Férfi softshell kabátok

Termékek mennyisége:37
Méretek
Szín
Ár
Ajánlat
Anyag
Minta
Szabás
Termék típusa

Softshell dzsekik

Softshell dzsekik – ideálisak a szél és az eső ellen
A softshell típusú dzseki tökéletes választás nem csak hivatásos sportolóknak, vagy amatőröknek, akik szeretik aktívan tölteni az időt a szabadban, de azoknak a férfiaknak is, akik a hétköznapokon értékelik a komfortot, a kényelmet és az univerzális stílust. Különösen jól beválik hegyi kirándulások, a trekking, vagy a spontán, őszi városi kiruccanások során. Ahogy az már kiderült, a férfi softshell típusú dzseki egy kötelező elem minden férfi ruhásszekrényében. Tökéletesen véd a szél és a hideg elől, ugyanakkor nem mindennapos használati komfortot biztosít a legextrémebb időjárási körülmények között is. Nagyon kényelmes és rendkívül funkcionális, nagyszerűen megállja a helyét a hegyi kirándulásnál, vagy gyalogtúrákon, de nélkülözhetetlen a kora tavaszi séta során, vagy a barátokkal való találkozások alkalmával. Ideális futáshoz is – megfelelő szigetelést biztosít a hideg ellen. Ebben a dzsekiben lehet a szitaló- vagy záporozó esőben is futni, mindeközben nem aggódva a kihűléstől vagy az elázástól.

Softshell anyag, avagy így jönnek létre a lélegző dzsekik
Softshell, egy speciális anyagfaja, amely véd a szél hűtő hatásától, ezért az ilyen kabátot „windstopernek” is nevezik. Ugyanakkor ezeket a túradzsekiket a magas légáteresztés, vagyis az intenzív testedzéskor az emberi testből származó vízpára elvezetési képesség is különlegessé teszi. A Bolf kínálatában kényelmes és univerzális átmeneti softshell férfi dzsekik széles választéka található, amely minden férfi tavaszi és őszi-téli ruhatárának nagyszerű kiegészítője. Az elérhető modellek kitűnnek többek között tökéletes minőségű kivitelezésükkel, divatos dizájnjukkal, és ennek köszönhetően nagyszerű ajánlatot jelentenek azoknak az Uraknak, akik keresik a funkcionális és ugyanakkor stílusos átmeneti dzsekiket.

Softshell dzseki – válassz magadnak egy modellt!
Az olyan elemeknek köszönhetően, mint a lecsatolható kapucni, álló típusú gallér, állítható ujjak, vagy passzé, valamint a belső zsebek telefon tarolásához, vagy a skipass zseb az ujjon, a férfi softshell dzsekiket hozzá lehet igazítani minden felhasználó igényéhez. A kiegészítőktől függetlenül minden modell tökéletes védelmet nyújt a szél és a hideg elől, miközben a bőr lélegezhet. Feltétlenül ki kell emelni a softshell dzseki különleges stílusát. Nagyszerűen kiemeli az alakot és hatékonyan véd az eső és a hideg szél elől, ráadásul nincs szükség rétegesen öltözni, de mégis véd a kihűléstől vagy a túlmelegedéstől az időjárástól függetlenül. softshell típusú férfi dzseki több mint egy sima széldzseki. A Bolf márkájú dzsekik nagyon könnyűek, hihetetlenül rugalmasak, nem akadályoznak a mozgásban és nagyon hatásos izolációt biztosítanak a széllel és a nem erős esővel szemben. Aki szeretné ezeket a modelleket az egyedi ízléséhez igazítani, esztétikus kiegészítőket választhat saját ízlése szerint. A softshell dzseki kontrasztos színű, dekoratív cipzárral és praktikus külső és belső zsebbel rendelkezik. A softshell típusú dzseki nélkülözhetetlen úgy szeles, mind nedves időjárás esetén – az elérhető fazonok és színek sokféleségének köszönhetően bármilyen outdoor stilizáció ideális kiegészítője lehet.

pixel