Újdonságok

Termékek mennyisége:3111
Méretek
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Marynarki
  • Paski
  • Skarpety
  • Spodnie
Szín
Ár
Gyártó
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

A 2019-es férfi divatirányzat

A divattervezők nem csak a nőkre, de az erősebbik nemre is gondoltak, amikor az idei év stílusát kialakították. Visszatérünk idén az eleganciához, bár a semlegesebb színek dominálnak és a szabások kicsit lazábbak, mint amit megszoktunk.

A férfiak divatirányzatában is jellemző idén, hogy a régi stílus nem szűnik meg, csak átalakul. A régen hordott férfi ruhák újra előkerülnek, de színeiben a visszafogottság lesz a jellemző.

A megszokottból szokatlan
Az elegancia tükrében idén sok öltönyös úrral fogunk találkozni, de mégis kicsit formabontó lesz az öltözet. Szokatlan módon a zakók ujja és a nadrág hossza rövidül. Illetve előkerülnek a szekrény mélyéről a kétsoros blézerek. Ha nem jön be a rövid ujjas változat, akkor használható a régi megszokott szabás, melynél, ha pasztellszíneket választunk, akkor ugyan olyan stílusos lesz az öltözetünk.

A farmer is divat marad
Az örök kedvenc, a farmer viselés is trendi lesz idén is, de a nadrág hossza itt is változik. Az erősebb nem a farmerek terén is többször fog térdig érő nadrágot viselni. A tavaszi, lezser farmer kabát, újra előtérbe kerül, mely nem csak farmerhez, de szövetnadrághoz is remek választás.

Rövidnadrág őrület
Az rövidnadrágot kedvelőknek szuper év az idei. A könnyű szövet, vászon, pamut vagy farmer anyagból készült ruhadarabok egy jól megválasztott pólóval, rövid ujjú inggel tökéletes választás a legtöbb alkalomra.

Hódít a fehér
A férfi ruhákra a semleges, krémszínek lesz a jellemzőek, mint a szürke, csokoládé, vagy kávé árnyalatai. Az idei nyár egyik slágere mégis az igazi klasszikus fehér nadrág lesz, mely elegáns, de akár bohém is tud lenni. Általában a szekrényekben megtalálható. Anyagában mindegy lesz, hogy vászon, vagy farmer, mindegyik trendi, de elegáns megjelenés biztosít.

A fontos kiegészítő
Az egyik legfontosabb kiegészítője öltözetünknek a cipő. Idén a laza, sportos irányzatot követi ez is. A mokaszinek, sportcipő ugyan úgy úgy hangsúlyt kapnak, mint a szandálok.

pixel