár egy vastagabb harisnyával is felvehetjük.

Női hosszú pulóverek – melyik pulóvert válasszam?

A hosszú pulóverek kategóriájában többféle típus található. Ezek egyike az ovesize pulcsik típusa. Az ilyen oversize darabokat általában kifejezetten olyan nagy méretben gyártják, hogy szó szerint lóg majd rajtunk. Azonban pont ettől válik különlegessé és bájossá az egész szettünk. 

A nagy méretben készült pulcsik másik típusába tartoznak a különféle denevérujjú modellek, valamint a már említett pulóverruhák. Mindkét esetben lényegében egyfajta miniruhaként funkcionálhatnak ezek a darabok, amelyeket ráadásul farmerrel és bármilyen más nadrággal is kényelmesen és csinosan tudunk viselni.

Hogyan rendelhetek női hosszú pulóvert a Bolftól?

A Bolf oldalán pontos mérettáblázatok alapján tudjuk kiválasztani a méretet, és rendkívül gyorsan meg is rendelhetjük azt. Ezután a rendelt termékek akár két napon belül már nálunk lehetnek, amelyet egyszerűen visszaküldhetünk abban az esetben, ha mégsem tetszene a termék. A webáruházban ráadásul számtalan színvariációban kaphatóak akár hasonló fazonok is, ezért garantált, hogy a kedvenc színünket megkapjuk meg a kinézett fazonban.

pixel