Női polár pulóverek

Termékek mennyisége:12
Méretek
Szín
Ár
Minta
Termék típusa

A gyapjúnál kevés melegebb anyag található. Egy igazi, meleg és puha gyapjúpulóver pedig garantáltan olyan érzést ad, hogy legszívesebben egész télen le sem vennénk magunkról. 

Női gyapjú pulóverek – hogyan kell viselni, milyen stílusban hordhatjuk?

A gyapjúpulóvereket többféle stílusban megkaphatjuk, attól függően, mit keresünk pontosan. Megtalálhatóak a hétköznapibb modellek mellett a sportos és az elegánsabb darabok is. Viselhetjük félelegáns szettben, de például egy kötött gyapjú pulóver jó választás lehet azok számára is, akik kedvelik a bohém, bájos stílust. 

Lásd még:

Az ilyenekből manapság már kapni kifejezetten oversize modelleket is, hiszen jelenleg ez az egyik legnépszerűbb fazonú típus. Az oversize pulcsikat akár kapucnis vagy galléros verzióban is megkaphatjuk, amelyek közül a kifejezetten hosszú típusokat már egy leggings mellé is nyugodtan felvehetjük a télre.

A női polár pulóverek divatos színei és mintái

Egyértelmű, hogy ha téli női polárról van szó, akkor a skandináv minta még mindig tarol. Ha azonban valami egységesebbre vágynánk, akkor érdemes a különféle egyszínű polár felsők közül nézelődni. 

Az ilyen pulóverek akár szimpla fekete színben is elérhetőek, ám ha fel akarjuk dobni a ruhatárunkat, egészen különleges árnyalatokban is felfedezhetjük ezeket a pulcsikat. Az ilyen darabok között akár pink vagy egy csodaszép mentazöld modellt is beújíthatunk. Idén egyébként is trend az, ha télre kifejezetten vidám, élénk kiegészítőket és ruhadarabokat választunk.

Tökéletesen illeszkedő női polár pulóverek – hogyan rendelhetem meg a Bolftól?

A Bolf webáruházában roppant egyszerű megrendelni a kiszemelt termékeket. Elég csak betenni a kosárba, majd kiválasztani a megfelelő fizetési lehetőséget. A megrendelt polár pulóver például így akár már két napon belül nálunk lehet, ha pedig mégsem nyerte el a tetszésünket, egyszerűen visszaküldhető. A Bolf pulóverei kiváló minőségűek, ráadásul rendkívül egyedi színekben kaphatóak és egészen nagy 3XL-es méretben is hozzájuk juthatunk.

pixel