Női tavaszi dzsekik

Termékek mennyisége: 155
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat

Női átmeneti dzsekik minden női szekrényben megtalálhatók.Tavasszal és ősszel is jól jönnek, amikor a kinti hőmérséklet 5-12 fok között mozog. Ezen felül a női átmeneti dzsekik megfelelnek szeles és esős időben egyaránt, védve viselőjüket a hideg és a nedvesség elől (erre a célra nagyszerűen beválnak az átmeneti kapucnis dzsekik is).
A Bolf áruház női átmeneti dzsekiket árusít, melyek különböző anyagokból és különböző méretben készültek, ezen belül kaphatók női átmeneti dzsekik XXL-es méretben is. A kínálatban megtalálhatók női átmeneti steppelt dzsekik (melyek ideálisak a jóval a hűvősebb napokra is) és a női átmeneti spordzsekik (melyek könnyebbek a női steppelt dzsekiknél) – azok a hölgyek választják, akik aktív életvitelt folytatnak. Azok a hölgyek, akik inkább a casual stilizációkat kedvelik, vagy csak értékelik a casual stilizációkat, minden bizonnyal a női átmeneti kapucnis dzsekiket választják.

Női tavaszi dzsekik: amikor a természet életre kel
Amikor a kinti hőmérséklet egyre növekszik, de még nem lehet egy szál pulóverben kimenni, arraz időre legjobb választás a női tavaszi dzseki. Ezek valamivel vékonyabbak mint a női őszi dzsekik. A Bolfnál kaphatók tavaszi női dzsekik különböző színekben (főleg sötétkék, fekete és szürke színben de nem hiányozhatnak a női átmeneti dzsekik erős, energetikus akcentusokkal sem). Kaphatók ezen felül női tavaszi sportdzsekik és női tavaszi steppelt dzsekik is. Női tavaszi sportdzsekik ideális opcióként szolgának azon hölgyeknek, akik a tél után szeretnének visszatérni a rendszeres edzésekhez, vagy csak szeretik a lazább és vagány stilizációkat. Női tavaszi dzseki ebben a kiadásban jól mutat séták során és intenzívebb aktivitások során is (mint pl. a falmászás). Nagyobb kiruccanásokra nagyszerűen beválnak a női elegáns dzsekik.
Ami fontos, a Bolf választékában megtalálhatók ezen felül nagy méretű női tavaszi dzsekik, ezen felül vannak női tavaszi dzsekik XXL-es méretben is. Azok a hölgyek, akik kedvelik a szezonközti kiárusításokat, minden biznnyal megörülnek annak, hogy a Bolfnál – évszaktól függetlenül – kedvező árú tavaszi dzsekiket lehet venni.

Női őszi dzseki: amikor a nappalok egyre hűvösebbé válnak
A Női őszi dzsekik legalább olyan közkedveltek, mint a kabátok és a ballonkabátok, és minden bizonnyal – sokkal univerzálisabbak.
Sok hölgy kedvence a női steppelt őszi dzseki. Nem furcsa hát, hogy – a női steppelt őszi dzsekiket még a legnagyobb filmcsillagok és sztárok is kedvelik. A női őszi átmeneti dzsekik jól védenek az alacsony hőmérséklet és szél elől. Az idei év legdivatosabb dzsekijeji a női őszi sportdzsekik és az őszi kapucnis dzsekik.
A női őszi dzsekik, hasonlóképp mint a női tavaszi dzsekik különböző méretekben kaphatók a Bolf áruházban – női őszi nagy méretű dzsekik (ezen belül a női XXL-es őszi dzsekik) is megtalálhatók a kínálatban. Nem hiányozhatnak ezen felül a női őszi dzsekik sem, melyek évszaktól függetlenül kaphatók a Bolfnál.
A Bolf áruházban nem kaphatók női őszi Cropp dzsekik, átmeneti 4 F dzsekik (ezen belül női őszi 4F dzsekik sem).

Tavaszi-őszi női dzsekik: a legalapvetőbb darabok mindközül
Némelyik hölgy nehezen tudja eldönteni, hogy inkább a női tavaszi dzsekit kedveli, vagy az őszit. Azoknak, akik nem tudnak dönteni, a legjobb választás lehet a női átmeneti dzseki, mely kombinálja mindkét évszak dzsekijeinek tulajdonságait. A tavaszi-őszi dzseki más anyagaból készült mint a női tavaszi dzseki; jobban véd a hideg és a szél elől.

pixel